Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ceylia

Dlaczego im ladniejsza laska tym wieksza krytyka wobec niej ?

Polecane posty

Gość Ceylia

Skad to sie bierze ?

Gość jeeee
54 minuty temu, Gość Ceylia napisał:

Skad to sie bierze ?

Fakty są że ładna = tępa, pusta, i z kompleksami

Gość hmmm
1 minutę temu, Gość jeeee napisał:

Fakty są że ładna = tępa, pusta, i z kompleksami

Chyba Ci jakas ladna laska dala kosza.

Gość MojaJa

Jak jest cała podoczepiania to się nie dziwię że hejt.Tez jestem za tym by zniszczyć te klony 

Gość Gość

Niekoniecznie, niezbyt urodziwe tez są krytykowane i omawiane. 

Gość gość

Bo inne laski czują się przy nich zagrożone i  dlatego taka budzi więcej emocji, a przeciętna nie jest zagrożeniem.

Ale to nie dotyczy tylko urody, generalnie ludzie nie lubią lepszych od siebie w jakiejś dziedzinie, piękniejszych, bogatszych, inteligentniejszych, bardziej utalentowanych itd., zawsze spotka takich hejt prędzej czy później

Gość TakaPrawda

A moze jest wywyzszajaca sie ...ka z powodu urody? Bo te sliczne a normalne dziewczyny maja kupe znajomych i chlopakow i dziewczyn nie ma z tym problemu. Dziewczynom imponuja nawet mowia wprost ze sa takie piekne, ze tez by tak chcialy. Ida sobie slicznotki ulica w grupie to normalne. A ty dzikusko idz sie lecz napawaj swoja naciagana uroda :D

tylko te glupie pustaczki ktore okazuja kazdej ze sa najlepsze nie maja kolezanek bo kazda ucieka jak zaczynaja szpanowac powodzeniem i zanudzac kazda jak to wszyscy do niej pisza :) zazwyczaj nudza tak jakiejs brzydszej kolezance bo musza miec gorsze tlo a pozniej sie ciesza ze zazdrosci.

Niektore kobiety to prawdziwe suczyska i to nie od wygladu zalezy. Wyglad to nie wszystko. Kiedys zrozumiesz.

Gość Gość

E tam, jestem kobietą i nawet mnie miło się patrzy na ładna kobietę, zazdrość czuje tylko pozytywną. Mogę zazdrościć nóg ładniejszych niż moje, albo włosów i nie jestem złośliwa bo ktoś ma coś ładniejszego. Sama dostawałam od kobiet komplementy (zawsze dotyczące figury). Mało tego, komplementy od kobiet były ładniej ubrane w słowa, niż te od mężczyzn, od mężczyzn zwykle były  prostackie. 

Gość gosc
35 minut temu, Gość TakaPrawda napisał:

A moze jest wywyzszajaca sie ...ka z powodu urody? Bo te sliczne a normalne dziewczyny maja kupe znajomych i chlopakow i dziewczyn nie ma z tym problemu. Dziewczynom imponuja nawet mowia wprost ze sa takie piekne, ze tez by tak chcialy. Ida sobie slicznotki ulica w grupie to normalne. A ty dzikusko idz sie lecz napawaj swoja naciagana uroda :D

tylko te glupie pustaczki ktore okazuja kazdej ze sa najlepsze nie maja kolezanek bo kazda ucieka jak zaczynaja szpanowac powodzeniem i zanudzac kazda jak to wszyscy do niej pisza :) zazwyczaj nudza tak jakiejs brzydszej kolezance bo musza miec gorsze tlo a pozniej sie ciesza ze zazdrosci.

Niektore kobiety to prawdziwe suczyska i to nie od wygladu zalezy. Wyglad to nie wszystko. Kiedys zrozumiesz.

Jak dziewczyna jest zbyt atrakcyjna,to nawet chocby byla uosobieniem dobra bedzie miala zawsze jakies tam grono wrogow i zazdrosnic.Niestety.

Gość Gosc
58 minut temu, Gość gosc napisał:

Jak dziewczyna jest zbyt atrakcyjna,to nawet chocby byla uosobieniem dobra bedzie miala zawsze jakies tam grono wrogow i zazdrosnic.Niestety.

Dokładnie, choćby byka życzliwa i dobra da wszystkich wokół to i tak znajdą się zazdrośnie ... które będą dla niej wredne i będą kopać pod nią dołki i rozpuszczać o niej plotki. Zalosne. W tych czasach znalezienie prawdziwej przyjaciółki, zyczliwej i niezawistnej graniczy z cudem, no chyba ze ktoś jest nieatrakcyjny to pewnie ma łatwiej...

Gość gosc

Zgadzam sie.Piekne kobiety wbrew pozorom wcale nie maja tak latwo.