Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autofcontrol

Pojawiają się tutaj czasami wartościowi ludzie a Wy tylko dlatego, że macie odmienne poglądy ich niszczycie.

Polecane posty

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Observ napisał:

Wg mnie teraz ty oceniasz niesprawiedliwie osoby ktore tez swoje przezyly i dzielily sie swoja wiedza z nia, czytajac ze ktos od lat meczy sie w samotnosci obwiniajac tego ktory odszedl, chcieli ja wyciagnac z tego, obudzic, nie jestes obiektywny bo widzisz podobienstwo do siebie?moze to to

Wyciagnac ?nie rozwalaj mnie!Nie mozna nikogo wyciagac bez zgody tej osoby.To nie jest rzecz zeby nie liczyc sie z jej zdaniem!Nie zmusisz nikogo do niczego .... wyciągnąć.Padnie!Więcej zła niż dobrego.Wyciagac to ona sie bedzie sama bez waszego tlamszenia i zniewalania!.Jak to mowia dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane .Trzeba sie liczyc z tym ze nie zmusisz jej do bycia z kims z kim nie chce byc!To nie jest dziecko któremu można rozkazywac wg swojego widzimisię i wg własnych korzyści.Trzeba się liczyć z drugim człowiekiem.Skoro nie chcę być z oblesnym zboczencem i pijakiem do którego nic nie czuję i nigdy nie czuła nic ,który ma sprzeczne poglądy z jej systemem wartości to trzeba to uszanować a nie robić z kogoś,,psychicznej"!!!albo conajgorsze,,kurfy"!

Gość Observ
49 minut temu, Gość autofcontrol napisał:

Jeden gdy dostaje kopa w dupę to wstanie z kolan na nogi, a inny upadnie na glebę i już nie wstanie.
Ludzie o tym zapominają. Ostatnio w mojej okolicy 15 latek popełnił samobójstwo... 
Opcje są dwie, owszem, ale niekoniecznie musimy komuś pomóc, możemy go dobić. 
Najpierw warto się upewnić kto jak zareaguje na nasze słowa. Trzeba poznać daną osobę, a nie tak prosto z mostu walić w pysk. 
Rozumiem jednak, że tak prościej i łatwiej. Dziś już nikt nikogo nie chce poznawać i tracić swój czas.

No masz racje nie bede z toba gadac bo jeszcze targniesz sie na zycie, za duze ryzyko, ale zeby nie bylo ja sprawdzam jak rozmowca reaguje, ale masz racje rozmowy tu nie maja sensu:) nie bede ryzykowac, czesc

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Osoba która staje w obronie swojej godności i rodziny to osoba nadwrazliwa?coś wam się pomyliło ludzie .Kto wam tak chory system wartości a raczej zero systemu wartości wpoil do łbow?Przekraczanie cudzych granic gdzie spotykasz się z oporem nazywasz nadwrażliwości?Mężatka która nie chcę zdradzać jest nadwrazliwa?no ciekawe rzeczy ciekawe teorie.Normalny by tego nie wymyślił.Mężatka która nie pozwala się śledzić podsluchiwac podglądać nie pozwala by psychopata intruz wypytywal o jej życie prywatne jej rodziny podburzal szefostwo i pracowników w każdym możliwym miejscu pracy by ja gnebic i kontrolowac a wreszcie doprowadzic do rezygnacji z pracy  nazywasz nadwrazliwoscią?Zatem nie wolno reagować na zdrady ,gwałty kradzieże oczernianie ,zniesławienie,przemoc stalking i morderstwa bo idąc waszym tokiem rozumowania nadwrażliwość.Chore tylko potwory tłumacza sobie obelżywe czyny w ten sposób i jedni drugim dają na to przyzwolenie.W jakim świecie ja żyje.Chore.

No chore to wszystko chore, fajnie że wyspowiadalas się z wielu grzechów /nie wszystkich/ No i z tą pracą było trochę inaczej/tam miała mocną pozycję, nie było siły zaszkodzić / No i  nie atakowała na oślep, wiedziała w którą stronę, choć was wielu i z ukrycia, jak do tej pory rady nie dajecie.

Czy wam tak po ludzku nie jest wstyd, że kobieta okazała się lepsza i mądrzejszy od was? Ja nie jestem waszym projektem Sylwią, nawet z pobożnościa jej,  nie mam nic wspólnego. Pobożność waszej praktykujacej Sylwii z prawdziwą wiarą i duchowościa nie ma nic wspólnego. Taka jej duchowość jak i wasza, nie czujecie bluesa, w tym problem. 

