Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu autorka

Rozterki przed slubem - jego rozmowy z byłą

Polecane posty

Gość tu autorka

Standard. Odkryłam jego rozmowy z byłą na pewnym komunikatorze od 2012 do dziś. Natężenie częste. Wszystkiego nie czytałam, ale zemdliło mnie. On bardzo zainteresowany jej zyciem erotycznym, ona do niego sadziła sprośne teksty, że chciałby żeby jej głowa znalazła się między jej udami itp. On wypytuje ją o seks z partnermi, o to, w jakich pozycjach to robią, wysyła filmiki z cuckold i komplementuje. Była spora przerwa w pisaniu i znowu, inicjowali pół na pół. Z rozmów wynika, że spotykali się na spacery i całowali czasami, raz mieli spotkać się we wiaomym celu, ale on wycofał się. On nie wie, że ja wiem. Wiecie co, spakuję go, tylko na razie jestem w takim szoku jakby ktoś mi w głowę przy...ił...

Gość Gość

I nadal pragniesz sukni ślubnej? 

Gość tu autorka

Proszę bardzo, kwiecień 2012 coś zaszło między nami a już wtedy zaczynaliśmy się spotykać...

Gość tu autorka

nie, niech ktoś mnie uszczypnie 😮

Gość Gość

Poproś jakiegoś zboka stąd. On cie nawet ugryzie aż uwierzysz.

Gość gość

ok autorko, zauważ, że jednak wybral Ciebie na żonę. Jaki jest sens rozdrapywania przyszłości?2012 to odległa przeszłość

Gość Gosci

Kiedy miał być ślub?

4 minuty temu, Gość gość napisał:

ok autorko, zauważ, że jednak wybral Ciebie na żonę. Jaki jest sens rozdrapywania przyszłości?2012 to odległa przeszłość

Od 2012 do dziś... więc niekoniecznie przeszłość : )

Gość Gość
Przed chwilą, marawstala napisał:

Od 2012 do dziś... więc niekoniecznie przeszłość : )

Jak piszesz o rzeczach tragicznych to też zawsze dajesz na końcu : ) ? To takie fałszywe jakieś.

Gość tu autorka

Teraz też piszą, co prawda napisał, że komplenie nie zamierza do niej zarywać, ale całą noc pisali o seksie i o tym, jak ona daje tyłka swojemu doradcy finansowemu, on jeszcze ją podpytywał.    

Ślub za 2 lata. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jak piszesz o rzeczach tragicznych to też zawsze dajesz na końcu : ) ? To takie fałszywe jakieś.

Nie zawsze, ale akurat ten komentarz był trochę zabawny : )

Gość tu autorka

Dziewczyny, on nie tyle jej pożąda co tego, żeby mu opowiadała o tym co robi z innymi. Wobec mnie nie przejawia podobnych upodobań. odam, że to typowy introwertyk. Rozmowy właśnie drukuję, jego matka będzie pytać czemu oddałam mu pierścionek to dam jej do poczytania. A wyjdzie z tego ksiązka

Gość Tex

Tu autorka - ochłoń,a potem z zimną krwią pozbądź się gościa. Jeżeli przez 7 lat ma taki kontakt z eks,to na pewno nie zerwie go po dniu ślubu.

Gość Gosci
11 minut temu, Gość tu autorka napisał:

Dziewczyny, on nie tyle jej pożąda co tego, żeby mu opowiadała o tym co robi z innymi. Wobec mnie nie przejawia podobnych upodobań. odam, że to typowy introwertyk. Rozmowy właśnie drukuję, jego matka będzie pytać czemu oddałam mu pierścionek to dam jej do poczytania. A wyjdzie z tego ksiązka

Hahahahaha dobra jesteś!brawo!fajna dziewczyna z ciebie jest, z charakterem, jajem.

Introwertyk, a tu cukkold go interesuje, czyli ma ciemna stronę.

Gość tu autorka
5 minut temu, Gość Gosci napisał:

Hahahahaha dobra jesteś!brawo!fajna dziewczyna z ciebie jest, z charakterem, jajem.

Introwertyk, a tu cukkold go interesuje, czyli ma ciemna stronę.

Bardzo słodko, przede mną klęczał, mówił, że kocha a jej pisał, że: ma fantazje że po tym, jak ona się z nim prześpi to wylizałby jej waginę. 

Gość Ola

Ślub za dwa lata!

