Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tjaaaa

Same prowokujecie a potem sie dziwicie,ze wam dowalam.

Polecane posty

Gość tjaaaa

Jestescie az tak tepe czy to tylko gra ?

Gość gość

naucz się szacunku do kobiet

Gość tjaaaa
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Sama jestem kobieta.A jesli ja mam miec do nich szacunek to z ich strony tego samego oczekuje.

Gość gość

Ciebie nikt nie lubi i dlatego wykreowałaś sobie tutaj wizerunek z.ajebistej laski, prawda? Nienawidzisz każdej jednej, która ma choćby jedną cechę ciut lepszą od Ciebie, a tymi mniej atrakcyjnymi gardzisz w myślach. Słaba jesteś

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ciebie nikt nie lubi i dlatego wykreowałaś sobie tutaj wizerunek z.ajebistej laski, prawda? Nienawidzisz każdej jednej, która ma choćby jedną cechę ciut lepszą od Ciebie, a tymi mniej atrakcyjnymi gardzisz w myślach. Słaba jesteś

chyba za bardzo filozofujesz

Gość tjaaaa
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Do nikogo nie zywie nienawisci,nie naleze do takich osob.Tak samo jak slowo "zawisc"jest mi obce.Tak wiec kompletne bzdury wypisujesz.

Co nie znaczy,ze daje soba pomiatac jak s z m a t a.A wiele kobiet chcialoby mi wejsc na glowe.

Gość xD.
13 minut temu, Gość gość napisał:

prrrrt poszła sraka w podpaske 

Gość patrzyciel

Jakie to żałosne

Gość Gość
2 minuty temu, Gość tjaaaa napisał:

Do nikogo nie zywie nienawisci,nie naleze do takich osob.Tak samo jak slowo "zawisc"jest mi obce.Tak wiec kompletne bzdury wypisujesz.

19 minut temu, Gość tjaaaa napisał:

Jakoś słowo tępe nie brzmi mi przyjaźnie

Gość Gosc
13 minut temu, Gość gość napisał:

Tak to sobie tłumacz pustaku

Gość Gosc
7 minut temu, Gość tjaaaa napisał:

Co nie znaczy,ze daje soba pomiatac jak s z m a t a.A wiele kobiet chcialoby mi wejsc na glowe.

Dokładnie 

Gość tjaaaa
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakoś słowo tępe nie brzmi mi przyjaźnie

To niech przestana sie zachowywac jak malpy w cyrku.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość tjaaaa napisał:

To niech przestana sie zachowywac jak malpy w cyrku.

A my czy coś tobie zrobiliśmy że zakładasz te tematy

27 minut temu, Gość tjaaaa napisał:

Gość xD.

sraaaka sie leeeeje ch.uje muje dzike węże

Gość xD.

