Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mam chyba cudownego faceta. 馃

Polecane posty

Go艣膰 vvv
43 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Nawet wierni w g艂owie? Tzn bez my艣li o innych dziewczynach np gdy na ulicy taka panna jest rozneglizowana?聽

Tak.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰
21 minut temu, Go艣膰 vvv napisa艂:

Tak.

No to szacunek je艣li to prawda twoja 偶ona b臋dzie prawdziwa Szczesciara! 馃拫

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie chce nic a musze by mi

Kobiety czesto sa 偶onami mezczyzn, kt贸rymi 'si臋 nie chc膮 reorezentowa膰' bo ci mezczyzni przynosza im wstyd.

no niestwty.

Kzdy jest leniwy i chcialby m贸c ksiezniczkowac, a trzeba sie stresiwac,zapierdalac,by 偶y膰. Milosc ci emerytury nie da. Musisz wypracowac duzo lat by na smierdzaca zasran膮 brzydka sflacza艂膮 starosc miec za co zyc. Tw贸j sponsor w kazdej chwili moze umrzec lub odejsc. Jest sie w zlej sytuacji, uzalezniwszy sie od jednego czlowieka.

Jesli Mati nawet nie podszedl do matury a przeciez przez kilkanascie lat kilkadziesiat godzin w tygodniu sie do niej przygotowywa艂, to nie jest wart niczego a co dopiero relacji intymnych z kobietami. Ignor dla smieci. Wychwala膰 madrych mezczyzn, porzadnych, dobrych jak partner autorki. zycze ci by zyl rownie dlugo jak ty i byl w zdrowiu, bo pobieranie od nas podatnikow 700 zl renty na depresje do konca swego niby偶ycia to nie wystarczaj膮cy czynnik bycia ksiezniczk膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosciuu
8 godzin temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Utrzymuje mnie i nie ogl膮da si臋 za babami. A po tym co tu pisza na forum faceci to znale藕膰 takiego graniczy z cudem..bo tu ka偶dy zdradza i ka偶e kobiecie p艂aci膰 za siebie na randkach.聽

Mo偶e po prostu jeste艣 dla niego dobra i zas艂ugujesz na to?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Ale pewnie za to brzydal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta

Zazdroszcz臋. Taki m臋偶czyzna to skarb.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
9 godzin temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Czy s膮 faceci kt贸rzy nie zDradzAja w my艣lach? Istnieje z ich strony w og贸le taka czysta mi艂o艣膰? 馃槩

Ja tak mam. Obecnie interesuje mnie moja mi艂o艣膰, chocia偶 jeszcze z ni膮 nie jestem, za ni膮 szaleje. Inne kobiety traktuje jak kole偶anki aseksualne. Druga rzecz 偶e ma艂o kobiet mi si臋 podoba a ona to strzal w 10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Paso偶ytka za艂o偶y艂a temat i jeszcze si臋 chwali, 偶e paso偶ytuje na facecie. Cho膰 sorry, jakim facecie - jakim艣 pisdusiu raczej.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvv
8 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

No to szacunek je艣li to prawda twoja 偶ona b臋dzie prawdziwa Szczesciara! 馃拫

Najpierw to jaka艣 musi mnie chcie膰, a niestety z tym b臋dzie problem, bo nie jestem przystojny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Mamy 2019 rok, a s膮 jeszcze na tym 艣wiecie leniwe baby kt贸rym nie chce si臋 pracowa膰. 呕al.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emka.
14 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

To tacy Jeszcze istniej膮? 馃槻馃樀馃樀馃槸馃槷

Sama si臋 zdziwi艂am 馃槰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emka.
4 godziny temu, Go艣膰 vvv napisa艂:

Najpierw to jaka艣 musi mnie chcie膰, a niestety z tym b臋dzie problem, bo nie jestem przystojny.

Wygl膮d to nie wszystko, przede wszystkim liczy si臋 charakter cz艂owieka. Wizualnie to mo偶na si臋 tylko pokaza膰, a w 艣rodku by膰 pustakiem? 馃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvv
Przed chwil膮, Go艣膰 Emka. napisa艂:

Wygl膮d to nie wszystko, przede wszystkim liczy si臋 charakter cz艂owieka.

Ja to wiem, ale niestety nie ka偶dy tak my艣li.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
10 minut temu, Go艣膰 Emka. napisa艂:

Sama si臋 zdziwi艂am 馃槰

Niez艂y frajer.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss

M贸j te偶 jest cudowny, ale mnie nie utrzymuje. Za to gotuje obiady. Dobre :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
5 godzin temu, Go艣膰 vvv napisa艂:

M贸j ch艂opak te偶 nie by艂 szczeg贸lnie pi臋kny, jak go pozna艂am, bo mia艂 nadwag臋, ale urzek艂a mnie jego m膮dro艣膰 i serduszko.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvv
Dnia 20.10.2019 o 16:35, Go艣膰 Kiss napisa艂:

M贸j ch艂opak te偶 nie by艂 szczeg贸lnie pi臋kny, jak go pozna艂am, bo mia艂 nadwag臋, ale urzek艂a mnie jego m膮dro艣膰 i serduszko.聽

To jeste艣 wyj膮tkiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawna

kazdy facet chcia艂by mie膰 u m贸c聽 bzykac 24/7 kobiete w glebokiej depresji jak ty jestes. nue stawiasz oporu, sprzeciwu, nie uciekasz, lezysz ciagle i mozna cie brac, nie masz wymaga艅.... Raj dla 99 procent Polak贸w. Te wszystkie facety potrzebuja ujscia swojej marnosci w postaci cieplej cipki z kt贸ra moga robic kiedy tylko i co tylko chc膮

w takim kontekscie, twojej choroby, tw贸j mezczyzna to..... facet, nie warty pochwaly, slaby, mierny bo wzi膮艂 偶ywego trupa do wy偶ywania si臋, do samozaspokojenia. To nie ideal. To Polak o poczuciu swojej niskiej warto艣ci, korzystajacy z superokazji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdziwiona
Dnia 20.10.2019 o 00:30, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Utrzymuje mnie i nie ogl膮da si臋 za babami. A po tym co tu pisza na forum faceci to znale藕膰 takiego graniczy z cudem..bo tu ka偶dy zdradza i ka偶e kobiecie p艂aci膰 za siebie na randkach.聽

Ja te偶 tak my艣la艂am o swoim m臋偶u.Poprostu idea艂 az kiedy艣 go聽聽zlapalam na pisaniu z Pani膮 lekkich obyczaj贸w.By艂 to dla mnie cios.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Dnia 20.10.2019 o 01:43, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Prawdziwy facet umie sam utrzyma膰 rodzin臋. A reszta to zwykle piizzdy.聽

Powiedzia艂a namiastka kobiety, kt贸ra jest za leniwa by pracowa膰 i nic nie umie, wiec co mog艂aby robi膰? Przechodzi od sponsora do sponsora聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Przed chwil膮, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Powiedzia艂a namiastka kobiety, kt贸ra jest za leniwa by pracowa膰 i nic nie umie, wiec co mog艂aby robi膰? Przechodzi od sponsora do sponsora聽

Czyli paso偶yt szuka coraz lepszego 偶ywiciela

Udost臋pnij ten post