Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elf

Facet ciągle chce się spotykać

Polecane posty

Gość Elf

Niby szanuje moj bunt ale zawsze da mi do zrozumienia, nie wiem po co, że wie że kłamię(gdy nie chce mówić wprost że nie mam ochoty i daje wymówki). Nie mamy za bardzo o czym rozmawiać to jest 1. Nie wiem dlaczego  bo jestem gadula i z każdym znajdę temat;on też nie jest cichy, a chyba po prostu nie ma chęci na rozmowę, tak to odbieram bo nie wykazuje zainteresowania na żaden z tematów choć poruszam ich mnóstwo, sam też nie wyjdzie z pomysłem. Za to uwielbia flirtowac i gadać o miłości. Wymiotować mi się chce jak codziennie słyszę kocham cię tęsknię jesteś najpiękniejsza itd. Czuję jakby to były puste słowa i ta chęcią spędzania czasu na 100 procent chciał mnie kontrolować i tyle. Jest z kolegami to też ciągle do mnie pisze. Muszę go wyganiac na te spotkania. Jak dostanie urlop to nie spędza go z rodziną tylko ze mną.. A jesteśmy razem już 4 lata 😕

Jak mam problem to nie ucieka, zawsze wysłucha, wesprze ale to tyle. On też zaczął żyć moim życiem jakby tego było mało. Realizuje moje pomysły a moje poglądy stały się jego poglądami. I nabrał takiego samego poczucia humoru. Jestem znudzona ale jeszcze nie zatracilam siebie, chyba. Co myślicie? Co radzicie?