p̵̡̢̧̢̨̨̧̡̨̧̨̨̢̧̧̨̨̨̧̧̡̡̨̨̢̡̢̡̛̼͖̗̬͓̞͎̬̘̟̪̹̻͕͚͕͎̳̮̭̺̯̻̹̼̟̪̘̺̲̳̤̥͈̗̘̯̗̹͓̜̦̱͎̳͔̖̣̝̥̫̖͔̪̥̱̹̭̟̟͎̖̤̭͉̯̣͚̩̼̟̞̜͇̥̻͓͉͔̜̦̞͉̱̳̺̻͍̺̫̣̰̲̠͖̹̬̣͉̫͚̠͉̭̼͈͎̹͔̻̻̞̥͍̟̰̫͎͔͕͖̤̯̪͕͚̪̬̯̖̱̱̫͚̩̰̱̠̠̥͕͙̤̮̙̼̳̟̫͈͕̺̯̲̱̻̳͎̱̹̰͈̮̯͖̪̩̖̪̯̬̗͍̩̹͓̺͎̰̻͍̯̼͕̹̼̪̬̞̦̪̜̰͇̬̰̫̥̤̰̦̟̥͇̪͉̣̝̺̹̹̗̭̆̀͗̌͑̈́͌̑͐̊̄̈̋́͊̆͊̈́̀̈́̈́̍̾̀͋̃̀̃͐͌̃̋̋̔̕̕̚͜͜͜͜͜͜͜͜͜͠͠͝͠͝͝͝͝͠͠ͅͅͅͅr̵̢̨̧̢̢̨̧̡̧̨̢̡̨̡̧̡̢̛̛̛̛̛̛̛̤̙̣̖͓̩͇̭͎̲̙̝̥̭͎̜̹̯̖̰̣̩̙̺̱͕͈͖̤̫̭̖̗̟̳̥͎͉̹͉̫͙̳̣̗͍̖͖̙̦͉̪̮͉̖̻̪̺͇͕̤̮̪̝͔͓͚͖̜̤͓̥̙̪͚̠̟͈̰͖̲̻̪̙͕̥̮̟̟͎̞̠̜̻̫̩̤͖̙̦̫̻̯͓͈͙̟̪̙̣̘̣̘̯̗̦̪̮̳̞̣̝̬̳̲͇̯̞̣̖̜͚̣̭̙͕͎̗̣̰̟̺̮̰̭̬̬̱̙͙͍͈̻̗̪̮̺͔̹̲̳̜͎̺̱̹̟͕̼͓̮̩̘͔͍̬̗̫̗̮̣̝̘̖͕͔̹̼̖͓̱̒̀̌̍͛̌̔̀̾̂̿̒̓͌̓͛͐̈́́̏̐̓͂̄̇̔̅͒͐̋̉̐̇̎͊̊̊̐͗̑̀͑͒̏̌͋͛̿́́̀͐̍̈́̉̐͋̈́̈̃̃̒͆̔̊̍̀͐̐̿̀̉͋̂̀̅̈́̋̽̾̋̑̈́́̓̂̔̍̇̀͆͆̉̽̐͒̎̑̾̅̾̑̃̋̊͊̆͊̆͑̓̔̊̃̃̇͑̈̑̔͋̈́̈͐̈̑̒̊̍̀̇͋̀̏̈́͌̃̇̑̎̊̈́͛̆̈́͐̃̀̎̄̔̋͛̉̓̏͌͂̌̊̃̏̇́̍̂̂͗̄̿̒͌̅̾̄̓̏̕̕͘̚͘̚̚͘̚͘̚̚̕͘͘͜͜͜͜͜͝͠͝͝͠͠͠͠͝͠͝͠͝͝͠͠͝͝͝͝͝͝ͅͅͅͅͅͅr̴̡̧̧̧̢̡̨̡̡̡̧̨̨̡̢̨̨̨̢̨̛̛̛̝͈̥̙̺͙̯̞̲͎̻̺̱͓̼̭̤̖̜̗̦̖͉̜̦̳̙̦̺͍͔̲͖͚͚͕̯͙̜͔̫̲͍̝͖͈̱̗͎̤̟͚͇̩͎͈̥̙͈̪͉̪̱͇̩̫̣̝̬̰̘͍̺̟̬͔͚͚̲̘͕̪̠̼̺̦̹̼͍̘̦̼̬͈͉͓̮̩͙̰̳̺͔̪̮͙͕̞̖͕̠̜̗̠͍͍̥̞͙̱͖̭͙̺͓̣̜̘̗̻̘͈̦̙͉̤̩̻͇͓͖͈͈̫̰͖͔̠̦͚̙̩͚͔̼̬̦̲̟̤̻̩͖̲̠͉̹͓̦̖̠̬̯̗̥̺̠̟͎̝̰͔͍̠̤̩̠̫̲̯͇̳̞̣͕̦̖̠̥̲̱̮͙͕̞̪̠̬̈́̎̓̏͒̒̈́͒͗͑͗̅̓͊̋̍̑͑͊̌̅̔̇̽̉̑̆̑̇̽̈́͒̉̍͗͛͋́̈́̚̕͜͜͜͜͜͜͜͜͝͝͝͝͝ͅͅͅͅͅͅͅr̵̢̢̨̧̡̢̡̢̨̢̨̢̨̢̧̧̨̢̡̛̛̛̩̻͕̫̰͈̱͙̹̯̬̥͍