Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LENA87777

Co sądzicie o facetach, którzy nie wykazują żadnej inicjatywy, żeby kogoś poznać?

Polecane posty

Gość LENA87777

Spotkałam na swojej drodze kilku kolegów, którzy jak sami twierdzili nigdy nie próbowali z nikim być, nigdy się nie starali o kobietę. mam teraz w pracy takiego kolegę. Całkiem przystojny, ma 32 lata i wiecznie sam. Kiedy się go pytam, dlaczego jest sam, odpowiada, bo tak i że się nad tym nie zastanawiał. Mówi też, że szukał kobiety nie będzie, bo szkoda na to czasu, pieniędzy i fatygi i że lepiej w spokoju piwka się napić. Co o nich myśleć? Czy z nimi wszystko w porządku, czy mają, jakiś defekt?

Gość gość

Szanuję, taki chłód to reakcja obronna faceta który dostrzegł że, pajacowaniem nic nie osiągnie prócz ośmieszenia się.

Gość Gość

Uzależnienie od walenia konika tak sie kończy

Gość tak myślę

Teraz większość młodych mężczyzn podobnie myśli i postępuje. Nie chcą się wiązać, nie szukają stabilizacji, dobrze im jak jest. Niedojrzali emocjonalnie "wieczni chłopcy" 😛 

Gość dożywotni pravik

Ja też nikogo nie szukam. Mam to gdzieś. Przyzwyczaiłem się do samotności i już nie wyobrażam sobie siebie w związku.

Gość Gosc

Ja trochę tez tak mam. Niby sie zakochalem ale nie staram sie o kobiete

Gość Gosc

Chcieliby ale stracili wene nadzieje.

Gość Gość

Ja za to znam takiego co co chwilę zmienia kobiety ale też nie chce z nikim.byc na stałe. 

Gość LENA87777
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Uzależnienie od walenia konika tak sie kończy

Ten kolega, o którym pisałam, twierdzi że jest nofapowcem i konia nie wali, bo więcej z tego szkody niż pożytku

Gość taka prawda
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ja za to znam takiego co co chwilę zmienia kobiety ale też nie chce z nikim.byc na stałe. 

Czyli pospolity "bawidamek". Dawniej mówiono o takim "lovelas" 😛 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość taka prawda napisał:

Czyli pospolity "bawidamek". Dawniej mówiono o takim "lovelas" 😛 

Dziewczyny same na takich lecą a potem narzekają...

Gość tyle w temacie

Powinno się takich oblozyc podatkiem bykowym, to by zaczeli inaczej kwakac

Gość taka prawda
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Dziewczyny same na takich lecą a potem narzekają...

Widocznie ci pozostali mężczyźni nie wykazują inicjatywy a kobiety doceniają takich, którzy się starają. A że mają w tym swój CEL bo są tylko "bawidamkami" to już inna sprawa...

Gość Gość
4 minuty temu, Gość tyle w temacie napisał:

A Ciebie krowowym😂 Za głupotę.

Gość Caveman
2 minuty temu, Gość taka prawda napisał:

Widocznie ci pozostali mężczyźni nie wykazują inicjatywy a kobiety doceniają takich, którzy się starają. A że mają w tym swój CEL bo są tylko "bawidamkami" to już inna sprawa...

Nikt nie docenia tych, którzy się starają. A bawidamki to ci, którzy z reguły nie muszą się starać. A ten co się stara to zazwyczaj frajer, który słyszy że zostanie przyjacielem, po roku sponsorowania rozrywek...

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Caveman napisał:

Nikt nie docenia tych, którzy się starają. A bawidamki to ci, którzy z reguły nie muszą się starać. A ten co się stara to zazwyczaj frajer, który słyszy że zostanie przyjacielem, po roku sponsorowania rozrywek...

Niestety taka jest rzeczywistość, wobec tego coraz więcej facetów po prostu rezygnuje z brania udziału w tym cyrku. Smutne to 😞

Gość gość

Za bardzo uogólniasz, że "żadna nie docenia". Doceniają, szczególnie te, które wiedzą co znaczy być samotną.

Gość krul
14 minut temu, Gość tyle w temacie napisał:

500+ to zakamuflowany podatek od braku dzieci a (wiek emerytalny, średnia długość życia, ZUS) to podatek od bycia mężczyzną.

