Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka2432

Przyłapałam faceta obsciskujacego się z INNYM

Polecane posty

Gość Anka2432

Mój Hubert mówił, że razem z Danielem są najlepszymi przyjaciółmi. Dla mnie to było ok. Nie chciałam być zaborcza i go odsuwać od najlepszego przyjaciela z liceum. Nawet jeśli ciagle chodzili razem na piwo i ciagle się spotykali. Na początku związku to było dla mnie nawet słodkie. Ze jeszcze takie przyjaźnie istnieją. Ale później już miałam dosyć. Zamiast pójść, wyjść gdzieś on mówił ze idzie gdzieś Z Danielem. Daniel to i daniel tamto. Musi jechać bo Daniel potrzebuje podwózki. Nie może ze mną spędzić wieczoru bo Dan ma urlop i wreszcie mogą razem jechać nad morze. Ciagle daniel i daniel. W końcu nie wytrzymałam. Zerwałam z nim. Ale wtedy się opamiętał. Było trochę lepiej. Ale teraz znów jest jak wcześniej. Daniel najważniejszy. A w piątek jak wróciłam do domu to leżeli razem w łóżku. Co prawda byli ubrani ale się obejmowali. Niby spali ale dla mnie nir wyglądało to czysto przyjacielsko!!!!! Najgorsze ze ten Daniel jest cały czas sam. I patrzy tymi maślanymi oczami na mojego Hubcia. Co robić??? Daniel jest gejem? A może zwariowałam?

Gość Gosc

Tak, są gejami a związek z Toba to tylko przykrywka. Miej honor i odejdz. 

Gość Anka2432
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tak, są gejami a związek z Toba to tylko przykrywka. Miej honor i odejdz. 

Nie sądzę by mój facet był gejem. Normalnie uprawiamy seks. 

Gość Carolina

Ja kiedyś poznałam faceta... zajebisty kochanek. Był naprawdę mega namiętny. Po 7 miesiącach mi wyznał ze jest biseksualny, kręcą go faceci tak sako jak kobiety ale nigdy jeszcze nie był z facetem. 

I nigdy bym nie pomyślała ze może mieć taką orientacje. Był jednym z najbardziej męskich facetów jakich znałam. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Carolina napisał:

Ja kiedyś poznałam faceta... zajebisty kochanek. Był naprawdę mega namiętny. Po 7 miesiącach mi wyznał ze jest biseksualny, kręcą go faceci tak sako jak kobiety ale nigdy jeszcze nie był z facetem. 

I nigdy bym nie pomyślała ze może mieć taką orientacje. Był jednym z najbardziej męskich facetów jakich znałam. 

No wlasnie autorki facet pewnie jest biseksualny

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Anka2432 napisał:

Nie sądzę by mój facet był gejem. Normalnie uprawiamy seks. 

No prooosze Cie, leżeli razem i się obsciskiwali...

Gość Carolina

Daniel jest gejem lub Bisexem. Jakby nie było to Cię zdradza z kolegą. 

Gość Carolina

Jeśli jest bisexem to będzie proponował trójkącik... tak żeby Cię nie zdradzać na boku. 

Gość Anka33
4 minuty temu, Gość Carolina napisał:

Jeśli jest bisexem to będzie proponował trójkącik... tak żeby Cię nie zdradzać na boku. 

Która normalna kobieta by się na to zgodziła...

Gość Gość
7 minut temu, Gość Carolina napisał:

Daniel jest gejem lub Bisexem. Jakby nie było to Cię zdradza z kolegą. 

Nie wybaczyłabym mu tego

Gość Anka2432

Tłumaczył mi, że po prostu zasnęli u siebie. Jak zaczęłam krzyczeć i mówić ze jest gejem to uznał ze przesadzam. Myśle ze z tym Danielem jest coś nie tak. Ze próbuje upolować mojego faceta. 

Gość Caro
3 minuty temu, Gość Anka2432 napisał:

Tłumaczył mi, że po prostu zasnęli u siebie. Jak zaczęłam krzyczeć i mówić ze jest gejem to uznał ze przesadzam. Myśle ze z tym Danielem jest coś nie tak. Ze próbuje upolować mojego faceta. 

Nie znam facetów hetero (trzeźwych) którzy zasypiają obok siebie na łóżku jak gdyby nigdy nic. No chyba ze są zalani w trupa...

Gość Caro
8 minut temu, Gość Anka33 napisał:

Która normalna kobieta by się na to zgodziła...

Żadna