̲̩̖̝͎̯̘̝̳̪͕̹̲̹͖̪͙͇̞̺̯̳̹̲͍̯̩̫̖̝̰̼͚̠̖̻̰̻͙̪͚̯̳̻͉̭͕̣̪̳̭̮̲͙̤̟̙̲̖͉͚̭̲͕͇̮̭̘̣͖͇̻̻̼̗̺̳̘͓̝̳͉̣͕̙̯̮̩̹̮̳͚̥̤̙̥̦͎͎͇̰͖̘̜̝͓̖̭̗̟̱̺͍̹̺̻̦̭͖͍̜̭͙̮̟͎̮̞̣̪̤̬̘̭̳̰̦͎͉̮̭̬̯̲̙̲̦̻̲̯͚̱̞̖̥̩̞̗̘̱̯͓͎̝̞̺̦̺̯͇̩͇̝̱̹̥͈̭̯̪͚͙̮͎̭̲̺̰͇̣̩͙̮̯̙̰̘̙̺̭̱̘̱̺̱̬͈̺̠̜̆͋̒̈̈́͆̌̎̒̈̐̆̈̎̂́̃̏͒̈̊͂̀̃̉̇̋̈̀̄̄͗̏͗̍̃͐̿̈́̾̏̀͛̓́̇͗̄̓͑͊͊̑̈̀̐͒̃̑͋́͌̂̈́́͛͒͛͛̈́̓̆̿̍̑̋́͆̍̓̈̀͌̏͐̅̍̂̓̔̋́̌̎͛̌̋̀́́̑̾̇̅̃̓͌̿͗̋̑́͗̿̀̏̎̇́͒̀̾̏́̐̓̀̎̾̍͐̌͛͑͒́̒́͂̌̑͗͐͌̿́̈́̅͗̔̄͂̎͌̈́͑͋̀͆͋̋̈̓̃͊̐̉͂̄̽̑̾̆̋͗́͑́̊̐̓̈́̉̀̏̊͂̂̌̚͘͘̕͘̕͘̕͘͘̚̕̕̕̕͘͜͜͜͜͜͝͠͝͝͝͠͠͝͠͠͝͝͝͠͠͝͝͝͝ͅͅͅͅͅͅͅͅr̵̨̡̢̧̢̛̛̤̰̲̝̤̞̹͈̦̼͓͍̰̟͓̟̹̬̻͈̘͙̻̮̯̮̙̝̗̬͔͍͍̝̩͓͓͍̙̦͉̟̱̱̝̰͖̣̞̟͇̤̤̜̙̺̟̙̩͉̻͇͉͕̹̣͛̌͌̏̅̆̃̈́̐͊̎̿̑́͐͗͌̋͆̂͐̎̇͗̂͗̔̈́͗̔̌̅̿̌͊̀̆̾̅̂̽̈́̎͆̏́̅͗͌͂͂̈́̎̽̓͛̓́̒͐͋͒͌̃̔́̌̿͊̏͌͗̐͆̽̔́̕͘̚̚̚̚͘̕̚͘̚͜͜͜͜͝͝͠͝ͅͅự̴̢̢̧̧̢̨̢̨̨̢̨̨̢̡̢̢̡̢̢̨̛̤̰͉̮̙͉͓̘̥̥̪͕̤̪̲͙̠̥̜̦̖̱̝̯̦̦̣̭̞̖̳̹̘̬͚̤̘͓̭̯̩̫̞͕̰͙̻̟͕͓̞̝̱̝̱̞̲͈͔̘̳̞̘̠͍͖̲̬͎̩̥̦̺͎͈̱̣͈̘̣̣̪͍̩̤͕͍̦͖͍̞̦͈̟̙̥͙͖͖̳̹͖̮̯̜̮̟̰̬̺̪̰͙̭̣̞͉̜͍̤̥̩̼͍̥͚̝̖̫̼͔̝̭͍͎͇̯̯̼̥̖͓̯͎̤̜̺͙̰̫̭̠͓̰͔̭̜̥̻͓̜͖̱͙͇̩̟͙͕̫̬̼͔̪̠̞̰̫͙̝̮̼͉̖̩̣̬͚̤̭̪̮̟̣͎̬̘̯͖͙͚̙̩̖̠̻̳͇͖͚̳͖͖͕̝̦̮̾͊̃͒͆̊̎̆̉̅̾̋̊͆̎̉̀̍̽̓̅́̓̀̿͊̉̽̀̽̋̔͑̿̾̄͌͗̃̀̅͆͊̓̆̽̌̐͑̃̅̆̄̋̀̄̅͗̿̈́̈́̒̓̊͆̓͐̋̔̾̂̀͐̋̈́͆͂̋̓̾̽͐̆̄̓͗̓͒͐̍͐̓̅̈́̈̾̏̏͊͑̏͒̂́̈́́̾̈́̑̽̔́̽̀͊̀͊̎̾̔̈͑̉̋̂̓͂̿̔̿̉͛̂̃̏̒́̀̎̇͆̕̕̕͘̚͘̕͜͜͜͜͜͜͜͝͝͝͝͝͝͠͠͝͝͠ͅͅͅͅͅͅų̵̢̧̧̡̢̧̨̨̢̢̡̨̧̢̧̧̧̢̢̧̢̨̧̢̨̢̨̧̡̡̢̨̨̡̨̨̛̛̛̛̛̛̛̮