Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarah

Na czym polega ta "dominacja" faceta w związku? I na czym niby powinna?

Polecane posty

Gość Sarah

Tak się zastanawiam... bo mam słabe doświadczenie w związkach...

Gość to jest cos...

... to jest cos, o czym przecietny o b s z c z y m u r e k  nie ma i miec pojecia nigdy nie bedzie 🤣

Gość Gość

Facet rządzi, decyduje, broni, zarabia, opiekuje się , stara się itp

I uwaga, uwaga. To czego większość z was nie rozumie.  Zabierz jedna z cech które wymieniłem a znikna wszystkie. 

Gość szaarŕriikkkkk

Menszczyzna jest głowom,a kobieta szyjom...wtedy może cuś razem uszyjom...😇

Gość Pozasystemem
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

I uwaga, uwaga. To czego większość z was nie rozumie.  Zabierz jedna z cech które wymieniłem a znikna wszystkie. 

Potrzebuje uleglej taki rzadzacy, sporo osob woli partnerstwo , szczegolnie ci z rozwinieta swiadomoscia

Gość gosc
Przed chwilą, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Menszczyzna jest głowom,a kobieta szyjom...wtedy może cuś razem uszyjom...😇

🤣

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Pozasystemem napisał:

Potrzebuje uleglej taki rzadzacy, sporo osob woli partnerstwo , szczegolnie ci z rozwinieta swiadomoscia

Oczywiście że tak.  Np większość na kafeterii.  Najbardziej za partnerstwem opowiada się Leżaczek, ale coś czuje że najgorszy szowinista szybciej znajdzie kobiete niż on :)

Gość Gość

Partnerka to może być kochanka lub sex przyjaciółka, lub w biznesie albo tańcu. 

Gość Pozasystemem
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie chce mi sie tlumaczyc co znaczy parnerstwo, prosty eksperyment gdyby rzadzacemu zabrac mozliwosc zarzadzania inna osoba czulby sie jak zbita psiunia, problem w psychice

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Pozasystemem napisał:

Nie chce mi sie tlumaczyc co znaczy parnerstwo, prosty eksperyment gdyby rzadzacemu zabrac mozliwosc zarzadzania inna osoba czulby sie jak zbita psiunia, problem w psychice

Tak. Większość mężczyzn do działania napędzaja kobiety i możliwość zaimponowania im. 

Gość Pozasystemem
5 minut temu, Gość Gość napisał:

I byl tu taki co glosil koniecznosc zarzadzania baba, wielki zwolennik posiadania kochanek, moze to ty:)

Gość Pozasystemem
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak. Większość mężczyzn do działania napędzaja kobiety i możliwość zaimponowania im. 

Czyli bez bab pojawilby sie bezsens istnienia? 🙂 czyli robinson to byl gosc, sam na wyspie a taki zyciowy:)

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Pozasystemem napisał:

I byl tu taki co glosil koniecznosc zarzadzania baba, wielki zwolennik posiadania kochanek, moze to ty:)

Rzadko kiedy tu bywam więc raczej nie ja.  Ale takich jak ja jest mnóstwo. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Pozasystemem napisał:

Czyli bez bab pojawilby sie bezsens istnienia? 🙂 czyli robinson to byl gosc, sam na wyspie a taki zyciowy:)

Dokładnie tak.  Bez kobiet A już na pewno bez dzieci życie nie ma większego sensu.  Oczywiście można je fajnie przeżyć ale na pewno nikt się nie będzie przepracowywal czy jakoś specjalnie starał. 

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście że tak.  Np większość na kafeterii.  Najbardziej za partnerstwem opowiada się Leżaczek, ale coś czuje że najgorszy szowinista szybciej znajdzie kobiete niż on :)

😂😂😂😂😂😂

Gość Pozasystemem
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Rzadko kiedy tu bywam więc raczej nie ja.  Ale takich jak ja jest mnóstwo. 

