Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy 35 letni facet który nigdy nie dotykał dziewczyny może być normalny?

Polecane posty

Gość Gość

Znam kogoś takiego. Wiem, że nigdy nie miał żadnych, nawet najmniejszych kontaktów z kobietami (jest to pewne na 1000%). Niby normalny facet, nie jest ge'jem. Jest tylko trochę nieśmiały. Ale co takiemu może siedzieć w głowie? Może jest jakimś psychopatą, który ukrywa swoją prawdziwą naturę?

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Znam kogoś takiego. Wiem, że nigdy nie miał żadnych, nawet najmniejszych kontaktów z kobietami (jest to pewne na 1000%). Niby normalny facet, nie jest ge'jem. Jest tylko trochę nieśmiały. Ale co takiemu może siedzieć w głowie? Może jest jakimś psychopatą, który ukrywa swoją prawdziwą naturę?

Tak, ktoś, kto jest prawiczkiem w tym wieku na 101% jest mordercą i gwałcicielem, a prawdopodobnie terrorystą. To mu dolega, że do my musimy podrywać, a jak nie, to ..., i tak się kończy.

Gość fifi

Prawiczek i gwałciciel/zboczeniec to się wyklucza, chyba że mówimy tu o samogwałcie, ale o ile mi wiadomo to nie podchodzi pod żaden paragraf. 🙂

Gość Proste
12 minut temu, marcin_wawa napisał:

Tak, ktoś, kto jest prawiczkiem w tym wieku na 101% jest mordercą i gwałcicielem, a prawdopodobnie terrorystą. To mu dolega, że do my musimy podrywać, a jak nie, to ..., i tak się kończy.

Nie, problem polega na tym ze całkowicie aseksowni faceci, brzydcy, bez kasy i klasy chcieliby mieć super laski i patrzą włącznie na powierzchownosc zamiast zejść na ziemię i zaczac zyc. 

1 minutę temu, Gość Proste napisał:

Nie, problem polega na tym ze całkowicie aseksowni faceci, brzydcy, bez kasy i klasy chcieliby mieć super laski i patrzą włącznie na powierzchownosc zamiast zejść na ziemię i zaczac zyc. 

A kto chce być z brzydalem? To że to ktoś sam jest średni lub brzydki ma oznaczać, że podobają mu się brzydale? Jeżeli tak, to taka osoba musi być strasznym desperatem.

Gość Proste
1 minutę temu, marcin_wawa napisał:

A kto chce być z brzydalem? To że to ktoś sam jest średni lub brzydki ma oznaczać, że podobają mu się brzydale? Jeżeli tak, to taka osoba musi być strasznym desperatem.

Oczywiście, ze nie. Ale jest mnóstwo zwykłych dziewczyn, z przewagę w stronę ładnych... Jak sir jest 💩 a uważa się za 🤴 to nie ma się prawa do oceniania kobiet i jeszcze zalosnych pretensji. Brzydki facet z s miarę normalna psychika robi karierę, żeby mieć hajs i sie z ładna związać. A jak ktoś brzydki i nic nie robi to jest chory psychicznie. 

Gość gość
20 minut temu, Gość fifi napisał:

Prawiczek i gwałciciel/zboczeniec to się wyklucza, chyba że mówimy tu o samogwałcie, ale o ile mi wiadomo to nie podchodzi pod żaden paragraf. 🙂

Samogwałciciel😂 I to w dodatku seryjny. To powinno być karalne😂😂😂

12 minut temu, Gość Proste napisał:

Oczywiście, ze nie. Ale jest mnóstwo zwykłych dziewczyn, z przewagę w stronę ładnych... Jak sir jest 💩 a uważa się za 🤴 to nie ma się prawa do oceniania kobiet i jeszcze zalosnych pretensji. Brzydki facet z s miarę normalna psychika robi karierę, żeby mieć hajs i sie z ładna związać. A jak ktoś brzydki i nic nie robi to jest chory psychicznie. 

Dokładnie. Ale najczęściej jest tak, że brzydki facet najsurowiej ocenia kobiety. Ogląda się tylko za boginiami, a sam jest naprawdę mizerny i nawet przeciętna by na niego nie poleciała, a co dopiero taka piękność. We mnie tacy mężczyźni wywołują jedynie politowanie. I tak zostaje im tylko gadanie i narzekanie, bo ich marzenia nigdy nie przekują się w czyny, więc w sumie nie ma się czym przejmować 🙂

Gość gość
Przed chwilą, Mizo napisał:

Dokładnie. Ale najczęściej jest tak, że brzydki facet najsurowiej ocenia kobiety. Ogląda się tylko za boginiami, a sam jest naprawdę mizerny i nawet przeciętna by na niego nie poleciała, a co dopiero taka piękność. We mnie tacy mężczyźni wywołują jedynie politowanie. I tak zostaje im tylko gadanie i narzekanie, bo ich marzenia nigdy nie przekują się w czyny, więc w sumie nie ma się czym przejmować 🙂

skończ pierdoIić małpo, kobiety nie patrzą na wygląd i kropka.