Jeblam że śmiechu 🤣🤣🤣

Gość Gość

Tzw. cicho-ciemny, cichy, a na ciemną stronę, jak zabójca seryjny, tylko ten poszedł w inną stronę. Obrzydziło mnie to, współczuję, że zainwestowałaś uczucia. 

Gość Gosc
44 minuty temu, Gość gość napisał:

Chyba kpisz, przez para lat pisali i nawet spotykali się za plecami autorki, pewnie on nadal cos czuje do niej, zwykły zdradziecki gnojek! Po ślubie tez by ja zdradzał, jak nie z była to z ,,koleżanką". Niech pogoni koorwiarza. Takie cos wybaczylaby tylko naiwniara bez honoru

Gość gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chyba kpisz, przez para lat pisali i nawet spotykali się za plecami autorki, pewnie on nadal cos czuje do niej, zwykły zdradziecki gnojek! Po ślubie tez by ja zdradzał, jak nie z była to z ,,koleżanką". Niech pogoni koorwiarza. Takie cos wybaczylaby tylko naiwniara bez honoru

Moim zdaniem sytuacja nie jest czarno biała. A relacja cuckold jest specyficzna. Zauważ, że nie żeni się z byłą a autorką. I do twojej informacji, byłą traktuje jak szmatę a to autorkę kocha

Gość tu autorka

A w dupie już mam jego "miłość"

Gość Gość
15 minut temu, Gość gość napisał:

Moim zdaniem sytuacja nie jest czarno biała. A relacja cuckold jest specyficzna. Zauważ, że nie żeni się z byłą a autorką. I do twojej informacji, byłą traktuje jak szmatę a to autorkę kocha

Autorkę też traktuje jak... no chyba, że chciałbyś by twoja laska całowała się z byłym. No to trzymam kciuki, pamiętaj, że to ciebie będzie kochać. 

Gość gość
17 minut temu, Gość gość napisał:

Jesteś facetem, prawda? 

Gość Dzikol
5 minut temu, Gość tu autorka napisał:

A w dupie już mam jego "miłość"

Faceci to idioci a jej się podoba taka zabawa. On jej nie chce za żonę, bo po co mu taka lafirynda, za żone chce dziewczynę poukładaną, co mu dzieci urodzi. Niestety po ślubie nie bedzie niał hamulców żeby zdradzić, ślub przekreśla związek. Brakuje mu czegoś w waszym pożyciu.. no cóż, pewnie dziewczyna lubi ten sport i sie na tym zna.. introwertyk... tacy są najgorsi

Gość Tu autorka

Czytam teraz te rozmowy. Wiecie co mnie boli? Mnie on nigdy aż tak nie pragnął 

Gość Gosci
8 godzin temu, Gość Tu autorka napisał:

Czytam teraz te rozmowy. Wiecie co mnie boli? Mnie on nigdy aż tak nie pragnął 

I to faktycznie boli.daj sobie spokój spotkasz kogoś wartościowego.

Gość gość

Kobiety rzadko piszą takie paskudztwa, do tego latami. To żadna przyjemność i do niczego nie prowadzi! Kobieta to nie facet, nie nakreca się gadaniem o syfie.  Może on to sfabrykował, zwłaszcza jeśli lubi dużo i świńsko pieprzyć o seksie. Pewnie mu przeszła ochota na ślub i postanowił się ciebie jakoś pozbyć. Teraz masz powód żeby odejść i jest to dla ciebie jedyne honorowe wyjście. 

Gość tu autorka

A da się sfabrykować rozmowy na gg? 

Gość sash

......jestem w niemal identycznej sytuacji, może rozmowy nie były tak pikantne ale ja już wiem i ona wie ze wiem, jest moją żoną i mamy dziecko o które walczyliśmy długo, to małżeństwo się chwieje i chyba nawet dziecko mnie nie zatrzyma, mam niesamowity mętlik w głowie, nie śpię dobrze, jestem zdrowy ale czuje się jakbym miał ciężar na sercu, lekarze kierują mnie na kardiologa.....

Gość xxx
Dnia 27.10.2019 o 20:27, Gość tu autorka napisał:

serio dasz to tesciowej, chore jestescie jednak, 

Gość Gość
28 minut temu, Gość xxx napisał:

serio dasz to tesciowej, chore jestescie jednak, 

Dobrze, że wy zdrowi 😂 Jakby nie był chory to by mamusia  nie miała czego czytać.