Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LENA87777

Co sądzicie o facetach, którzy nie wykazują żadnej inicjatywy, żeby kogoś poznać?

Polecane posty

Gość Lightbringer
8 minut temu, Gość love napisał:

Co jakiś czas, jak tylko córka lat 17 zejdzie na temat chłopaka to mówię: pamiętaj córcia, żadnego gamonia co tylko w gierki gra. Na szczęście w domu ma dobry przykład, więc myślę, że nie będzie źle.

Nie trzeba grać w gierki. Można w szachy, albo doskonalić się w jakiejś dziedzinie. "Do What Thou Wilt And Rejoice", jak klasyk powiedział

Gość gość

Ja mam 25 prawie i też nigdy tak na prawdę nie szukałem, bo tak było mi dobrze, nie chciałem sie w nic angażować, a jedynie mieć czas dla siebie i na swoje zainteresowania. Teraz trochę mi się to zmienia, bo poważniej zaczynam mysleć o kobietach, tylko z kolei nie wiem jak się do tego zabrać, bo przecież nie mam doświadczenia, a paczki kumpli z którymi się zadawałem rozpadły się. Jakby to powiedzieć muszę skoczyć na głęboką wodę.

Gość gościu
Dnia 27.10.2019 o 13:59, Gość tyle w temacie napisał:

Tak, ale to jest zakamuflowany podatek bykowy. A powinien być jawny i DODATKOWY, tak, żeby wiedzieli, że płącą za lenistwo bycia starymi kawalerami. chodzi nie tylko o fekt ekonomiczny, ale i o psychlogiczny

Będziesz na siłę wiązać osobę z zaburzeniami psychicznymi żeby tym samym zniszczyć życie komuś innemu? Nie dziękuje!

Drugi przypadek. Znałem pewnego nieśmiałego 35 prawiczka, który z pewnych źródeł jestem na 100% pewny że nigdy nie miał żadnych doświadczeń z kobietami. Rzeczywistość pokazała że tam w gaciach miał cewnik po wypadku w którym stracił prącie w wieku 13 lat i całkowity brak popędu seksualnego, posiadania dzieci, itp.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Lightbringer napisał:

Muzułmanki nie mogą. Hinduski, poganki mogą. Ale mam na myśli co innego. To, że parują się między sobą. I git, bo mieszanie ras jest szkodliwe...

Która hinduska chciałaby Polaka, chyba że jakiegoś milionera ale który milioner chciałby hinduske