Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Kocham Ci臋 馃悂馃惥馃惥

Polecane posty

Go艣膰 Za duzo%
Przed chwil膮, Go艣膰 Gosc napisa艂:

馃挌

Jeden odpali艂 si臋 przy Sobocie 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niewiarygodne81

Wszyscy mnie kochaja PRZEZ INTERNET...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawda81

Moja byla tez mnie KOCHALA na niby tyle lat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g11

szkoda ze bez wzajemnosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Buu81

WSZYSCY KOCHAJA a nie znajom...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

kogo kochasz? jej/jego literka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelina

Ja kocham ale tylko K. :) moja Mi艂o艣膰 偶ycia聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 馃悎 Tw贸j kotek

Moja kicia kici kici..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyniuszka
1 minut臋 temu, Go艣膰 馃悎 Tw贸j kotek napisa艂:

Moja kicia kici kici..

To pewnie nie ja xD聽

ale by艂am z艂a a ju偶 nie jestem 馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 馃悎 Tw贸j kotek

Czekam na swoj膮 kocie mrr馃樆

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W temacie  byla

Szara聽 myszka聽 a nie聽 kocickocica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

To szczur a nie mysz. Ale siara por贸wna膰 lask臋 do szczura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
16 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

To szczur a nie mysz. Ale siara por贸wna膰 lask臋 do szczura.

Lepiej do szczura ni偶 do wieprza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
5 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Lepiej do szczura ni偶 do wieprza.

Lepszy wieprz ni偶 szczurzy pysk i liche w艂osie.聽 Tak sugeruje co艣. 呕egnam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Lepszy wieprz ni偶 szczurzy pysk i liche w艂osie.聽 Tak sugeruje co艣. 呕egnam.

Wsp贸艂czuj臋 omam贸w i projekcji. Ale to normalne przy schizofrenii 馃槃 Je艣li ma ci to poprawi膰 samopoczucie to dlaczeg贸偶by nie, potworku? Liche w艂osie to ty nied艂ugo odczujesz na sobie. Jeszcze zamarzysz 偶eby mie膰 takie str膮ki fasoli na tym 艂bie, jakie teraz masz聽馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Wsp贸艂czuj臋 omam贸w i projekcji. Ale to normalne przy schizofrenii 馃槃 Je艣li ma ci to poprawi膰 samopoczucie to dlaczeg贸偶by nie, potworku? Liche w艂osie to ty nied艂ugo odczujesz na sobie. Jeszcze zamarzysz 偶eby mie膰 takie str膮ki fasoli na tym 艂bie, jakie teraz masz聽馃槃

Nie podniecaj si臋 mentalna prostytutko szukaj膮c atencji na stary niemodny i do d煤py niepodobny motyw wieczornej. Jeste艣 偶a艂osna. To ty projektujesz.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nie podniecaj si臋 mentalna prostytutko szukaj膮c atencji na stary niemodny i do d煤py niepodobny motyw wieczornej. Jeste艣 偶a艂osna. To ty projektujesz.聽

A jeszcze przed chwil膮 si臋 偶egna艂a艣? Wiedzia艂am 偶e nie dasz rady poprzesta膰 na tamtym komentarzu i b臋dziesz si臋 (jak zawsze zreszt膮) niekonsekwentnie pulta膰 w swoich ja艂owych elaboratach聽馃ぃ Sama si臋 upokarzasz. To ju偶 si臋 robi nudne. Zawsze ko艅czysz upodlona. Teraz te偶. Nara c贸rko Begara.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

podobno mia艂a艣 nie odpisywa膰 i przed chwil膮 si臋 偶egna艂a艣 wieczi xD jaki 偶al xD i ty co艣 o projekcjach powiesz xD聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

mentalna prostytutko, ble ble ble, k u r w a ta Wieczorna nawet te swoje badziewne teksty ma lipne i z d u p y xD jaki 艣mie膰 ludzki xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FirstClassAss 馃憼

Nadal uwa偶asz 偶e to ja ciebie prze艣laduje? To ty za mn膮 latasz jak s霉ka w ruia zak艂adaj膮c te denne tematy co ka偶dy widzi. Wr贸ci艂am bo zachcia艂o mi si臋 srac ponownie. Leci kloc. Ostatni. 呕ycz臋 udanej masturbacji do w艂asnej urojonej zajebistosci.

