Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nigdy nie zagadałem żadnej dziewczyny w celu randkowania

Polecane posty

Gość Gość

Czyli jestem taki jak wy bo wątpię by jakaś dziewczyna zagadła faceta chyba że modela który mógł was wziąć najwyżej na noc i papa.

Gość Gość

Cały czas sie zastanawiam czy jakaś by mnie zechciala ale nie umiem flirtować. Interesują mnie spokojne dziewczyny takie przeciętne ale żeby miały ładne twarze i najlepiej były szczupłe i wysokie bo sam taki jestem

Gość Gość

Cały czas sie zastanawiam czy jakaś by mnie zechciala ale nie umiem flirtować. Interesują mnie spokojne dziewczyny takie przeciętne ale żeby miały ładne twarze i najlepiej były szczupłe i wysokie bo sam taki jestem

Gość Prawitscheck_85

To tak, jak ja, a mam już 34 lata. A wydaje mi się, że od czasu do czasu się jakiejś podobam. I parę razy w życiu mi się zdarzyło być zaczepianym na ulicy przez różne dziewczyny. Ale były to przeważnie egzemplarze albo pijane, albo zwichrowane. Raz mnie jedna zaczepiła i chyba z 1,5 h mi p*erdzieliła o swoim życiu. W którymś rzuciła, w moim kierunku uwagę: "ja nie wiem, czy jesteś homo, czy hetero"... A na koniec się przyznała, że korzysta z usług psychiatry i pochodzi z rodziny patologicznej. Ale zrobiła licencjat z polonistyki i zaczynała uczyć gimbazę (o ile nie ściemniała)...

Gość Gość
37 minut temu, Gość Gość napisał:

Interesuje Cię ideał, który nazywasz przeciętnością, ale nie umiesz zagadać, cóż nie wróżę sukcesów. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Interesuje Cię ideał, który nazywasz przeciętnością, ale nie umiesz zagadać, cóż nie wróżę sukcesów. 

Ideał to fit 10/10 wolę taką 6-7/10. Też nie wróżę sobie sukcesu dlatego jestem tutaj.

Gość deduction
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pewnie pasztecik o "pięknym" wnętrzu się odezwał. Chłop ma zdrowe oczekiwania

Gość gość

Może liściki wysyłaj? Nie wiem, wręczaj wizytówki? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość deduction napisał:

Pewnie pasztecik o "pięknym" wnętrzu się odezwał. Chłop ma zdrowe oczekiwania

Pasztecik 🙂 Może za 25 lat, póki co jest odwrotnie, wnętrze średnie, du.pa fit. Nie o mnie tu jednak mowa, bo ja mężatka od dawna. 

13 minut temu, Gość Gość napisał:

Ideał to fit 10/10 wolę taką 6-7/10. Też nie wróżę sobie sukcesu dlatego jestem tutaj.

6/10 to ładna twarz, szczupłe ciało i długie nogi?  Okejjjj. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

6/10 to ładna twarz, szczupłe ciało i długie nogi?  Okejjjj. 

Dla mnie tak. 10/10 to może jakaś Taylor Swift a ile kobiet wygląda jak ona? 1%?

Gość gosc
52 minuty temu, Gość Prawitscheck_85 napisał:

To tak, jak ja, a mam już 34 lata. A wydaje mi się, że od czasu do czasu się jakiejś podobam. I parę razy w życiu mi się zdarzyło być zaczepianym na ulicy przez różne dziewczyny. Ale były to przeważnie egzemplarze albo pijane, albo zwichrowane. Raz mnie jedna zaczepiła i chyba z 1,5 h mi p*erdzieliła o swoim życiu. W którymś rzuciła, w moim kierunku uwagę: "ja nie wiem, czy jesteś homo, czy hetero"... A na koniec się przyznała, że korzysta z usług psychiatry i pochodzi z rodziny patologicznej. Ale zrobiła licencjat z polonistyki i zaczynała uczyć gimbazę (o ile nie ściemniała)...

W jakich okolicznościach zaczepiła cię?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dla mnie tak. 10/10 to może jakaś Taylor Swift a ile kobiet wygląda jak ona? 1%?

taylor swift? wlasnie zobaczylem kto to, daje 7/10

za to penelope cruz silne 9/10

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ona ma właśnie ładna twarz i szczupłe ciało, ja myślałam, że o takiej piszesz 6/10. Dla mnie ona jest 9/10, bo twarz ładna, ale brakuje tego czegoś. Wolę Kendall Jenner, jeśli chodzi tylko o wygląd. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ona ma właśnie ładna twarz i szczupłe ciało, ja myślałam, że o takiej piszesz 6/10. Dla mnie ona jest 9/10, bo twarz ładna, ale brakuje tego czegoś. Wolę Kendall Jenner, jeśli chodzi tylko o wygląd. 

Ładna twarz ładnej twarzy nierówna, to samo szczupłe ciało, mi wystarczy taka zwykła ładna zadbana dziewczyna i tyle. Po co mi jakieś fit modelki