Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Uroilem sobie że kobieta jest mna zainteresowana tylko dlatego że

Polecane posty

Gość Gosc

Chodzila koło mnie i patrzyla a przecież to nic nie musi znaczyć???

Gość Nie uroiles sobie

.

Gość gosc

a gdzie patrzyła w pracy czy co

Gość gość

U mnie jest podobnie, ale doszło do tego kilka detali, pamietam jak na początku znajomosci siedzieliśmy na piwie z ekipa w pizzerii i ja na chwile na bucha z kolega poleciałem i ona się wystraszyła i tak mówi "ale wrócisz?" Z takim uczuciem ze szok, ale potem już zostało tylko gapienie 

nie wiem, podobno oczy nie kłamią 

Gość Prawda
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Dlatego unikamy patrzenia prosto w oczy kiedy nie chcemy być zdemaskowani 

Gość Gość
16 minut temu, Gość gosc napisał:

a gdzie patrzyła w pracy czy co

No, na mnie

Gość Gosc
18 minut temu, Gość kot napisał:

powiedz cos do niej

A co ja mam mówić

Gość Gość

Uśmiechnij się jesteś w ukrytej kamerze 😛

Gość gość

co z tego że patrzyła? od tego ma oczy

Gość bardzo
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

U mnie jest podobnie, ale doszło do tego kilka detali, pamietam jak na początku znajomosci siedzieliśmy na piwie z ekipa w pizzerii i ja na chwile na bucha z kolega poleciałem i ona się wystraszyła i tak mówi "ale wrócisz?" Z takim uczuciem ze szok, ale potem już zostało tylko gapienie 

romantyczna ta historia...

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gość napisał:

My nigdzie nie byliśmy a chyba mogłoby być fajnie

Gość gość
17 godzin temu, Gość bardzo napisał:

Bo była, ja zapamiętuje takie drobne momenty to mi daje paliwo do życia, do starań. O zadna dziewczynę tak nie zabiegałem nigdy i choćbym w głowie sobie coś przestawił to wystarczy że ją zobaczę i po zawodach rozpływam się jak masło zostawione na parapecie w lato 

Gość Miss
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Bo była, ja zapamiętuje takie drobne momenty to mi daje paliwo do życia, do starań. O zadna dziewczynę tak nie zabiegałem nigdy i choćbym w głowie sobie coś przestawił to wystarczy że ją zobaczę i po zawodach rozpływam się jak masło zostawione na parapecie w lato 

Ładnie to napisałeś, aż tak fajnie mi się zrobiło mimo,że nie ja jestem adresatką twoich słów. 

Gość gość
10 minut temu, Gość Miss napisał:

Ładnie to napisałeś, aż tak fajnie mi się zrobiło mimo,że nie ja jestem adresatką twoich słów. 

Chciałbym żeby adresatka podobnie reagowała na to co czuje, strasznie sobie przewaliłem u niej i staje na głowie żeby mi wybaczyła, nie dopuszczam myśli że to wszystko zostanie tak jak jest. Po prostu nie dam rady tego zaakceptować bo to nie kwestia mózgu tylko serca, ono szybciej mi bije i co ja zrobię, nie dźgne się w klatę. Ona mogłaby mi w klatę z karata przyfasolic czuł bym się sto razy lepiej jak teraz 

Gość Gość
17 godzin temu, Gość bardzo napisał:

Zwłaszcza ten buch 🤣

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zwłaszcza ten buch 🤣

Jakbym się cofnął w czasie to bym nie poszedł na bucha tylko został przy niej, moje życie dzisiaj było by inne 

Gość Gość

Dorabiasz jakas śmieszna historię chyba. Zalatuje gimbaza.

Gość Chcę tego który jest jak j

Kobiety lubią słyszeć  ładne słowa jednak od tych których znają na wylot to raczej do nich nie przemawia. HAHA. 

Gość Miss Latino

Czym sobie przewaliłeś? Chwilę przed napisałeś, że nie łączy Was nic prócz gapienia się na siebie nie licząc jej pytania w pizzerii?

Gość gość
3 minuty temu, Gość Miss Latino napisał:

Czym sobie przewaliłeś? Chwilę przed napisałeś, że nie łączy Was nic prócz gapienia się na siebie nie licząc jej pytania w pizzerii?

Po długiej stagnacji zechciała ze mną porozmawiać, a ja w przypływie euforii zacząłem ja tulić i mówić jak ją kocham noi teraz najgorsze... przy ludziach ręka mi się omcknela za daleko... zle to wyglądało 😔 

Gość gość
33 minuty temu, Gość Chcę tego który jest jak j napisał:

Kobiety lubią słyszeć  ładne słowa jednak od tych których znają na wylot to raczej do nich nie przemawia. HAHA. 

Na wylot mnie nie zna, gdyby znała to nie musiałbym nic mówić, ale to moja wina że nie dałem jej się lepiej poznać od tej dobrej strony, byłem skryty ze dwa lata. Gdybym był od początku szczery wszystko wyglądałoby teraz inaczej, wiem to... moja intuicja się nie myli. 

Gość Kobietka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

:-)))))))))))no po zawodach:-)fakt mam tak samo

Gość gosc

wy zaklamane scierwa kafeteryjne

gdyby ten temat zalozyla dziewczyna wyzwalybyscie ją wy scierwa pieldolone od naiwnych sók, wywlok itp itd

a temat zalozyl jakis zniewiescialy fagas i cwierkacie mu w temacie w nadziei ze to o was mowa

rzygac sie chce

🤣:classic_wink:

Gość Przyniosę
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

wy zaklamane scierwa kafeteryjne

gdyby ten temat zalozyla dziewczyna wyzwalybyscie ją wy scierwa pieldolone od naiwnych sók, wywlok itp itd

a temat zalozyl jakis zniewiescialy fagas i cwierkacie mu w temacie w nadziei ze to o was mowa

rzygac sie chce

🤣:classic_wink:

Żygaj  ,chcesz miskę?

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Po długiej stagnacji zechciała ze mną porozmawiać, a ja w przypływie euforii zacząłem ja tulić i mówić jak ją kocham noi teraz najgorsze... przy ludziach ręka mi się omcknela za daleko... zle to wyglądało 😔 

a zwaliles sobie kulfona piszac te pierdy? 🤣

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

a zwaliles sobie kulfona piszac te pierdy? 🤣

To nie są pierdy ja ją traktuje poważnie i wiem ze ona nie chce żadnego przelotnego fiku miku bo jest ułożona i porządna, ona szuka czegoś stałego a ja się zachowałem jak deebill 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To nie są pierdy ja ją traktuje poważnie i wiem ze ona nie chce żadnego przelotnego fiku miku bo jest ułożona i porządna, ona szuka czegoś stałego a ja się zachowałem jak deebill 

to weś no czlowieku zarzyj cos na odwagę, proste

Gość gość

Ona jest unikatem, mądra piękna i porządna i jeszcze potrafi zajac wysoka pozycje społeczna na pstryknięcie palców. A jak opowiadała jak rodzicom prezent z rodzeństwem zrobili żeby tez czegoś w życiu doświadczyli to mowie No nie i jeszcze dobre serce ma. Toc to kobieta pt. Milion dolarów 😳