Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 101

Czytam profile kobiet na portalach i dochodze do wniosku że

Polecane posty

Gość facet 101

nie dorastam im do pięt!!! Ambitne, mase pasji, podróżniczki, sporty, kariery itp., a ja, zwykły ziomek z samymi wadami. Jak one to wszystko robią? 

Gość jedno ale

Trzeba przyznać że wiele z nich ma niezłą fantazje, po 100 pasji, 3 kariery, po prostu cud miód, tylko dlaczego są same?

Gość alterego

są same bo ich aktorstwo jest słabe i faceci nie idą na pewną zgube

Gość rozsądny

Powiem Ci, że też mnei to nieco "przeraża" 😄 mam profile na kilku portalach i szok, każda podróżuje po całym świecie, uprawiaj sto egzotycznych sporotów, uczy się sześciu języków itd. Ale wszyscy wiemy ile w tym ściemy..

Gość eddie

Kobiety ściemniają nałogowo, w wyglądzie, w fantazjach, oraz w opisie na portalu.

Gość gruby

taaa każda skacze z bungee, lata po wszystkich kontynentach, pracuje 3 godziny tygodniowo ( chyba daje doopy ? ) i ma 5 magistrów, i wymiary 90-60-90, te ich opisy to chyba opowiadanie science fiction

Gość gosc

swiat poszedl do przodu drodzy panowie 😛

facet, co nie skoczy z bungee nie dostanie dostepu do mojej pusi 😛

ja chce mojego miec mojego bohatera a nie ciamajde

Gość nice

Żeby skakać na bungee to trzeba mieć cos z głową. Żeby pisać o swoich narządach płciowych - też. 

Gość akimuszki666ppp

a ja w przeszlosci wlasnie skakalem , baa w mlodosci z kumplami sie mocno wkrecilismy w alpinistykę. mialem caly osprzęt uprzęże, kilka lin i sie chodzilo na wierze widokową,np pacholek w Gdansku Oliwie. wysokie mosty, nawet z bloku w srodku na linie sie spuszczalo w dol.. na zewnatrz wiekszy przypal byl 🙂 a robione huśtawki z wysokiego mostu , to bylo to... lot 150 m... w pare sekund robil swoje adrenalinka kozak 😛 a mielismy po 14 lat.. he i kto mnie przebije 😛

Gość akimuszki666ppp

cud ze ja w ogole zyje.. raz pamietam akcje zaczynalismy zabawe i n ie bylo 8 ani zadnego karabinczyka, wtedy uzylismy zwyklej kłódki, zioomek zjechal z 5 pietra i 1 m na dole pękla na pol 🙂 hehe 

Gość akimuszki666ppp

a kolejnego razu sapalilem sobie rece o line.. a to dlatego bo testowalismy pewny rodzaj zjazdu na linie.. ale nie byl to w dol a raczej przejazd i bym nie wyrobil i rpzyjebal w drzewo, musialem sie ratowac 😞

Gość akimuszki666ppp

wiecie jaki to bol?🤔😄

Gość Gość

To zacznijcie się z nimi spotykać to zobaczycie jakie te ich "internetowe " życie jest naciągane. Pasja podróżowania- wyjazd na urlop raz w roku,  poznaje kuchnię świata- od czasu do czasu wyjdę sobie do restauracji, rozwijam się- szef wysyła mnie na szkolenie, jestem aktywna fizyczną- jakiś tam rower lub siłownia. 

Pamiętajcie że kobiety lubią gadać i uważają że jak coś ładnie nazwą to że to jest ładniejsze, lepsze.  To w końcu one prostytucje przemianowaly na sponsoring. :)

Gość Gość
31 minut temu, Gość Gość napisał:

To zacznijcie się z nimi spotykać to zobaczycie jakie te ich "internetowe " życie jest naciągane. Pasja podróżowania- wyjazd na urlop raz w roku,  poznaje kuchnię świata- od czasu do czasu wyjdę sobie do restauracji, rozwijam się- szef wysyła mnie na szkolenie, jestem aktywna fizyczną- jakiś tam rower lub siłownia. 

Pamiętajcie że kobiety lubią gadać i uważają że jak coś ładnie nazwą to że to jest ładniejsze, lepsze.  To w końcu one prostytucje przemianowaly na sponsoring. 🙂

A polskie męskie prostytutki w wywiadzie w tv nawały się sex-coach'ami, jeszcze lepiej,bo nie dość, że trener to jeszcze po "amerykańsku".

Gość doc

Opisy w necie to dopiero ściema, a portale, brak słów