Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Ściśnięta pochwa podczas seksu

Polecane posty

Gość Ona

Mam pytanie do panów.

Czy facet czuje podczas seksu kiedy kobieta jest zestresowana albo spieta i ma scisnieta pochwe? Czy odczuwa wtedy jakis dyskomfort czy nie ma to znaczenia? Czy jest jakos inaczej kiedy pochwa nie jest rozluzniona?

Nie chodzi mi ogółem ze spieta partnerka, kloda itd. Chodzi mi o odczucia kiedy w srodku wszystko jest sztywne, spięte.

Gość gość

Mi się wydaje,że jak zaciśnie mięśnie to raczej czuje większą przyjemność.

Gość Esteta
8 godzin temu, Gość Ona napisał:

Mam pytanie do panów.

Czy facet czuje podczas seksu kiedy kobieta jest zestresowana albo spieta i ma scisnieta pochwe? Czy odczuwa wtedy jakis dyskomfort czy nie ma to znaczenia? Czy jest jakos inaczej kiedy pochwa nie jest rozluzniona?

Nie chodzi mi ogółem ze spieta partnerka, kloda itd. Chodzi mi o odczucia kiedy w srodku wszystko jest sztywne, spięte.

Miałem tak, nie dość że problem z wsadzeniem to zero przyjemności z samego seksu. Nie robiłem tego bez przygotowania.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Esteta napisał:

Miałem tak, nie dość że problem z wsadzeniem to zero przyjemności z samego seksu. Nie robiłem tego bez przygotowania.

Co ty jej zrobiłeś,że ona taka zestresowana była? MOŻE NIE CHCIAŁA TEGO SEKSU., tylko nic nie powiedziała i dlatego taka reakcja.

Gość asdfg

Poczytajcie sobie o zaburzeniach seksualnych, a nie od razu "co ty jej zrobiłeś". Niektóre kobiety już tak mają, że są zbyt "sztywne" ze względu na zbyt silne mięśnie pochwy, co powoduje u niej bol podczas stosunku, a partner za każdym razem odczuwa jakby wchodził w dziewicę. Dla obu stron nie jest to zbyt przyjemne.

Gość Żonaty

Nigdy nie mialem dziewicy, nawet innej kobiety nigdy nie miałem. Żona teraz szukała wrażeń z innym.