Gość Observ

No masz racje nie bede z toba gadac bo jeszcze tar.gniesz sie na zycie, za duze ryzyko, ale zeby nie bylo ja sprawdzam jak rozmowca reaguje, ale masz racje rozmowy tu nie maja sensu:) nie bede ryzykowac, czesc

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Tu się zgadzam,że..żenada..

kolejne kłamstwa na jej temat?opluwała????Ty podła zaklamano kreaturo.

1 godzinę temu, Gość Observ napisał:

Wg mnie teraz ty oceniasz niesprawiedliwie osoby ktore tez swoje przezyly i dzielily sie swoja wiedza z nia, czytajac ze ktos od lat meczy sie w samotnosci obwiniajac tego ktory odszedl, chcieli ja wyciagnac z tego, obudzic, nie jestes obiektywny bo widzisz podobienstwo do siebie?moze to to

Wyciagnac ?nie rozwalaj mnie!Nie mozna nikogo wyciagac bez zgody tej osoby.To nie jest rzecz zeby nie liczyc sie z jej zdaniem!Nie zmusisz nikogo do niczego .... wyciągnąć.Padnie!Więcej zła niż dobrego.Wyciagac to ona sie bedzie sama bez waszego tlamszenia i zniewalania!.Jak to mowia dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane .Trzeba sie liczyc z tym ze nie zmusisz jej do bycia z kims z kim nie chce byc!To nie jest dziecko któremu można rozkazywac wg swojego widzimisię i wg własnych korzyści.Trzeba się liczyć z drugim człowiekiem.Skoro nie chcę być z oblesnym zboczencem i pijakiem do którego nic nie czuję i nigdy nie czuła nic ,który ma sprzeczne poglądy z jej systemem wartości to trzeba to uszanować a nie robić z kogoś,,psychicznej"!!!albo conajgorsze,,kurfy"!

Gość Spokojnych myśli
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

kolejne kłamstwa na jej temat?opluwała????Ty podła zaklamano kreaturo.

Masz problem ze sobą człowieku nie wiadomo jakiej płci,grunt,że fałszywym ...

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No chore to wszystko chore, fajnie że wyspowiadalas się z wielu grzechów /nie wszystkich/ No i z tą pracą było trochę inaczej/tam miała mocną pozycję, nie było siły zaszkodzić / No i  nie atakowała na oślep, wiedziała w którą stronę, choć was wielu i z ukrycia, jak do tej pory rady nie dajecie.

Czy wam tak po ludzku nie jest wstyd, że kobieta okazała się lepsza i mądrzejszy od was? Ja nie jestem waszym projektem Sylwią, nawet z pobożnościa jej,  nie mam nic wspólnego. Pobożność waszej praktykujacej Sylwii z prawdziwą wiarą i duchowościa nie ma nic wspólnego. Taka jej duchowość jak i wasza, nie czujecie bluesa, w tym problem. 

Jak można w tak podły sposób obrażać czyjąś duchowość?Co Ty możesz wiedzieć o jej wierzę?W pracy było inaczej?A telefony z dowodami ze rzekomo narkomania a donosy do opieki ze rzekomo puszcza się z kochankami po wymyślonych hotelach i dzieci zaniedbane? A oskarzenia o zmyslone kradzieze?a podkładanie świni?W każdym jednym miejscu pracy mieliście swoich agentów a trochę tych miejsc pracy było wszędzie spotykała się z atakiem i nie rozumiała przecierala oczy ze zdumienia i pytała o co chodzi?Tak było.Jej duchowość jest wyjątkowa.Doświadczyć objawień tyle razy to nie jest wynik byle jakiej wiary.Pewnie nawet papieź nie widział Jezusa tak jak ona i tyle razy co ona.Wyspowiadalam się z grzechów??jakich grzechów bo nie bardzo rozumiem o czym mówisz.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Masz problem ze sobą człowieku nie wiadomo jakiej płci,grunt,że fałszywym ...

Fałszywym????Chore!Nienawidzę fałszu bo wiara w Boga wyklucza wszelki rodzaj fałszu.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Fałszywym????Chore!Nienawidzę fałszu bo wiara w Boga wyklucza wszelki rodzaj fałszu.

