Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kshdhd

czy to jest częste że jak dziewczyna znajdzie sobie jakiegoś faceta

Polecane posty

Gość kshdhd

na przykład przystojnego i wyższego statusem  od siebie według innych ludzi to musi słuchać komentarzy w stylu ''co on w niej widzi'' albo ,, nie mógł sobie znalezc kogoś na swoich studiach?''

albo ''on taki przystojny a ona brzydka'' i tak można wyliczać, czy to zazdrość i czy jest sie czym przejmować?

Gość Nic nie poradzisz

To nie zazdrość, tylko czasem czlowiek widząc parę na ulicy się zastanawia, co ona w nim widzi albo na odwrót.taka mentalność 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość kshdhd napisał:

na przykład przystojnego i wyższego statusem  od siebie według innych ludzi to musi słuchać komentarzy w stylu ''co on w niej widzi'' albo ,, nie mógł sobie znalezc kogoś na swoich studiach?''

albo ''on taki przystojny a ona brzydka'' i tak można wyliczać, czy to zazdrość i czy jest sie czym przejmować?

ty jestes chyba tym od zarobkow 2 tys hehehhe infantylny, prozny jakis taki 

Gość uftydyt

Tak społeczeństwo zostało wychowane, krytykować to, czego się nie rozumie. Oceniać po wyglądzie i portfelu, minie jeszcze wiele lat, zanim ludzie zaczną żyć według własnego zdanie a nie patrząc na to, co ludzie powiedzą. U mnie w firmie była taka para, ona prześliczna a on pryszczaty chudy i każdy krytykował, jak ona mogła takiego brzydala wziąć, tylko ja jedna pomyślałam, to musi być zajebisty facet i odważny, że wystartował do panny 10/10. Nie to co ładne, tylko to co się komu podoba 🙂