Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

Co bys pomyslala gdyby facet który ci się podoba podszedl i powiedział

Polecane posty

Gość Rambo

W trakcie możesz się bzyknac z kurierem bo pszczółki lubią bzykać i zadowolona z udanego dnia polz się do łóżka przewalające poduchę w trakcie rozmyślań jakby tu zadowolić rękę która cię karmi i druga ręka która w trakcie karmienia maca ci po kiejdach

Gość Gosc
39 minut temu, Gość Rambo napisał:

W cię wtedy że dzieciak ma prawo do życia, które wszyscy mają głęboko w doopie na czele z ministrem zdrowia

Dokładnie dziecko ma prawo do życia(oraz do spokojnego zycia w rodzinie ktora ty rozbijasz) więc czemu on zmuszał mnie do aborcji?czemu   Ty popierasz aborcję?czemu Radosia oiera?czemu on przeszkadza mi chodzić z dziećmi do lekarza?czemu kazał synowi auto pchać jak kości w nodze  jeszcze się nie zroslyy czemu skakał z piesciami jak bronilam wtedy?Czemu skakał z pięściami jak chciałam pracować na chleb i witaminy??czemu przez takich jak ty nie moge normalnie i spokojnie pracować?ani mieć normalnego życia?czemu moje dzieci mają takie piekło przez was ?Czemu miałabym kraść skoro wierzę w Boga?czemu jesteś takim podłym psychopata ?

Gość Rambo

Nie jestem podłym psychopatą.

Jestem dobrym i życzliwym psychopatą

Gość Rambo

Jestem empatyczny jak badania marketingowe dlatego wiem lepiej od ciebie czego ci trzeba

Gość Rambo

A ty wiesz lepiej czego mu mi trzeba.

Tak funkcjonują psychopaci życzliwości

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Rambo napisał:

W trakcie możesz się bzyknac z kurierem bo pszczółki lubią bzykać i zadowolona z udanego dnia polz się do łóżka przewalające poduchę w trakcie rozmyślań jakby tu zadowolić rękę która cię karmi i druga ręka która w trakcie karmienia maca ci po kiejdach

Ty  jesteś chory po...ony zboczenie.Sądzisz mnie po sobie.Jestem mężatka Wierna wierzaca i moralną mężatka.Wara ode mnie ...ie

Gość Rambo

To po chooj się tu produkujesz?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Rambo napisał:

Minister być może nawet wystąpi publicznie w tej sprawie i będzie grał godzinę o budżecie trudnej sytuacji nierentownych szpitali umowach z nfzt a ty usłyszysz tylko  ciągle:

Mam w pzdzie twojego bajora i błon mnie to boli że zdechnie.

A już zapomnij że podzieli się z tobą uposażeniem na które wszak ciężko pracował

Mam swoje dzieci na ktore ciezko pracowalm i dla nich! Dom dla nich 8 lat budowalam o chlebie i wodzie zeby mialy gdzie mieszkac bo tesciom zawadzalismy w jednej zagrzybionej klitcce z ktorej w pieciu miejscach z sufitu courkiem woda leciała.Nikt mi mie pomógł.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Rambo napisał:

To po chooj się tu produkujesz?

Żeby z takimi psychopatami jak Ty robić porządek świadcząc o prawdzie.I nie klnij  jak do mnie kierujesz słowa bo tego nie znoszę!

Gość Rambo

Jeszcze nie wymyślono takiego przekleństwa, którego mógłbym użyć z intencją przeklinania także nie spinaj spracowanych mięśni bo ci szelki pękną