Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 25 lat

Czy macie problemy ze znalezieniem wartościowego faceta

Polecane posty

Gość Xxx
6 godzin temu, Gość Ktoś napisał:

Ja mam problem ze znalezieniem wartościowej kobiety z powodu że mam syna i jestem po rozwodzie to tylko patologiczne dziewczyny się mną interesują .Każda chce mieć swojego księcia i tylko dla siebie egoistki pierd...ne

Dla ciebie rozwodki, panna zle by sie czula, sa chyba fajne rozwodki

Gość Ura

Nie mam problemu, znam kilku fajnych i to oni znalezc nie moga, ale ja mam swojego 

Gość Ura
1 godzinę temu, Gość jola napisał:

Tak ciezko o kogos wartosciowego, to taki czlowiek ktory pracuje, nie ubliza innym, nie zyczy nikomu zle.Nie sa dla niego najwazniejsze pieniadze.Autorko takiego nie znajdziesz ,musisz poprosic w modlitwie.

To gdzie ty mieszkasz ze norma jest ublizanie  i zlorzeczenie?

34 minuty temu, Gość ela napisał:

Chwyc sie za te rogi czerwone, kazdy patrzy tez tylko tam gdzie sa korzysci finansowe. Wartosciowy to taki ,ktory ma swoja prace ,sam sie czegos dorabia i nie patrzy od innych korzysci finansowych, a na kafe to pelno nierobow.!!

Pełno Księżniczki bezrobotne. 

Gość taki obraz wasz
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ma ten problem od lat, a faceci są coraz gorsi, spotkanie kogoś fajnego kto nie straszylby wyglądem (nie musi być model, żeby chociaz trochę się podobał) w Polsce graniczy z cudem! 

Wam się tylko modele podobają. Dla kobiet 80% mężczyzn jest poniżej przeciętnej.

Gość vvv
4 godziny temu, Gość jola napisał:

Tak ciezko o kogos wartosciowego, to taki czlowiek ktory pracuje, nie ubliza innym, nie zyczy nikomu zle.Nie sa dla niego najwazniejsze pieniadze.

To ja :)

Gość bomel
9 godzin temu, Gość Karolina 25 lat napisał:

Bo ja tak

Ile tych "wartości" musi mieć ten kandydat aby próg przekroczył?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość vvv napisał:

To ja 🙂

Tak ty jesteś po prostu cudowny niczym Jezus. Haha jprdl. 

Gość vvv
7 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Dużo jest fajnych facetów? Chyba nie w Polsce 😂 albo wyjątkowe szczęście masz do facetow skoro tak twierdzisz...chyba większość kobiet się ze mną zgodzi. 

Jeżeli dla ciebie fajny = przystojny, to nic dziwnego, że tego nie widzisz. Ale o fajności faceta świadczą inne cechy.

Gość vvv
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak ty jesteś po prostu cudowny niczym Jezus. Haha jprdl. 

Nie, ale akurat do tego opisu pasuję.

Gość Jerry
9 godzin temu, Gość gość napisał:

Ja też mam problem ze znalezieniem poważnego, wartościowego. Szukam długo i powiem Ci, że ciężko jest😛

Jakie masz wymogi?

Gość niemota
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Wartościowy to znaczy jaki

Warty z milion lub dwa, haha

Gość yetii
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

No i?  Mowie o tym, że jak spotkasz takiego który Ci odpowiada to nie ma problemu żeby go zdobyć.  A ilość normalnych facetów jest taka sama jak zawsze. 

Normalnych jest tyle co zawsze, to babom odbiła palma odnośnie normalności

Gość Gosc
26 minut temu, Gość vvv napisał:

Jeżeli dla ciebie fajny = przystojny, to nic dziwnego, że tego nie widzisz. Ale o fajności faceta świadczą inne cechy.

Nie, dla mnie fauny to oezede wszystkim szczery, opiekunczy, odpowiedzialny facet z poczuciem humoru a do tego przeciętny lub nieco wyżej przeciętnej, nie musi być superprzystojny ale ma być zadbany i żeby nie odstraszal, to tak wiele? Bo takich tez nie ma wielu... Nie ma żadnej reguły, brzydale tez czesto nie są fajni i porządni

Gość vvv
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie, dla mnie fauny to oezede wszystkim szczery, opiekunczy, odpowiedzialny facet z poczuciem humoru a do tego przeciętny lub nieco wyżej przeciętnej, nie musi być superprzystojny ale ma być zadbany i żeby nie odstraszal, to tak wiele? Bo takich tez nie ma wielu... Nie ma żadnej reguły, brzydale tez czesto nie są fajni i porządni

Mam te wszystkie cechy, a żadna kobieta nie jest mną zainteresowana.

Gość Gosc
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Fajny to przede wszystkim* miało być 

Gość vvv
21 minut temu, Gość Gosc napisał:

Fajny to przede wszystkim* miało być 

Spokojnie, wszystko jest zrozumiałe. Jak pisałem, mam te cechy, które opisujesz, a żadna mnie nie chce. Przystojny nie jestem, ale brzydki też nie.