Czasem wiara w Boga to najgorszy falsz ,dwulicowych ludzi 

Gość dziwne ale prawdziwe
4 godziny temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Mylisz się..prawo swoją drogą, a fakt na ile ja innym pozwalam swoją.To ode mnie zależy czy pozwolę się innym zastraszyć, upokorzyć ,żle potraktować w pracy czy życiu prywatnym..czy odważnie powiem-stop!Są różne sytuacje w życiu,że człowiek jest bezsilny i nie ma siły, nie ma możliwości, by bronić swoich granic ....A prawo wiadomo jak działa, czasem bardziej chroni kata niż ofiarę.Ale człowiek z silnym charakterem i znajomością samego  siebie tak jak ja ,to będzie wiedział gdzie są granice wszystkiego i nawet jak mu się nie uda to będzie chociaż próbował ich bronić.

wlazenie do cudzego mieszkania,filmowanie ,podsluchy itd.

cytat...ludzie chcieli ja uwolnic....doprawdy

cale wasze pisanie to dalszy ciag stalkingu, gooowno warte to wasze pisanie bydla stalkerskiego, ktore przybralo dzisiaj skore baranka

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość dziwne ale prawdziwe napisał:

cale wasze pisanie to dalszy ciag stalkingu, gooowno warte to wasze pisanie bydla stalkerskiego, ktore przybralo dzisiaj skore baranka

Dokładnie.

Gość Spokojnych myśli
5 minut temu, Gość dziwne ale prawdziwe napisał:

Do stalkingu mi  daleko,bo sama padłam tego ofiarą realnie ..manipulacje,podglądanie, podsluchiwanie,utrudnianie życia  itp itd .Na sąsiadów patrzeć nie mogę,a czasem muszęjak mijam,ale nie dam im tej satysfakcji  i się szybko nie wyprowadze..

Gość Gosc

Osoba sama się broni bez podglądania i bezczelnego włączenia z bucioram z gnojem jeszcze cytat ze ktoś jest ,,bezsilny"nie wam oceniać podłe hieny kto ma ile siły.Decydowanie o kimś i za kogoś jest podłe ,podkład bez wiedzy i zgody jest podły !To zamach na cudzą prywatność i przestrzeń osobista.To gorsze nuż szczur w klatce dodatkowo truty żeby tańczył jak mu zagranicę.Nic z tego!

Gość Gosc
13 minut temu, Gość dziwne ale prawdziwe napisał:

Zmowa tomy tego psychola oraz jej Starego z jej rodzina i jej kumplem z policji .Bracia chcieli ja uwolnić czy ten psychol z którym nie chcę być za Chiny ludowe!Weźcie się zastanówcie ludzie!Podsłuchy i kamery to pomysł tomy i Roberta.Odpowiedzą za to oboje .Stary odpowie za wynajęcie Damiana Petrova który inwigilowal ta rodzinę nawet podczas rodzinnej wycieczki do Katowic.Odjebało komuś rozwalac cudze życie i roscic sobie prawa do cudzej kobiety układać w głowie chore wizje i plany związku na który  nie wyraziła nigdy zgody więc trzeba  było zrobić z niej psychiczną .Rodzina?co to za rodzina która obiecuje komuś rękę córki czy siostry bez jej zgody?bez pytania o zdanie byle dla wspólnego interesu?To nie jest Syrią!gdzie kobiety zmusza się do małżeństwa a na końcu obława kwasem..W tym wypadku robi z niej psychicznie chorą.Każdy ma prawo do wolności i własnej wizji życia .

Gość Gosc

Zresztą co to za rodzina która pozwala ...ancowi na wykupienie klątwy miłosnej i rzucenie na własną corke/siostrę byle tylko wyeliminować rywala wyimaginowanegi który rzekomo sto na drodze potencjalnego przyszłego wybrania dodac trzeba ich wybranka nie jejA potem ból cierpienie szpital i jeszcze się tym Szczecinie ze wam się klątwa sprawdzaTylkk ktoś chory na umyśle robi takie rzeczy..Zniszczyliscie jej życie odarli z uczuć a być może odebrali jedyne szczęście jakiego w życiu doznała przez chwilę.Tak nie zachowuje się rodzina tak zachowuje się tyrania.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zmowa tomy tego psychola oraz jej Starego z jej rodzina i jej kumplem z policji .Bracia chcieli ja uwolnić czy ten psychol z którym nie chcę być za Chiny ludowe!Weźcie się zastanówcie ludzie!Podsłuchy i kamery to pomysł tomy i Roberta.Odpowiedzą za to oboje .Stary odpowie za wynajęcie Damiana Petrova który inwigilowal ta rodzinę nawet podczas rodzinnej wycieczki do Katowic.Odjebało komuś rozwalac cudze życie i roscic sobie prawa do cudzej kobiety układać w głowie chore wizje i plany związku na który  nie wyraziła nigdy zgody więc trzeba  było zrobić z niej psychiczną .Rodzina?co to za rodzina która obiecuje komuś rękę córki czy siostry bez jej zgody?bez pytania o zdanie byle dla wspólnego interesu?To nie jest Syrią!gdzie kobiety zmusza się do małżeństwa a na końcu obława kwasem..W tym wypadku robi z niej psychicznie chorą.Każdy ma prawo do wolności i własnej wizji życia .