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość gość napisał:

hahah, noo te 70 letnie to już nie

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Z jakiej perspektywy tak twierdzisz? Fajnego faceta, który choć nie ma urody, to nie narzeka na powodzenie i potrafi oczarować osobowością? Czy brzydala, którego żadna nie chce, ale który łudzi się, że kobiety nie są "puste" i wezmą byle ogona, żeby tylko mieć przy sobie samca? 😄

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Słyszę jedynie pusty smiech tępej mizoandrycznej lesby.

Zazdrościsz,  że ktoś potrafi się śmiać i cieszyć życiem  a Ty się pogrążasz w depresji, bo nie możesz "za...uchać"? Ojej, tak mi przykro 🙂

4 minuty temu, Gość Proste napisał:

Nie interesujesz mnie gdzie masz moje zdanie. Mężczyzna poderwie kobiete albo ba wygląd albo na styl bycia albo na pieniądze. Jak ktoś jest starym prawiczkiem to znaczy, ze nie ma ani 1 ani 2 ani 3.

W punkt 🙂

Gość gość
7 minut temu, Gość Proste napisał:

Nie interesujesz mnie gdzie masz moje zdanie. Mężczyzna poderwie kobiete albo ba wygląd albo na styl bycia albo na pieniądze. Jak ktoś jest starym prawiczkiem to znaczy, ze nie ma ani 1 ani 2 ani 3. Lubimy sie seksic z przystojnymi panami z dużymi qtasami i kropka. Zapewne jestem mlodsza od ciebie. 

O, następna poyëba, czy to tylko Mizo z drugiego numeru pieerdoli?😂 W każdym razie dzięki za szczerość. A teraz wypyerdälay do murzynów z wielkimi pałami😂

Gość gość
4 minuty temu, Mizo napisał:

Zazdrościsz,  że ktoś potrafi się śmiać i cieszyć życiem 

Ty się cieszysz życiem? Ty jesteś yebnięta w głowę. Trollujesz psycholko i śmiejesz się z tego jak peezda do jaj.

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ty się cieszysz życiem? Ty jesteś yebnięta w głowę. Trollujesz psycholko i śmiejesz się z tego jak peezda do jaj.

No w przeciwieństwie do Ciebie, wychodzi na to, że tak. Bo mi nie przeszkadza śmiech, wręcz mi się udziela. Ty reagujesz na czyjeś zadowolenie co najmniej dziwacznie, więc musi to być dla Ciebie obce uczucie. Współczuję 🙂 

Gość Proste
12 minut temu, Gość gość napisał:

O, następna poyëba, czy to tylko Mizo z drugiego numeru pieerdoli?😂 W każdym razie dzięki za szczerość. A teraz wypyerdälay do murzynów z wielkimi pałami😂

Z przyjemnoscia. Oni przynajmniej maja to coś, nie popadają w depresje se muszą zapłacić 100 zl za kolacje no i wiedzą jak kobiete do orgazmu doprowadzić... Co w przypadku Polaków bardzo rzadko sie sprawdza. Nie dostaniecie juz cipci z przydziału. Skończyło się 😂 😂 😂 jak świat światem jeszcze nie było tak, żeby fajny, ambitny, przystojny 👨 nie mógł znaleźć kobiety.

Gość Boris
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

W to że nigdy nie dotykał to nie wierzę. Na pewno w ciągu 35 lat otarł się o jakąś w tłoku w autobusie czy tramwaju 😉 Tak na poważnie to całkiem możliwe. Lata lecą a jak ktoś jest nieśmiały za młodu to później ma jeszcze większe kompleksy i zahamowania więc tak zostaje do śmierci.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Proste napisał:

Z przyjemnoscia. Oni przynajmniej maja to coś, nie popadają w depresje se muszą zapłacić 100 zl za kolacje no i wiedzą jak kobiete do orgazmu doprowadzić... Co w przypadku Polaków bardzo rzadko sie sprawdza. Nie dostaniecie juz cipci z przydziału. Skończyło się 😂😂😂 jak świat światem jeszcze nie było tak, żeby fajny, ambitny, przystojny 👨 nie mógł znaleźć kobiety.

