Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malaja

Czemu wszystkie ...ki myślą że czujemy coś do kochanków?

Polecane posty

Gość Malaja

Wiecie co mnie rozwala? Że jest straszny hejt na kochanki i wysmiewanie że kochanek nas nie kocha. Oczywiście jakby kochał to bym z daleka uciekła... Nie wiem co niekotre kobiety mają w głowach ale te brzydkie i grube to od razu zako...a się taka prawda bo mało adoratorow maja. A te lepsze to mogą uprawiać seks i nawet nie być zazdrosne o jakieś żony. To żona powinna obgryzac sobie paznokcie z nerwów. Uwierzcie drogie ...ki że większość tych atrakcyjniejszych chce tylko seksu i kasy a nie jego uczuć. 

Gość Taka prawda...

Bo są ...kami. 

Gość Czemu cenzura

Miało być ze są i d i o t ka miii

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Malaja napisał:

Wiecie co mnie rozwala? Że jest straszny hejt na kochanki i wysmiewanie że kochanek nas nie kocha. Oczywiście jakby kochał to bym z daleka uciekła... Nie wiem co niekotre kobiety mają w głowach ale te brzydkie i grube to od razu zako...a się taka prawda bo mało adoratorow maja. A te lepsze to mogą uprawiać seks i nawet nie być zazdrosne o jakieś żony. To żona powinna obgryzac sobie paznokcie z nerwów. Uwierzcie drogie ...ki że większość tych atrakcyjniejszych chce tylko seksu i kasy a nie jego uczuć. 

Niekoniecznie brzydkie od razu sie zako...ą, trochę generalizujesz.Ja mam uczuciową naturę, brzydka nie jestem i zawsze miałam powodzenie.Nigdy nie byłam samotna, czy też w związku z rozsądku.Każdy mój chłopak mi sie podobał ,byłam zakochana ale i tak dużo czasu nie minęło bym zafascynowała sie innym albo innymi - potrafię byc zakochana w kilku jednocześnie 🙂 . 

Też zdarzyło mi się romansować z zajętym - może dlatego, że nie wiedziałam, że kogoś ma, przez pół roku mówił że nie i nic nie wskazywało na to że jest żonaty.Dobrze się ukrywał po prostu, a zona byla cudzoziemką...i byla cholernie potulna.Na facebooku nie udzielała mu się nic a nic, nie wiem, moze jej zabronil bo to przeciwienstwa totalne jesli chodzi o charakter. Tez nie bylam zazdrosna, ciągnęłam to jeszcze pół roku a potem zerwałam. Często jest tak,że faceci są w związkach z rozsądku.Biora kobiety,które im się nie podobają, ale np.podobają się im matkom (oni mają fiola na tym punkcie). Wiąża się też dla kasy lub prestizu, że mają pannę z dobrego domu, wykształconą (lub nie), albo z braku laku.Sa niedowartościowani i wiedzą że nie mają szans na lepszą, są zbyt leniwi by nad sobą pracować i koncza w związkach z kobietami które im się tylko przydadzą do czegoś, do bycia matką czy żoną która poda im wode, zrobi obiad, da du/pki.Znam przedstawicieli tych grup osobiscie i serdecznie wspolczuje ich zonom.Gdyby wiedzialy to na pewno z 80% z nich by na to nie poszlo. Na boku bzykają te które im się podobają, zako...ą się w innych a zone traktuja jak kogos kto ma spełnic role i tylko tyle.Nie jak osobe ktora mozna szczerze kochac... nie chcialabym nigdy takiego zwiazku.Ale też czasami jest tak,że faceci świadomie ranią kobiety. Bzykają, obiecują bo żona nie daje, albo mają jakieś urazy, są bawidamkami i tą żonę kochają a kochankę nie.Nie ma reguły. Po drugie Faceci oddzielają sex od miłosci.

Gość Jaaaa

Ale kobiety też mogą z łatwością oddzielac sex od miłości 

Gość
9 minut temu, Gość Jaaaa napisał:

Ale kobiety też mogą z łatwością oddzielac sex od miłości 

Nie wszystkie tak potrafią. Ja tak nie umiem 😞

Gość Konfederacja. W.i N.
7 godzin temu, Gość Malaja napisał:

pytania ...y do ...ów ?

Gość Kosiarka
8 godzin temu, Gość Malaja napisał:

Ja mam pewnosc ze jestes tylko d.u.p.a do jednego wiec nie histeryzuj

Gość 357
2 godziny temu, Gość Kosiarka napisał:

Ja mam pewnosc ze jestes tylko d.u.p.a do jednego wiec nie histeryzuj

Pewność możesz mieć tylko co do swojego imienia.