*jego kumplem

Gość Gosc

Tak chcieliscie ja uwolnic orzez doprowadzanie do rozwodu?Ktoś zapytał czy ona tego chcę ?Nie! Bo dla was nie liczą się jej uczucia tylko kasa i układy.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie daje wam to spokoju, sumienie gryzie, czy jak dawniej trzeba się chwalić jacy z was orły byli i nic za to was nie spotkało? Choć dalej macie możliwości, a jednak przycichli, czemuż to, czemuż tylko pod profilem Sylwia atakujecie, a nie jak dawniej, na wszystkich frontach i ustawce . Weny wam brakuje, że tak monotematycznie wałkujecie  jedno i to samo?  Na Onecie mieliście więcej do gadania, a i stalkerskich profili więcej, Co to tak słabo przedziecie? 

Gość Gosc
28 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Do stalkingu mi  daleko,bo sama padłam tego ofiarą realnie ..manipulacje,podglądanie, podsluchiwanie,utrudnianie życia  itp itd .Na sąsiadów patrzeć nie mogę,a czasem muszęjak mijam,ale nie dam im tej satysfakcji  i się szybko nie wyprowadze..

I nigdy sie nie wyprowadze i nawet na to nie licz!!!!

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Nie tylko na sasiadow nie moge patrzec ale na wlasna rodzine rowniez zwlaszcza na sasiadow z domu rodzinnego!!

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie daje wam to spokoju, sumienie gryzie, czy jak dawniej trzeba się chwalić jacy z was orły byli i nic za to was nie spotkało? Choć dalej macie możliwości, a jednak przycichli, czemuż to, czemuż tylko pod profilem Sylwia atakujecie, a nie jak dawniej, na wszystkich frontach i ustawce . Weny wam brakuje, że tak monotematycznie wałkujecie  jedno i to samo?  Na Onecie mieliście więcej do gadania, a i stalkerskich profili więcej, Co to tak słabo przedziecie? 

A ty czemu staruchu kota ogonem wywijasz?Sumienie powinno Cię już dawno ruszyć co robisz Moje sumienie jest czyste bo to moje życie do którego tylko ja mam prawo!Matki mojej tyłka ci się na starość zachciewa? TO OBRZYDLIWE! Z twoim synalkiem oblesnym też nigdy nie będę i pogodz się z tym!Co to miało znaczyć w 1992r,,nasze dziecka mają się ku sobie i trzeba ich pozenić"po moim trupie dziadu nigdy mnie nie będziecie mieli.!

Gość Gość
57 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak można w tak podły sposób obrażać czyjąś duchowość?Co Ty możesz wiedzieć o jej wierzę?W pracy było inaczej?A telefony z dowodami ze rzekomo narkomania a donosy do opieki ze rzekomo puszcza się z kochankami po wymyślonych hotelach i dzieci zaniedbane? A oskarzenia o zmyslone kradzieze?a podkładanie świni?W każdym jednym miejscu pracy mieliście swoich agentów a trochę tych miejsc pracy było wszędzie spotykała się z atakiem i nie rozumiała przecierala oczy ze zdumienia i pytała o co chodzi?Tak było.Jej duchowość jest wyjątkowa.Doświadczyć objawień tyle razy to nie jest wynik byle jakiej wiary.Pewnie nawet papieź nie widział Jezusa tak jak ona i tyle razy co ona.Wyspowiadalam się z grzechów??jakich grzechów bo nie bardzo rozumiem o czym mówisz.

Po co te pierdy  wypisujesz, chcesz się pochwalić znajomością pisania na zawołanie?Twoją duchowość znam, kochasz Matkę Boską, a Boga nie kochasz, bo jak na złość ci tylko same problemy podrzucał .

To co robiłaś i jak żyłas, właśnie świadczy o twoim infantylnym i ubogim życiu duchowym. Wymyśliliście sobie Sylwie, żeby kpić z cudzej wiary i się zabawiać jak dawniej, tylko w inny sposób. Głupie jest to wszystko co robicie, ale cóż, widać to lubicie. Tylko nie szkoda wam życia na coś takiego? To życie bezpłodne przecież, do nikąd prowadzi. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość Gosc napisał:

A ty czemu staruchu kota ogonem wywijasz?Sumienie powinno Cię już dawno ruszyć co robisz Moje sumienie jest czyste bo to moje życie do którego tylko ja mam prawo!Matki mojej tyłka ci się na starość zachciewa? TO OBRZYDLIWE! Z twoim synalkiem oblesnym też nigdy nie będę i pogodz się z tym!Co to miało znaczyć w 1992r,,nasze dziecka mają się ku sobie i trzeba ich pozenić"po moim trupie dziadu nigdy mnie nie będziecie mieli.!

