Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy

Nie wyszło Nam...

Polecane posty

Gość gość

kłamstwa?wychodzą tobie idealnie..manipulacje?tym bardziej..a bycie w porządku wobec innych i szczerym-masz rację nie wyszło

Gość Gosc
14 minut temu, Gość gość napisał:

kłamstwa?wychodzą tobie idealnie..manipulacje?tym bardziej..a bycie w porządku wobec innych i szczerym-masz rację nie wyszło

Wszyscy jesteście tacy samo jedna banda nic lepszy nie jesteś od niego a nawet jeszcze gorszy.

Gość Gość

Nie mogło wyjść coś co tak naprawdę się przecież nie zaczęło ....Jak się zacznie i skończy ,to wtedy dopiero napisz,nie wyszło nam..😋

Gość Gosc
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie mogło wyjść coś co tak naprawdę się przecież nie zaczęło ....Jak się zacznie i skończy ,to wtedy dopiero napisz,nie wyszło nam..😋

Raczej nie tu .Cywilizowani ludxie propaguje inne formy komunikacji a nie jakies durne fora.A co racja to racja nigdy sie nie zaczęło to i nigdy nie skończyło pytanie czy jest sens coś zaczynać.Ja nie widzę sensu.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Raczej nie tu .Cywilizowani ludxie propaguje inne formy komunikacji a nie jakies durne fora.A co racja to racja nigdy sie nie zaczęło to i nigdy nie skończyło pytanie czy jest sens coś zaczynać.Ja nie widzę sensu.

jestes ZAŁOSNA SYLWIA,nie każdy temat na kafe jest dla Ciebie pępku kafeteryjny

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

co się pośmieje to moje ..z ciebie rzecz jasna

Gość Gość

Pani Sylwia nawet na moje imienne tematy się wtrącała,więc fakt faktem ta osoba ma coś z psychiką

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Pani Sylwia nawet na moje imienne tematy się wtrącała,więc fakt faktem ta osoba ma coś z psychiką

A gdzie tu jest napisane ze to do niej?ja komentujè wpisy nie autora/autorkę w tym wypadku.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A gdzie tu jest napisane ze to do niej?ja komentujè wpisy nie autora/autorkę w tym wypadku.

hahahah odpowiedzi jej mnie śmieszą,wypowiada się w tematach jakby autorzy tylko do niej pisali na kafe

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

co się pośmieje to moje ..z ciebie rzecz jasna

Nie rozumiem co Cię szmieszy ?jak czegoś nie ogarniasz to maskujesz to śmiechem?To głupie.Nie ogarniasz prawdy i raczej nigdy tego nie zrozumiesz bo mamy inne systemy wartości ja i komentujący powyżej.

Gość Gosc
34 minuty temu, Gość Gość napisał:

No właśnie