Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

magia miłosna

Polecane posty

Gość Marta

Czy waszym zdaniem magia miłosna nie ma skutków ubocznych? Czy może lepiej przekierować do kogoś, żeby odprawił rytuał, a nie samodzielnie?

Gość ankaaa

W pracy miałam romans, z którego chciałam, żeby coś więcej się urodziło. Niestety mój partner miał inne zobowiązania i nie wiedziałam, jak to się skończy. Zdecydowałam się w końcu trochę z desperacji na rytuał miłosny u dość często polecanego tarocisty marcintarot.pl/strona-produktu/sp%C4%99tanie-mi%C5%82osne i zadziałał u mnie po dwóch miesiącach około. Mocno romantyczna sytuacja, wspólny wyjazd i dużo obietnic. Do tej pory dzieje się u mnie bardzo dobrze.

Gość ankaaa

Żyłam w separacji ponad pół roku. Mąż za granicą znalazł sobie kochankę, ale postanowiłam wybaczyć. Mąż jednak nie chciał słyszeć zupełnie o powrocie. Wszystko zmieniło się po spętaniu miłosnym, o którym sporo czytałam kilka lat temu. Postanowiłam naturalnie wrócić do tematu i przyznam, że wynikami się zaskoczyłam. Korzystam z praktyki magicznej u marcintarot.pl/strona-produktu/sp%C4%99tanie-mi%C5%82osne i polecam tego człowieka, bo zna się na rzeczy i potrafi pomóc nawet w mocno skomplikowanych sprawach.