Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiłaKobieta

Odkad przeszłam metamorfozę mam powodzenie ale tylko u ru cha czy

Polecane posty

Gość MiłaKobieta

Faceci patrzą tylko na wygląd ale tylko ci którzym zależy tylko i wyłącznie na seksie. Jeszcze dosłownie 2 lata temu byłam okropna z twarzy. Ale wzięłam się za siebie i zlikwidowalam brzydki, szeroki garbaty nos. Potem poszła w ruch medycyna estetyczna czyli policzki, zuchwa i korekta szpecacej cofnietej brody.  Jestem uzależniona od wypelniaczy w twarzy i teraz co pół roku dostrzykuje kolejne 2lub 3 ml. Do rzeczy : odkąd zmieniłam wygląd a myślałam że dzięki temu znajdę męża jest jeszcze gorzej wtedy miałam powodzenie u nudnych kujonow którzy marzyli o gromadce dzieci i psie w domu. A teraz zaczepiaja mnie tylko i wyłączenie zonaci na seks, kolesie którzy chcą mi zapłacić za seks, wolni kolesie którym nie w głowie poważny związek. I będziecie hejtowax że byłam brzydka. Tak byłam brzydka nie każdy się rodzi ładnym ale jak ma się kasę to można wypiekniec, każda chce otrzymywać komplementy a my które byłyśmy kiedyś prześladowane z powodu wyglądu też mamy prawo do szczęścia i cieszę się że w XXI wieku jest taka możliwość zmiany. Żywym przykładem brzydkiej dziewczyny jest Mała Ania z ekipy a teraz wygląda jak laleczka.