͍͚̤͓̱͕̜̯̖̩̠͉͈͇͚̥̗͓̩̩̱̦̯̯̫͉̘̹̦̩̭͈͙̭̩̪̬̦̖̼̯̮̱̥̫͕̱̠̙͕̮̙͙͉̞̤̤͚̱͉͕̪̣̦͉͔̩̤̯̱̼͙̜̼̼̜̼̭̱̙͎͍̙͉͖̼̹̱̹͙̠̪̮̦͎̝̮͙̤̭̬͕̠̫̗̣̮̹̭͇̩̗̫̭̟̼̠̗̱͙̬̻̠̹̻̲͈͕͔͖͉̬̗̗̫̥̠̖̤͚̱͖̮̫̲̠̙̼͙̦̼̪̳̜̖̘͔̭̠̯̥͉̜͇̦̹̙̝̱̻̟̻͙̪͉̤̯̥̼͉̻͈̭̻̬͍̪͖̬̹̲̻̦̝̹͕̬̙̮͓͖̣̣̲͍̳̤͔̙̩͖̰̱͚̼̱̼̮̳̗̭͖͓͉͙̖̗̼̬̩̱̺͙̹͎͕͉̞̦̲̫͚̭͍̗̫̹̘̤̤͙̟̈́̐̾͂̈̂̿̊̆͂͌̊͑̈́͐́̍̓̎̊͆̉̈́̆̈̍̾͗̄̓͑͒̄̽͆̐̍̒̄̓̾̏̌̋̐͒̿̍̐͛͌̐̿̋̓͂͒̈́͗̈̂̂̂̀̉̾̓̄͂̊̓͊̋̀̉̍̆̀̿̈́̆͊̎̈̆̑͂̐̄̀͐̈̽̾̈́́͐͋̔̂̏̔͒̾̌́̐̆̆͆̂̀͆̀̕̕͜͜͜͜͠͝͝͝͝͝͠͠͝͝͠͝͝ͅͅͅͅͅͅt̸̢̨̧̧̡̡̧̡̢̢̨̨̢̢̡̨̡̡̧̧̡̧̛̛̛̛̛̛̳͇̻͚͈̰̠̟̳̬̖̟̩̦͎̼̙̼͓͇͖̮̪̼͖̝̭̺̭̱̗̟͔̥̜̦̭̼̱̗̹̞̗͙͎̩͓̙̺̦͎͔̱͕̘̯̟͍̟̭͖͔̯̲̙̳̲͍̪̖̻͉͔̩͉̹̤̠̤͖̞̳̣͔̣̹̩̮̼̥̮̩͍̥͕̤̣̲̯̖̪͕̩̥͇̟͚̻͈͔̖̟͇̬͈͕̞͙̙̹͇̫͓̙͉̻̮͎̟̦̻͈̫̱̝̞̞̬̗͍̩͓̭̬̠̬̝̠͎͕̪͚͚̦̻̭̥͖̹̯͙̹̪̳̤͚̰̹̠̳͔̰͓͓͙̦͍̲̰̠̩̣̟̱͕̗̼̫̣̘͔̲̟̭̫̦͎̖͇̫̰̖͉͉͉̘̙̰͚͇̺̞̩͇̩͓̹̞͚̼͔͉̣̮̥̭̀̆̑̄̇̀̄͒̀̊͒̇́̅̽̑̈́̔̈́́͑̾̈̿̔̈̐̓́̃̀̽̌̽̎̔̐̐͒̽͂̏̍͛̏̆̉̈͂̈́͂̊͒̈́̈́̍̉̐͊̂̀̌́̈́̽͋̌́͂͂̒͗̊̔̃̈́͋̔͂̈̈́̌̒͆͗͑̎̌̆̈́̎̀̂͆̄̇͒̈̑̊̄͑̊͒̈́̊̆͒͘̕͘̚̚̕̚͜͜͜͜͜͜͜͜͝͠͝͝͝͠͝͠͝͝͝͠͠͝ͅͅͅͅͅͅͅ

Gość p̵̛̆̀͗̌͑̈́͌̑͐̊̄̈̕͠͠͝͠͝͝͝

prrrrt

Gość Podpaska w twarz

Zaraz cie pochlastam tą podpaska po ryjku cweluchu xd

Gość Dytka
3 minuty temu, Gość Podpaska w twarz napisał:

Zaraz cie pochlastam tą podpaska po ryjku cweluchu xd

D.e.b.i.l.e 😂 Ale przyznam że nawet zabawni jesteście 😅