Twoje sumienie czyste, bo nie utrzymane! Daruj sobie te bzdury, bo to już nie MODNE! 

Czas pędzi do przodu, a wy na starą modłę. Może by wypadało co zmienić, nie uważasz? 

Gość prawda
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

pi---e---r---d---o---lenie stalkera

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Po co te pierdy  wypisujesz, chcesz się pochwalić znajomością pisania na zawołanie?Twoją duchowość znam, kochasz Matkę Boską, a Boga nie kochasz, bo jak na złość ci tylko same problemy podrzucał .

To co robiłaś i jak żyłas, właśnie świadczy o twoim infantylnym i ubogim życiu duchowym. Wymyśliliście sobie Sylwie, żeby kpić z cudzej wiary i się zabawiać jak dawniej, tylko w inny sposób. Głupie jest to wszystko co robicie, ale cóż, widać to lubicie. Tylko nie szkoda wam życia na coś takiego? To życie bezpłodne przecież, do nikąd prowadzi. 

Piszesz o sobie chyba i nie masz pojecia na temat mojej wiary! Jak mozna tak bluznic przeciwBogu  jak mozna tak obrzydliwie kłamac na temat Boga?Bog podrzuca tylko szczescie i milosc a nie krzywdy!Krzywdy pochodza od szatana i takich jak ty ktorzy mu sluza jak widac powyzej .Co niby robiłam ??i jak niby żyłam??Chetnie sie dowiem ty zaklamana kreaturoNie masz pojecia o .Bogu a smiesz katolokiem siebie nazywac.Tfu.!Moje zycie moja sprawa!Sama wyznaczam kierunek .Wara ode mnie! Tak napewno jestem projektem samego Boga -to On mnie stworzył jest moim Panem Krolem i Zbawcą!Na wieki wieków Amen!

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Twoje sumienie czyste, bo nie utrzymane! Daruj sobie te bzdury, bo to już nie MODNE! 

Czas pędzi do przodu, a wy na starą modłę. Może by wypadało co zmienić, nie uważasz? 

Nie, nie uwazam Poki zyje to bede trzymac sie Prawd wiary.!i podazac drogą Jezusa.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość prawda napisał:

pi---e---r---d---o---lenie stalkera

Raczej do stalkera!!!

Gość autofcontrol
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Zastosuj   do siebie chyba ze chcesz doświadczyć tego samego .Zwolam ludzi żeby zaczęli rozwalać ci rodzinę życie prywatne środowisko pracy i wszelkie płaszczyzny prywatne a jak będziesz oponwać to skieruję do specjalisty zobaczysz jakie masz prawa.Zobaczysz jak zajebiscie !

Proszę bardzo. Rób co chcesz. 🙂

Gość autofcontrol

Dobra... ja kończę. Za dużo tutaj patologii. Żegnam 😉

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Piszesz o sobie chyba i nie masz pojecia na temat mojej wiary! Jak mozna tak bluznic przeciwBogu  jak mozna tak obrzydliwie kłamac na temat Boga?Bog podrzuca tylko szczescie i milosc a nie krzywdy!Krzywdy pochodza od szatana i takich jak ty ktorzy mu sluza jak widac powyzej .Co niby robiłam ??i jak niby żyłam??Chetnie sie dowiem ty zaklamana kreaturoNie masz pojecia o .Bogu a smiesz katolokiem siebie nazywac.Tfu.!Moje zycie moja sprawa!Sama wyznaczam kierunek .Wara ode mnie! Tak napewno jestem projektem samego Boga -to On mnie stworzył jest moim Panem Krolem i Zbawcą!Na wieki wieków Amen!

Nie wysilaj  się, bo wiesz z kim piszesz, więc próżny twój trud. Czasem się zastanawiam, usiłuje zrozumieć wasz tok myślenia, wasze podejście do drugiego czlowieka i prócz obrzydzenie,nic mi nie przychodzi do głowy, nawet jakiś punkt zaczepienia, żeby wytłumaczyć wasze sku*****two, zero, nic. Widzę wasze twarze, czytając te pierdy, którymi mamicie innych na forum i dostaję mdłości. Co wy sobą reprezentujecie?, zwykłe truchla, którym wydaje się, że żyją!