Te pieniądze nie biorą się z znikąd ale pewnie zamiast kontrargumentu zobaczę hurr durr szowinista 😄

Gość Agresywny.Incel

Popieram bykowe pod warunkiem że, te pieniądze pójdą w całości na wyrównanie 600tys deficytu młodych kobiet w kraju 😄

Gość Gość
6 minut temu, Gość krul napisał:

500+ to zakamuflowany podatek od braku dzieci a (wiek emerytalny, średnia długość życia, ZUS) to podatek od bycia mężczyzną.

Te pieniądze nie biorą się z znikąd ale pewnie zamiast kontrargumentu zobaczę hurr durr szowinista 😄

Kobiety tez placa zus, taki sam. Lol 

Gość tyle w temacie
5 minut temu, Gość krul napisał:

Tak, ale to jest zakamuflowany podatek bykowy. A powinien być jawny i DODATKOWY, tak, żeby wiedzieli, że płącą za lenistwo bycia starymi kawalerami. chodzi nie tylko o fekt ekonomiczny, ale i o psychlogiczny

Gość Caveman
11 minut temu, Gość gość napisał:

Za bardzo uogólniasz, że "żadna nie docenia". Doceniają, szczególnie te, które wiedzą co znaczy być samotną.

A czyli, których nikt nie chce. Dziękujemy, nie jesteśmy zainteresowani 😄

Gość Caveman
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobiety tez placa zus, taki sam. Lol 

Ale faceci płacą go dłużej, bo później idą na emeryturę

Gość nie zwierze

przynajmniej mysli. jesliby zachowywał sie jak zwierze, jak panowie z wiezienia na ipli w polsat play, to by machali dzieciaki i szli do mamra a dzieci byłyby chore , miałyby FAS i musiałyby sie tułac po obcych rodizach lub placówkach opiekunczych

Gość gość
6 minut temu, Gość Caveman napisał:

A czyli, których nikt nie chce. Dziękujemy, nie jesteśmy zainteresowani 😄

Upraszczasz jak typowy facet. Kobiety można nie chcieć z różnych powodów, choćby przez to, że facet czuje się przy niej gorszy, ma kompleksy bo ona jest lepiej wykształcona, ma więcej kasy.... nie pomyślałeś o tym ?

Gość Caveman
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Upraszczasz jak typowy facet. Kobiety można nie chcieć z różnych powodów, choćby przez to, że facet czuje się przy niej gorszy, ma kompleksy bo ona jest lepiej wykształcona, ma więcej kasy.... nie pomyślałeś o tym ?

Kobiety nikt nie chce, bo jest "wykształcona i ma kasę". Chyba odleciałaś na księyc:D

Gość gość

No raczej nie odleciałam bo sama przeżyłam taką sytuację . Wiem, że faceci mają straszne kompleksy, czują się gorsi i uciekają od kobiet, które są od nich bardziej wykształcone, mają kasę. Niestety tak jest. Facet po zawodówce raczej nie zwiąże się z kobietą po studiach, mającą dobry zawód i "ustawioną" w życiu. Wciąż będzie miał poczucie, że "do takiej nie dorasta". Przeżyłam to.

Gość Caveman
5 minut temu, Gość gość napisał:

No raczej nie odleciałam bo sama przeżyłam taką sytuację . Wiem, że faceci mają straszne kompleksy, czują się gorsi i uciekają od kobiet, które są od nich bardziej wykształcone, mają kasę. Niestety tak jest. Facet po zawodówce raczej nie zwiąże się z kobietą po studiach, mającą dobry zawód i "ustawioną" w życiu. Wciąż będzie miał poczucie, że "do takiej nie dorasta". Przeżyłam to.

Kobieta, która jest wykształcona i ma kasę, o ile nie ma odpychającej fizjonomii, ani nie jest mentalnie zwichrowana, z powodzeniem znajdzie wykształconego faceta, który ma kasę. Poza tym, łowców posagów nie brakuje, więc tym bardziej strzeliłaś sobie w kolano. Nie dorabiaj ideologii, do swoich deficytów i ułomności

Gość krul
3 minuty temu, Gość Caveman napisał:

Ale faceci płacą go dłużej, bo później idą na emeryturę

I krócej ją pobierają... znacznie krócej.

Przeciętna długość życia mieszkańca Polski w 2018 r. to 73,8 lat. Mieszkanki - 81,7 lat.

Wiek emerytalny to: 60 lat dla kobiet i 65 dla mężczyzn.

Oznacza to średnio 9 lat emerytury dla mężczyzny i 22 lata dla kobiety.