Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I STILL LOVE YOU

Puściłem piosenkę Scorpionsów swojej EX w dowód miłości a ona mi odpowiedziała

Polecane posty

Gość STAROCIOTKA
1 godzinę temu, Gość I STILL LOVE YOU napisał:

Odkąd mnie zostawiła moje życie straciło sens, schudłem już dobre 6 kg, chodzę ciągle przydołowany, nic mnie nie cieszy, no ogólnie jeden wielki psychiatryk

wysłałem linka do youtube z piosenką scorpions - still loving you (to nuta o miłości w której autor spiewa, ze wciaz kocha daną kobiete itp itd) a ona mi odpisała zimne "uspokoj się i znajdz sobie kogos nowego"

ja pier.dole...., zamiast do pracy ide własnie po butelke wódki i zapije się chyba dziś

LAMUS MAKSYMALNY

Na litość nikogo nie weźmiesz i była widząc to do Ciebie nie wróci... jak widzisz sens w zapijaniu smutków to nikt Ci tego nie będzie bronił... 

Gość gość

niech chla - uspokoi emocje, ale źle zrobił że sie przypucował do niej z tą piosenką, może jakby sie nie odzywał to by kiedyś zatęskniła

Gość Szu
46 minut temu, Gość Ona napisał:

Jaki przegryw. 

Nie kochasz jej.  Ona byla tylko dla ciebie jedyna dostepna opcją. 

Obrzydliwy hipokryta.  

Ty ...a ...,

Przegryw? Gość tu się uzewnętrznia, szuka porady a, Ty ściero piszesz do niego że jest przegrywem ???

Musisz być ...ym zerem, które poniża innych żeby dowartościować swoje małe zahukane ego.

Może presja wywierana przez rodziców, tudzież rówieśników albo jakaś inna nieczuła cipa przemeblowała Ci prawidłowy punkt widzenia. 

Boże jakbym ja Was chciał połapać i tak jak czasem psu wciska się pysk w urynę jak gdzieś narobi, to tak samo zrobiłbym z tymi zadufanymi pacanami.. Taka postawa świadczy o słabym rozwoju emocjonalnym lub jakimś błędzie który zdeformował ludzkie odruchy.

49 minut temu, Gość I STILL LOVE YOU napisał:

nie kocham jej? moglbym teraz w 5 minu się spakowac i wyleciec np do australi za nią gdyby tylko dała mi znak..

a co do tej "jedynej dostepnej opcji", to owszem, to była jedyna kobieta w moim zyciu, bo nie mam powodzenia, wiec logiczne, ze ja pokochalem na amen

to tak jakbys miala mieszkac pod mostem albo w ładnym mieszkaniu.. co bys wybrala? wiadomo, ze mieszkanie, ale ktos obok moglby ci zarzucic "ale hipokrytka.. wziela mieszkanie bo nie ma lepszej opcji" (w domyśle: tak jakby sie trafila super willa z basenem z widokiem na ocean to bys sie to wolała..) ale logiczne, ze takie rzeczy sie nie zdarzają

Gość STAROCIOTKA
2 minuty temu, Gość Szu napisał:

Przegryw? Gość tu się uzewnętrznia, szuka porady a, Ty ściero piszesz do niego że jest przegrywem ???

JEST OPOROWYM PRZEGRYWEM I LUDZKIM SMIECIEM

Gość I STILL LOVE YOI

No, wódeczka już kupiona, litr wyborowej się chłodzi, niedługo zaczynam

pytanie kogoś z 1 strony, zostawiła mnie dla innego (poprzednio mnie zdradzając wielokrotnie z tą osoba)

Gość gość
2 minuty temu, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

No, wódeczka już kupiona, litr wyborowej się chłodzi, niedługo zaczynam

pytanie kogoś z 1 strony, zostawiła mnie dla innego (poprzednio mnie zdradzając wielokrotnie z tą osoba)

no to pierdoI ją, zdrada nie ma usprawiedliwienia, chyba że jesteś cuckiem

Gość gość

dam ci rade, zacznij chodzić do jakiegoś kościoła, tam wartościowe laski są i wierne, same będą podchodzić do ciebie i zagadywać, jeśli już tak ci zależy żeby mieć byle kogo

Gość I STILL LOVE YOI
2 minuty temu, Gość gość napisał:

dam ci rade, zacznij chodzić do jakiegoś kościoła, tam wartościowe laski są i wierne, same będą podchodzić do ciebie i zagadywać, jeśli już tak ci zależy żeby mieć byle kogo

zycze ci szczescia jesli myslisz ze podczas mszy podbije do ciebie jakas panienka i zacznie cie podrywac... predzej wyru.chasz panne młodą na slubie czyims