馃拫馃拫

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FirstClassAss 馃憼
1 minut臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

mentalna prostytutko, ble ble ble, k u r w a ta Wieczorna nawet te swoje badziewne teksty ma lipne i z d u p y xD jaki 艣mie膰 ludzki xD

艢mie膰 to twoja stara 馃槝馃拫

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 FirstClassAss 馃憼 napisa艂:

Nadal uwa偶asz 偶e to ja ciebie prze艣laduje? To ty za mn膮 latasz jak s霉ka w ruia zak艂adaj膮c te denne tematy co ka偶dy widzi. Wr贸ci艂am bo zachcia艂o mi si臋 srac ponownie. Leci kloc. Ostatni. 呕ycz臋 udanej masturbacji do w艂asnej urojonej zajebistosci.

馃拫馃拫

2 minuty temu, Go艣膰 FirstClassAss 馃憼 napisa艂:

Wieczorna znowu szuka Nimfy i si臋 podszywa pod ni膮 xD jakby jej zaje/bistosc byla urojona to bys si臋 ni膮 tak nie jara艂a przegrywko z patoli xD proste xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
7 minut temu, Go艣膰 FirstClassAss 馃憼 napisa艂:

馃拫馃拫

Je艣li my艣lisz, 偶e te tematy s膮 moje, to jedynie udowadniasz w ten spos贸b ogrom swojej obsesji 馃憤Jak r贸wnie偶聽istnienie w艂asnej choroby psychicznej oraz braku jakiegokolwiek聽偶ycia. Niez艂膮 bek臋 musi mie膰 autor tematu z tych twoich pobo偶nych 偶ycze艅. Autentycznie szkoda mi ciebie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Di Bega
19 minut temu, Go艣膰 FirstClassAss 馃憼 napisa艂:

Masz na my艣li Begarka czy twoj膮 matk臋 prostytutk臋? Widz臋 偶e jeste艣 sfrustrowana seksualnie. Mam co艣 dla ciebie. Twoje klimaty.聽 Od 9 minuty do 9:30. Znowu mo偶esz doszukiwa膰 si臋 (znanej tobie z domu)聽 patoli w normalnych ludziach kt贸rzy zgrzeszyli tylko tym 偶e nie s膮 spod znaku czerwonej ho艂oty. Wi臋c trzeba si臋 doszukiwa膰 w nich syfu.聽Nawet identyczny motyw kt贸rym si臋 zbok贸wo jara艂a艣.聽htt p s://ww w.you tube.co m/wat ch?v=vN4 gyGN2Nb4

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 Di Bega napisa艂:

Masz na my艣li Begarka czy twoj膮 matk臋 prostytutk臋? Widz臋 偶e jeste艣 sfrustrowana seksualnie. Mam co艣 dla ciebie. Twoje klimaty.聽 Od 9 minuty do 9:30. Znowu mo偶esz doszukiwa膰 si臋 (znanej tobie z domu)聽 patoli w normalnych ludziach kt贸rzy zgrzeszyli tylko tym 偶e nie s膮 spod znaku czerwonej ho艂oty. Wi臋c trzeba si臋 doszukiwa膰 w nich syfu.聽Nawet identyczny motyw kt贸rym si臋 zbok贸wo jara艂a艣.聽htt p s://ww w.you tube.co m/wat ch?v=vN4 gyGN2Nb4

Ale jaja xD W punkt xD Wieczorna tym samym Nimfeczi gn臋bi艂a i nawet pogl膮dy rodzinne si臋 zgadzaj膮 xD Pewnie ju偶 dojdzie locha p e d o f i l k a do tego filmiku xD Krul to by ja zaora艂 w minut臋 lewaczk臋 xD聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

up xD ale jaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misia(MEA T)

Oooooo i kto艣 聽o mnie 聽s艂odko 聽pami臋ta聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 FirstClassAss 馃憼 napisa艂:

馃拫馃拫

Id藕 wieczorna poszukaj nimfy na dobrej mamie xD

Udost臋pnij ten post