Pewnie ze mnostwo

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Pozasystemem napisał:

Pewnie ze mnostwo

Czyli moje poglądy są normą czyli normalnościa.:)

Gość Pozasystemem
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czyli moje poglądy są normą czyli normalnościa.:)

Zarzadzanie kobieta? Dopoki istnieje spora pula uleglych ktore to lubia to dla nich norma, dla drugiej czesci nienorma:) a instykt jak najbardziej jest norma, bez instynktu nikt by nie chcial sie rozmnazac:) moze oprocz jakichs szlachetnych zatroskanych o przetrwanie gatunku

Gość Gość

Moj maz mi kiedys powiedzial, ze czuje sie dumny jak mi imponuje albo jestem z niego dumna bo jestem kims kogo zdanie szanuje. 

Nie wiem jak mozna chciec imponowac kobiecie ktora jest od was glupsza. Co to za wyczyn?

Gość Gość

Mi instynkt mówi że mam się opiekować i zarządzać kobieta. I uwielbiam to w sobie :)) sprawdza się w życiu. 

Gość Pozasystemem
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Mi instynkt mówi że mam się opiekować i zarządzać kobieta. I uwielbiam to w sobie :)) sprawdza się w życiu. 

Sprawdza sie bo wybierasz ulegle:) w innym przypadku ...uruchom wyobraznie:) moze omijasz lukiem silne zenskie osobowosci, jesli dobierasz wg zgodnosci wszystko ok, bo ulegla bez kierownika czulaby sie zagubiona, 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Moj maz mi kiedys powiedzial, ze czuje sie dumny jak mi imponuje albo jestem z niego dumna bo jestem kims kogo zdanie szanuje. 

Nie wiem jak mozna chciec imponowac kobiecie ktora jest od was glupsza. Co to za wyczyn?

Skąd założenie że uległa jest głupia?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Pozasystemem napisał:

Sprawdza sie bo wybierasz ulegle:) w innym przypadku ...uruchom wyobraznie:) moze omijasz lukiem silne zenskie osobowosci, jesli dobierasz wg zgodnosci wszystko ok, bo ulegla bez kierownika czulaby sie zagubiona, 

Chyba wiadomo że wybieram takie które z tego czy innego powodu pasują. Byłoby ...stwem wybieranie takich ktore mi nie pasują.  

Chociaż kiedyś taka zolze z firmy przeleciałem żeby sobie samoocenę podnieść.  Ale na stałe to nie. 

Gość Pozasystemem
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chyba wiadomo że wybieram takie które z tego czy innego powodu pasują. Byłoby ...stwem wybieranie takich ktore mi nie pasują.  

Chociaż kiedyś taka zolze z firmy przeleciałem żeby sobie samoocenę podnieść.  Ale na stałe to nie. 

Haha nie kazda silna jest zolza:) chociaz anielic" jest mniej niz diablic, tak samo jak nie kazda ulegla jest glupia, moze miec po prostu taka konstrukcje psychiczna

Gość Gość
52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Masz na myśli dyktaturę , rozumiem , dominacja w powiązaniu z ''władzą'' koliduje
Zdrówka życzę 😉

Gość Gość

Na swój sposób to nawet jest seksowne. :)

Gość Gość

Skąd założenie że uległa jest głupia?

Bo madra osoba nie da sie zdominowac. Zawsze bedzie miala jakies swoje opinie i nie ma szans zeby zawsze byly zgodne z opiniami meza. Trzeba byc kompletnym idita zeby zawsze odpuszczac i podporzadkowywac sie komus nawet jak nie zgadzasz sie z decyzja. Tylko glupi ludzie zaladaja ze ktos inny zawsze ma racje i nigdy nie analizuja tego co ta osoba robi

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo madra osoba nie da sie zdominowac. Zawsze bedzie miala jakies swoje opinie i nie ma szans zeby zawsze byly zgodne z opiniami meza. Trzeba byc kompletnym idita zeby zawsze odpuszczac i podporzadkowywac sie komus nawet jak nie zgadzasz sie z decyzja. Tylko glupi ludzie zaladaja ze ktos inny zawsze ma racje i nigdy nie analizuja tego co ta osoba robi

A co jeśli się zgadzasz?  Znam wiele osób które same dobrowolnie podporzadkowywuja się drugiej osobie np w sferze zawodowej.

Nie wspomnę o całym wachlarzu instytucji gdzie wybiera się kogoś komu daje się władze nad sobą. 

Gość Pozasystemem
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Sporo w tym prawdy, ja musze zalozyc ze madra ulegla ma swoja opinie ale sie z nia nie wychyla bo uznaje to za nieoplacalne:)