Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

Co bys pomyslala gdyby facet który ci się podoba podszedl i powiedział

Polecane posty

Gość ...

"Nie mogę dłużej patrzec jak sie smucisz"

Gość Pierdziawa667

Puscilabym siarczystego baka :)

Gość Gosc
20 minut temu, Gość ... napisał:

"Nie mogę dłużej patrzec jak sie 

Pomyslalabym Eureka ten człowiek umie mówić Wreszcie mnie zauważył 

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość ... napisał:

"Nie mogę dłużej patrzec jak sie smucisz"

Może coś jednak czujeMoże nie ma serca z kamienia Może ...

Gość Ewunia

Czekam na te słowa...

Gość Srebrna

Chciałabym te słowa usłyszeć. .....

Gość Rambo

A co byś pomyślała, po tym jak już cię uszczęśliwił, gdyby powiedział:

Nie mogę dłużej patrzeć jak ludzie na całym świecie się smucą dlatego sprzedajemy zmywarkę do naczyn bo jadę zabić kilku skoorfysynów?

Gość Rambo

Albo :

Nie mogę dłużej patrzeć jak naszej sąsiadce smutno gdy na nas patrzy dlatego w odruchu serca pójdę ja wydymać?

Gość Rambo

Czy to gołębie serce chcecie mieć tylko dla siebie aby smucic dzioba za każdym razem gdy spodoba się wam coś w galerii handlowej?

Gość Gosc
24 minuty temu, Gość Rambo napisał:

A co byś pomyślała, po tym jak już cię uszczęśliwił, gdyby powiedział:

Nie mogę dłużej patrzeć jak ludzie na całym świecie się smucą dlatego sprzedajemy zmywarkę do naczyn bo jadę zabić kilku skoorfysynów?

Na zmywarkę sama ciężko zapracowala i nie tylko na zmywarkę , to niema żadne ,;srzedajemy"!łapy precz od cudzej własności.

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość Rambo napisał:

Czy to gołębie serce chcecie mieć tylko dla siebie aby smucic dzioba za każdym razem gdy spodoba się wam coś w galerii handlowej?

Spodoba?myślisz ze normalni ludzie z tak przyziemnych i dennych powodów się smucą ?Ty jesteś niepoważny!Nie wszyscy sa tak pustymi materialistami jak Ty.!Są powody życiowe a nie jakieś denne.Pieniądze to nie wszystko!

Gość Rambo

A co powiesz na to, że ludzie pracują 10 razy ciężej niż ty za 10 razy mniejsze pieniądze?

Myślisz, że sami sobie zapracowali na swoją biedę?

Czy moze, że miałaś szczęście rodząc się akurat w Polsce i tak naprawdę twoja zmywarka to zasługa Balcerowicza i Macierewicza?

Gość Rambo

I czy ci ludzie nie mają prawa myśleć, że spotkała ich niesprawiedliwość i że ich dotychczasowe wysiłki w celu poprawy bytu swojego i rodziny okazały się nieskuteczne rodząc wstyd frustrację i pomyśl o tym żeby odebrać ci zmywarke?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Rambo napisał:

I czy ci ludzie nie mają prawa myśleć, że spotkała ich niesprawiedliwość i że ich dotychczasowe wysiłki w celu poprawy bytu swojego i rodziny okazały się nieskuteczne rodząc wstyd frustrację i pomyśl o tym żeby odebrać ci zmywarke?

Odebrać?nikt niema prawa odebrać mi niczego na co zapracowalam sama ciężka fizyczna praca!Idź się leczyć!

Gość K4k

Ucieszyłabym się, że przejawia jakieś ludzkie odruchy. 

Zapytała, czy chce to zmienić...

Gość Gosc
27 minut temu, Gość Rambo napisał:

A co powiesz na to, że ludzie pracują 10 razy ciężej niż ty za 10 razy mniejsze pieniądze?

Myślisz, że sami sobie zapracowali na swoją biedę?

Czy moze, że miałaś szczęście rodząc się akurat w Polsce i tak naprawdę twoja zmywarka to zasługa Balcerowicza i Macierewicza?

