Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksksks

Jak poderwac faceta?

Polecane posty

Gość ksksks

Jak tak dalej pojdzie to zostane stara panna...teoretycznie nie jestem najgorsza- jestem dosc zgrabna, zadbana. Adoratorzy nawet jesli sie pojawiaja to i tak wycofuja. ja chyba nie czuje sie kobietą i dlatego emanuje jakąś dziwną aurą , i to nie jest kwestia tego, że klne jak szewc,pluje przez ramie czy umiem zmienic opony w aucie...zachowuje sie w miare kobieco choc jestem bezposrednia..staram sie to wywazyc zeby nie byc zbyt meska , ale relacje km to dla mnie czarna magia

Może jeszcze nie trafiłaś na takiego adoratora, który by polubił Cię taką, jaką jesteś. Na pewno warto być miłą, uprzejmą i okazywać zainteresowanie, słuchać co mówi i nie narzucać się na siłę. Warto za to pokazać, że Tobie zależy np. zaproponować wspólne wyjście (niekoniecznie masz Ty robić pierwszy krok). Dalej pójdzie samo lub nie 🙂

Może faceci się Ciebie "boją" ?. Obecnie wbrew pozorom wcale nie jest łatwo znaleźć  drugą połowę.

Gość Gosc

Jak to nie czujesz sie kobieta

Gość ksksks
5 minut temu, pan poznań napisał:

Może jeszcze nie trafiłaś na takiego adoratora, który by polubił Cię taką, jaką jesteś. Na pewno warto być miłą, uprzejmą i okazywać zainteresowanie, słuchać co mówi i nie narzucać się na siłę. Warto za to pokazać, że Tobie zależy np. zaproponować wspólne wyjście (niekoniecznie masz Ty robić pierwszy krok). Dalej pójdzie samo lub nie 🙂

To właśnie taka jestem, choc akurat moja bezposredniosc czasem bywa zle odbierana . I wszystko konczy sie na kolezenstwie

Gość ksksks
6 minut temu, lonelyman napisał:

Może faceci się Ciebie "boją" ?. Obecnie wbrew pozorom wcale nie jest łatwo znaleźć  drugą połowę.

A jakich kobiet się boicie?Wnioskuje po nicku,że jesteś mężczyzną dlatego pytam w ten sposób

4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jak to nie czujesz sie kobieta

Nie wiem...nie czuje się seksowna, nie zachwycam się sobą, nie mam rozterek typowo kobiecych,ot żyję jak bezpłciowy osobnik, o sexie nawet nie myślę

2 minuty temu, Gość Tuja napisał:

Ile masz lat?

25 😞

5 minut temu, Gość ksksks napisał:

jakich kobiet się boicie?

Nie wypowiadam się za innych ale niektóre kobiety ce...ą się zachowaniami od których faceci stronią co nie znaczy że nie znajdują faceta 😉 bo przecież wystarczy Ci ten jeden który pokocha i zrozumie a jesteś jeszcze młoda więc taki się na pewno znajdzie.

Gość ksksks
6 minut temu, lonelyman napisał:

Nie wypowiadam się za innych ale niektóre kobiety ce...ą się zachowaniami od których faceci stronią co nie znaczy że nie znajdują faceta 😉 bo przecież wystarczy Ci ten jeden który pokocha i zrozumie a jesteś jeszcze młoda więc taki się na pewno znajdzie.

Ale jakie to są zachowania? 

2 minuty temu, Gość ksksks napisał:

Ale jakie to są zachowania? 

Nie wiem może jesteś zbyt władcza 🙂 trzeba by mądrzejszych zapytać ale sądzę że zwyczajnie nie trafiłaś jeszcze na swojego Romea i tyle.

Gość gość

Zwyczajnie musisz trafić na kogoś z kim przypadniecie sobie do gustu, nie udawaj kogoś innego, nie próbuj się zmieniać, bądź sobą. Szukaj a znajdziesz 😉 Ja próbowałem się za bardzo dostosować do takiej dziewczyny, zmienić się dla niej i nic z tego nie wyszło, było nieswojo, miałem wtedy 18lat. Teraz jak mam 24 wiem, że trzeba trafić na odpowiednią osobę, dopasować się, a nie wyzbywać swoich zachowań

Gość Jacek

Można wiedzieć skąd niewiasta pochodzi?Jeśli Mazowsze to chętnie się spotkam na kawę .27l 192cm 88kg

Gość ksksks
1 godzinę temu, lonelyman napisał:

Nie wiem może jesteś zbyt władcza 🙂 trzeba by mądrzejszych zapytać ale sądzę że zwyczajnie nie trafiłaś jeszcze na swojego Romea i tyle.

A wlasnie te wladcze maja facetow ktorzy je szanuja.Ja tak pol na pol. Trudno...ale dzieki

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Zwyczajnie musisz trafić na kogoś z kim przypadniecie sobie do gustu, nie udawaj kogoś innego, nie próbuj się zmieniać, bądź sobą. Szukaj a znajdziesz 😉 Ja próbowałem się za bardzo dostosować do takiej dziewczyny, zmienić się dla niej i nic z tego nie wyszło, było nieswojo, miałem wtedy 18lat. Teraz jak mam 24 wiem, że trzeba trafić na odpowiednią osobę, dopasować się, a nie wyzbywać swoich zachowań

To ile mozna czekac?? ja wlasnie do nikogo sie nie dostosowuje, ale bycie soba na dobre mi nie wychodzi.Fajnie ze ty tez,bo wiekszosc wydaje mi sie jakas zaklamana. 

3 minuty temu, Gość Jacek napisał:

Można wiedzieć skąd niewiasta pochodzi?Jeśli Mazowsze to chętnie się spotkam na kawę .27l 192cm 88kg

dzieki za zaproszenie ale ja z krakowa.a poza tym dostaje zaproszenia ale nie mam pojecia jak dalej pociagnac znajomosc 

Gość Jacek

To facet powinien się martwić nie Ty.Ja chętnie bym poznał taką skromną dziewczynę jak Ty .Szkoda że nie jesteś z Warszawy..Chociaż z Siedlec lub nawet Łodzi.Mam szybkie autko śmignąłbym raz dwa do Ciebie...Ale Kraków to rzeczywiście daleko