Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mate

Dziwny seks, dziwna dziewczyna - zglupialem...

Polecane posty

Gość Mate

Zauroczylem sie pewna dziewczyna... wszystko szlo dobrze, spptkalosmy sie pare razy ale zauwazylem ze za bardzo sie skumplowalam z moim kolega. Ppstanowilem wiec ja "zaklepac" i przespac sie z nia a tym samym wejsc w zwiazek. Kiedy do mnie przyszla zaczelismy sie kochac, pozwolila nawet na anal dlatego tez zapytalem ilu miala facetow- odparla ze jestem pierwszym, co nie moze byc mozliwe bo ma 33 lata - zglupialem. Kiedy mnie dojezdzala a ja ja obserwowalem, sppjrzala na mnie i sie zasmiala - nie odpowiedziala dlaczego sie smieje- znowu zglupialem. Na sam koniec byla zmeczona i nie mogla skonczyc mi reka wiec zrobilem to sam. Ona odwrocila sie plecami i powiedziala "przepraszam" 0_o. Znow nie odpowiedziala za co...Kiedy wstalem do lazienki ona sie ubralam Zapytalem co robi, a ona ze wraca do domu na co poprosilem zeby zostala a ona - ale ja nie chce i wyszla pozegnajac sie mna. Nastepnego dnia kiedy ja spotkalem chcialem soe przytulic na ppwotanie jak to chlopak z dziewczyna, ale ona odsunela moja reke i twierdzi ze nie jestesmy para....  Czy ja jestem glupi? O co tu chodzi?

Gość Gość

To niezle te dzisiejsze dziewczyny że pozwalają nawet na anal koledze. Ciekawe jaki realny przebieg ma typowa polka

Gość Onsam

Bawi sie, sklamala i jest puszczalska

Gość ccc

Sprzedała ci HIVa, stąd te przeprosiny.

Gość Kori
20 minut temu, Gość Mate napisał:

Zauroczylem sie pewna dziewczyna... wszystko szlo dobrze, spptkalosmy sie pare razy ale zauwazylem ze za bardzo sie skumplowalam z moim kolega. Ppstanowilem wiec ja "zaklepac" i przespac sie z nia a tym samym wejsc w zwiazek. Kiedy do mnie przyszla zaczelismy sie kochac, pozwolila nawet na anal dlatego tez zapytalem ilu miala facetow- odparla ze jestem pierwszym, co nie moze byc mozliwe bo ma 33 lata - zglupialem. Kiedy mnie dojezdzala a ja ja obserwowalem, sppjrzala na mnie i sie zasmiala - nie odpowiedziala dlaczego sie smieje- znowu zglupialem. Na sam koniec byla zmeczona i nie mogla skonczyc mi reka wiec zrobilem to sam. Ona odwrocila sie plecami i powiedziala "przepraszam" 0_o. Znow nie odpowiedziala za co...Kiedy wstalem do lazienki ona sie ubralam Zapytalem co robi, a ona ze wraca do domu na co poprosilem zeby zostala a ona - ale ja nie chce i wyszla pozegnajac sie mna. Nastepnego dnia kiedy ja spotkalem chcialem soe przytulic na ppwotanie jak to chlopak z dziewczyna, ale ona odsunela moja reke i twierdzi ze nie jestesmy para....  Czy ja jestem glupi? O co tu chodzi?

33 lata to nie żadna "dziewczyna" dziewczyna to może mieć 20 lat 

Gość Kori

A tak wogole to laska jest zaklamana swinia żadna dziewicą by nie wzięła do doopy 

Gość Gość

Daj sobie z nią spokój. Ewidentnie coś z nią nietak i nie chce być z Toba. Nie analizuj jej tylko sobie odpuść. Trzymaj się 

Gość Gość

Daj sobie z nią spokój. Ewidentnie coś z nią nietak i nie chce być z Toba. Nie analizuj jej tylko sobie odpuść. Trzymaj się 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Racja nie dość że już stara bo po 30 to jeszcze głupia jak 15 latka , szkoda życia 

Gość Miss
9 minut temu, Gość Kori napisał:

A tak wogole to laska jest zaklamana swinia żadna dziewicą by nie wzięła do doopy 

A ja znam laske co tylko trzem tam pozwolila w całym swoim życiu czy ona też jest k..wą?

Gość Ona
39 minut temu, Gość Onsam napisał:

Bawi sie, sklamala i jest puszczalska

Prawda 

Gość Aga
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Racja nie dość że już stara bo po 30 to jeszcze głupia jak 15 latka , szkoda życia 

Stary i brzydki jesteś ty. 

Jak widać nawet po 30 można w sobie rozkochac faceta. 

Gość Haha

Ja myślę że nawet po 50 też mozna

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Kori napisał:

33 lata to nie żadna "dziewczyna" dziewczyna to może mieć 20 lat 

bzdura, chyba, ze sama masz 20 lat

Gość MiMi

Tak jak sadzilam... bardzo latwo ludzie szafuja wyrokami i opiniami... To ja jestem ta dziewczyna z postu ale przedstawilam go z Jego perspektywy. I naprawde majac 33 lat bylam dziewica - spotykalam facetow ale zadnemu nie ufalam na tyle. Z tym bylo inaczej - chcialam w koncu to zrobic i widzialam jako byl czuly i wiedzial co robi w lozku. Dlatego pozwolilam takze na seks analny. Uśmiechnelam sie po bylam szczesliwa ze go mam i jest moj. Przeprosilam bo balam sie ze nie bylam wystarczajaco dobra w lozku i nie doprowadzilam go reka do konca co musial sam zrobic. Ubralam sie i wyszlam bo sie wstydzilam i sadzilam ze on sam tego by chcial - na cale szczescur bo troche krwawilam i by sie domyslil ze mu w przyplywie uczuc powoedziala  prawde... Nastepnego dnia rzeczywiscie go odepchnelam bo sadzilam ze bylam dla niego jednonocna przygoda ale on mnie nie zostawil. Zakochal sie i chcial ze mna byc, nawet gdybym chciala to by sie ze mna ozenil. Problem lezal w tym ze oboje mielismy emocjonalne problen i nasz "zwiazek" zakonczyl sie tak fatalnie jak tylko mogl....

Ps. Na jezdzcca to zadna sztuka... jezdze konno i jazda na czyms mniejszym nie stanowila dla mnie problemu nawet jesli nie robilam tego wczesniej.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Mate napisał:

ja ci powiem ..beke sobie krecila, ja tez kazdemu mowie ze jest moim 1 😉 i gitaraa

Gość Redt

A ja myślałam że  jakiś  transgender...ja pier...

Gość bimbeer

Autorze, laska ma zryty betet, psychika siadła jej, jest pusta, polecam ją olać.

Gość Gość
Dnia 26.10.2019 o 11:57, Gość Aga napisał:

Stary i brzydki jesteś ty. 

Jak widać nawet po 30 można w sobie rozkochac faceta. 

Można ale po 30 to już stara baba 

Gość Gość

Puszczalska dziewica ledwo sobie daje włożyć