Ha ha, ale curevka😁

Gość Koneser
14 minut temu, Mizo napisał:

No w przeciwieństwie do Ciebie, wychodzi na to, że tak. Bo mi nie przeszkadza śmiech, wręcz mi się udziela. Ty reagujesz na czyjeś zadowolenie co najmniej dziwacznie, więc musi to być dla Ciebie obce uczucie. Współczuję 🙂 

a bierzesz z dupy do ust?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Koneser napisał:

a bierzesz z dupy do ust?

biere jak moje to wszystko biere

2 minuty temu, Gość Proste napisał:

Z przyjemnoscia. Oni przynajmniej maja to coś, nie popadają w depresje se muszą zapłacić 100 zl za kolacje no i wiedzą jak kobiete do orgazmu doprowadzić... Co w przypadku Polaków bardzo rzadko sie sprawdza. Nie dostaniecie juz cipci z przydziału. Skończyło się 😂😂😂 jak świat światem jeszcze nie było tak, żeby fajny, ambitny, przystojny 👨 nie mógł znaleźć kobiety.

No dokładnie. Oby po prostu mają zaburzoną samoocenę, widzą siebie 100x bardziej atrakcyjniejszymi, niż naprawdę są. Taki użytkownik jak "vvv" jest tego klasycznym przykładem. Uważa się za ideał i nie rozumie dlaczego każdy omija go szerokim łukiem. A jak próbujesz mu coś doradzić i dojść do tego czym może odstraszać kobiety (robisz to w dobrej wierze, by nad sobą popracował i coś w sobie zmienił, aby udało mu się znaleźć partnerkę), to wszystko neguje i nadal twierdzi, że to z kobietami coś jest nie tak a nie z nim 😂 Chłopy bez jaj i honoru, nie potrafią przyznać się do swoich ułomności, dlatego ich sytuacja nigdy nie ulegnie zmianie. I bardzo dobrze 🙂 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ha ha, ale curevka😁

Na nikim nie robią wrażenia Twoje wyzwiska 🙂 

Gość Proste
2 minuty temu, Mizo napisał:

Na nikim nie robią wrażenia Twoje wyzwiska 🙂 

Oj tam, niech chłopak myśli, ze kogoś to boli. Skoro nie robi wrażenia na nikim ani wyglądem ani charakterem ani osiqgnieciami, to niech żyje w uludzie, ze wyzywiskami robi 😂 

Gość Obserwator

Dlaczego gdy zawsze pojawi się temat o starych prawiczkach, zaraz wyskakuje ta lesbijka Mizo (z klakierami) produkując te swoje dyrdymały? To już zakrawa na jakąś manię. Wszyscy widzą, że z tym babochłopem jest coś nie halo. Zdrowa, normalna, szczęśliwa kobieta się tak nie zachowuje.

2 minuty temu, Gość Proste napisał:

Oj tam, niech chłopak myśli, ze kogoś to boli. Skoro nie robi wrażenia na nikim ani wyglądem ani charakterem ani osiqgnieciami, to niech żyje w uludzie, ze wyzywiskami robi 😂 

W sumie tak. W realu pewnie nie wzbudza żadnego zainteresowania, więc chociaż tutaj jak komuś nawrzuca, to zostanie dostrzeżony. Faktycznie, niech ma chociaż te kilka sekund atencji, a co 😄 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Obserwator napisał:

Dlaczego gdy zawsze pojawi się temat o starych prawiczkach, zaraz wyskakuje ta lesbijka Mizo (z klakierami) produkując te swoje dyrdymały? To już zakrawa na jakąś manię. Wszyscy widzą, że z tym babochłopem jest coś nie halo. Zdrowa, normalna, szczęśliwa kobieta się tak nie zachowuje.

Bo to bezrobotna upośla z zaburzeniami, której nawet żul nie chce. Jej życie jest wielkim rzadkim gównem. Tu wyładowuje frustrację, tak jakby to faceci byli winni jej spi'er'dolenia umysłowego i życiowych porażek.

Gość gość
6 minut temu, Mizo napisał:

W sumie tak. W realu pewnie nie wzbudza żadnego zainteresowania, więc chociaż tutaj jak komuś nawrzuca, to zostanie dostrzeżony. Faktycznie, niech ma chociaż te kilka sekund atencji, a co 😄 

Czyli identycznie tak jak Ty, yebany babochłopie😂😂😂

Gość Proste
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Czyli identycznie tak jak Ty, yebany babochłopie😂😂😂

Kobietom musiały wyrosnac jaja skoro takie ciiipy jak ty ich nie posiadają. 

Gość gość

Hej mizoandryczna tępoto i lesbo, wzięłas już swoje leki? To nie jest normalne  co ty wyprawiasz. Ja sie dziwię że tobie i twoim bezmózgim klakierom dają dostęp do internetu XD I jak was baby nie uważać za gorszy gatunek?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Proste napisał:

Kobietom musiały wyrosnac jaja skoro takie ciiipy jak ty ich nie posiadają. 

Że też takie ścierwa jak ty chodzą po ziemi.W dodatku masz dużo wspólnego z meduzą, obie nie posiadacie mózgu, co pokazujecie w tym temacie.