Rok pracowałam na spłatę zmywarki zazdroscisz?Resztę sprzętu też mam na raty.Auto splacam 4rok za kredyt.Studia trzeci rok oplacam.Policealna szkole dwa lata opłacalna autobusem dojeżdżają 30 .km.W  wieczorowce córkę ze sobą miałam na zajęciach żeby samej w domu nie zostawiaćAutobusem dojezdzalysmy..Maturę zdałam. .Myłam Kible żeby mieć na chleb 15 km jeżdżąc rowerem w jedną stronę.Pracowałam na mrozie ciagajac ciężkie palety ze szkłem na widlakach i nosząc ciężkie kosze z parafiną.Mylam ludziom obsranae tyłki.Podnosilam leżących .Nosiłam ciężkie głazy cegły deski i pustaki na budowie.Kolometrami chodziłam od domu do domu sprzatajac syfy leniom. Dzieci na rękach kilometrami nosiłam nie mając nawet wózka jak zaczynałam pracę.Po 12 h stalam przy maszyniePo pół dnia w rzadkich spędzają sądząc ziemniaki albo okopując..Mam zniszczony kregoslup w odcinku szyjnym piersiowym i krzyzowym.Waze 50 km.Mam pociete palce a ostatnio zszedł mi paznokieć.Ale co mam w domu za zapracowane to mam i jak dzieci wychowałam i wyposarzylam to moje.Ile wysiłku włożyłam i zdrowia tego nikt nie wie.Choruje na zapalenie jelit zarazilam się bakteria od podopiecznego i choruje na problemy skórne zarazilam się oklepujac i smarujac plecy Podopiecznej.

Gość Gosc

Zazdroscisz?zatem co chcesz mi odebrac?czystej duszy twardego charakteru , pracowitosci i uczciwosci nigdy mi nie odbierzesz!

Gość Gosc

Zdrowia też raczej mi nie odbierzesz bo już prawie go mie mam.Sprzętu mi z azdroscisz?sprzęt i wszystko co mam dziedzicza moje dzieci aczkolwiek nie spieszno mi umierać.

Gość Gosc

Leżę któryś dzień z dyskopatia i przewianym barkiem boli fakt nie musisz mi współczuć.Daruj sobie

Gość Rambo

A co współczucie pomoże na przewiany barek?

Gość Rambo

I ty tak cały czas chodzisz z pretensjami o współczucie?

Wracając do twoich praw własności zmywarki.

Jedyne prawo jakie wymyślił człowiek to prawo zastraszania i prawo "nie ma innego wyjścia"

Jak dzieciak ci zahoruje a ciebie nie będzie stać na operację ratująca życie to zastosujesz w praktyce obydwa i będziesz miała gleboko w doopie czyjeś papierowe prawa do zmywarki 

Gość Rambo

W cię wtedy że dzieciak ma prawo do życia, które wszyscy mają głęboko w doopie na czele z ministrem zdrowia

Gość Rambo

Minister być może nawet wystąpi publicznie w tej sprawie i będzie grał godzinę o budżecie trudnej sytuacji nierentownych szpitali umowach z nfzt a ty usłyszysz tylko  ciągle:

Mam w pzdzie twojego bajora i błon mnie to boli że zdechnie.

A już zapomnij że podzieli się z tobą uposażeniem na które wszak ciężko pracował

Gość gość

Nie zdziwiłabym sie za bardzo bo ludzie często mówią mi, że wyglądam na smutną, nawet kiedy taka nie jestem, dziwne to jest, ale tak mam

Gość Rambo

A na koniec jak już ukradniesz te przysłowiową zmywarkę aby mieć na operacje zbija cie pałami antyterroryści a jakiś gender prokurator weźmie za akt oskarżenia więcej niż kosztowałaby operacja.

Dziecko umrze ty pójdziesz siedzieć z depresją koleżanki z celi cię zmolestuja a klawisz poprawi

Gość Rambo

A żeby wszystko pasowało to jak się wyhustasz pod cela to zrobią z ciebie jakaś dewiantem seksualna lub terrorystkę ewentualnie rosyjskiego szpiega

Gość Rambo

Także bujaj się grzecznie do roboty i się ciesz że boli cię bark a nie doopa np.

Wieczorem obejrzyj jakiś kabaret o polityce im to zwisa że się z nich śmieją

Gość Rambo

Na pocieszenie kup se tv 16k ultra mega hiper HD plus zestaw śrubek do montażu w ścianie