Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulka

facet nie potrafi być sam, szuka na siłę...

Polecane posty

Gość Lulka

Co zrobić gdy facet szuka szuka miłości bo jest po rozwodzie, ma 36 lat. Chce być z kobieta, tylko po to,  żeby być. Żeby kogoś mieć,  nawet jeśli jej nie kocha. W moim przekonaniu to chore. Czy on aż tak bardzo boi się samotności? Jak go zrozumieć?

Gość Onsam

Kobiety tez takie są niektore. Tez sue boje ale za malo jestem super i nie poznaje.

Możliwe, że właśnie boi się samotności i nie chce być sam. Wg mnie to nic fajnego. Wcześniej miał żonę, teraz jest sam. Pytanie czy warto być z kimś z takiego powodu. Jeśli dwie osoby szukają braku samotności i się przyjaźnią to spoko. Jednak jeśli jedna szuka miłości, a druga tylko sposobu na samotność to wg mnie nie jest to dobry pomysł.

Gość Bimba

Szuka bo ktoś musi mu prać, gotować i płacić połowę rachunków - sprzątaczce trzeba płacić, a naiwnej kobiecie wystarczy ślub obiecać a ona  zastąpi sprzątaczkę i jeszcze dopłaci!

3 minuty temu, Gość Bimba napisał:

Szuka bo ktoś musi mu prać, gotować i płacić połowę rachunków - sprzątaczce trzeba płacić, a naiwnej kobiecie wystarczy ślub obiecać a ona  zastąpi sprzątaczkę i jeszcze dopłaci!

To oznacza, że jest niezaradnym życiowo leniem i szuka "głupiej". Nie ma to nic wspólnego z kwestią samotności tylko z wygodnictwem

Gość Bimba

Naprawdę wierzysz że rozwiedzionym facetom chodzi o duchowość i wspólnotę serc a nie o pełną miskę, czyste gacie i żeby to było za darmo?

Gość gosc
12 minut temu, Gość Bimba napisał:

Naprawdę wierzysz że rozwiedzionym facetom chodzi o duchowość i wspólnotę serc a nie o pełną miskę, czyste gacie i żeby to było za darmo?

Za darmo xD idź do pracy lepiej...

Gość Bimba

Skąd pomysł że ja nie pracuje?