Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxx

Co o tym sądzić

Polecane posty

Gość Xxx

Część. Potrzebuje obiektywnej oceny osób trzecich. Nie wiem już czy to ja się czepiam czy partner przesadza. Zacznę od tego że jesteśmy rodzicami 7miesiecznego synka. Jestem na urlopie macierzyńskim. On pracuje w systemie 2 dni po 12 h w pracy, dwa dni wolne. Nie ukrywam że z Małym jest sporo roboty i cieszę się jak partner ma wolne, bo moje na spokojnie pojechać chociażby do miasta po zakupy. I troszkę odpocząć. Jednak on..  Gdy tylko ma wolne ciągle jeździ do rodziców im pomagać. ( aktualnie mają remont ). Zrozumialabym gdyby były to rzeczy, których sami nie zrobią. Ale jego ojciec jest po prostu leniwy. Nie chce mu się jechać nawet po małe śrubki do sklepu. Musi robić to mój partner. Umyć samochód?? No skąd. Przecież syn to zrobi. Wkurza mnie to bo mamy małe dziecko A oni non stop go do czegoś absorbuja. Dzisiaj była sytuacja taka, że od wczoraj się źle czuje, przewialo mnie i czuje że mnie rozkłada .  Oczekiwałam pomocy w domu skoro ma wolne. Nie.. jedzie malować pokój u rodziców. Obiecał oczywiście że szybko się uwinie ale okazało się że jego leniwy ojciec nie mógł sam pojechać bo materiały potrzebne do malowania A musiał zrobić to z nim. I zamiast od razu wziąć się do roboty to jeździli obaj jak tacy wariaci po mieście że dwie godziny i czas uciekał. Wkurza mnie to że potrafi nie spać po.nocce żeby im pomóc A gdy ja o coś poproszę to.nie jest to zrobione przez miesiąc. Teściowa owszem pomoże również, nie mogę na nią pod tym względem narzekać, ale wkurza mnie fakt, że wydaje jej się że kobieta jest od tego że ma sama wychowywać dziecko, uslugiwac   mężowi, robić kanapeczki do pracy, obiadki, kolację, sprzątać w domu . Nie pamiętam dnia żeby miał wolne i był w domu. 

Gość Szlachcic81

SONDY sa od tego zeby SONDZIC.