Gość gość
Przed chwilą, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

zycze ci szczescia jesli myslisz ze podczas mszy podbije do ciebie jakas panienka i zacznie cie podrywac... predzej wyru.chasz panne młodą na slubie czyims

ale nie do kościoła katolickiego tylko ewangelicznego, po mszy zawsze herbatka kawka i wszyscy gadają, wiem bo chodziłem jakiś czas, od razu jedna laska sie do mnie przykleiła, troche sie spotykaliśmy ale pognałem bo we łbie mi kto inny siedział. Ale mówie, że to łatwa opcja

Gość I STILL LOVE YOI
7 minut temu, Gość gość napisał:

no to pierdoI ją, zdrada nie ma usprawiedliwienia, chyba że jesteś cuckiem

wybaczałem jej wielokrotne zdrady z kilkoma osobami bo nie chcialem zostac sam.. ale finalnie i tak zostałem, tragedia , nie dosc, ze tak sie ponizylem to jeszcze teraz taki bol przede mna, zyjac do konca zycia w samotnosci i celibacie

Gość STAROCIOTKA
Przed chwilą, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

wybaczałem jej wielokrotne zdrady z kilkoma osobami bo nie chcialem zostac sam.. ale finalnie i tak zostałem, tragedia , nie dosc, ze tak sie ponizylem to jeszcze teraz taki bol przede mna, zyjac do konca zycia w samotnosci i celibacie

CZAS ABYS PRZESTAL POSTOWAC

Gość Arwen
1 godzinę temu, Gość I STILL LOVE YOU napisał:

nie kocham jej? moglbym teraz w 5 minu się spakowac i wyleciec np do australi za nią gdyby tylko dała mi znak..

a co do tej "jedynej dostepnej opcji", to owszem, to była jedyna kobieta w moim zyciu, bo nie mam powodzenia, wiec logiczne, ze ja pokochalem na amen

to tak jakbys miala mieszkac pod mostem albo w ładnym mieszkaniu.. co bys wybrala? wiadomo, ze mieszkanie, ale ktos obok moglby ci zarzucic "ale hipokrytka.. wziela mieszkanie bo nie ma lepszej opcji" (w domyśle: tak jakby sie trafila super willa z basenem z widokiem na ocean to bys sie to wolała..) ale logiczne, ze takie rzeczy sie nie zdarzają

Przyjedź.Still loving you

Gość Gość

Ale trzeba byc żałosnym by blagac o miłość kogoś kto ma cie w duupie hahaha, nigdy bym się do tego poziomu nie znizyl

Gość gosć
2 minuty temu, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

Nie zdradzala cie, mimo że powinna, bo nie chciałeś z nią związku.

Gość gość
4 minuty temu, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

jak można wybaczyć zdrade? pogieło cie koleś

Gość I STILL LOVE YOI
2 minuty temu, Gość gość napisał:

jak można wybaczyć zdrade? pogieło cie koleś

nie chcialem zostac znowu sam, przez 31 lat zylem samotnie, potem jak ją mialem to czulem sie jakbym Boga za nogi zlapal..., wspolne wyjazdy, noce, seksy, wyjscia na miasto, wreszcie bez samotnych wiecczorow itp itd..  wiedzialem ze jakmnie zostawi to juz do konca zycia bede sam no i nie mylilem sie, dlatego to tak bardzo boli

Gość gość
1 minutę temu, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

nie chcialem zostac znowu sam, przez 31 lat zylem samotnie, potem jak ją mialem to czulem sie jakbym Boga za nogi zlapal..., wspolne wyjazdy, noce, seksy, wyjscia na miasto, wreszcie bez samotnych wiecczorow itp itd..  wiedzialem ze jakmnie zostawi to juz do konca zycia bede sam no i nie mylilem sie, dlatego to tak bardzo boli

no to cierp jak fiutem myślałeś a wiedziałeś z kim tańczysz

Gość Gość

Nenesh dobrze pisze ale ten koleś jest leniwy i uzależniony od alkoholu, najpoerw odwyk, potem terapia i praca nad soba ale ten koles woli leżeć na duupie

Gość Gość
14 minut temu, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

Zero szacunku do samego siebie i po co babie taki facet haha

Gość I STILL LOVE YOI
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zero szacunku do samego siebie i po co babie taki facet haha

a po co ja w ogole zyje?

Gość Gość

Żałosny desperat człowiek bez rak i nog, ma żonę i rodzinę Nick vujcic, a ten chuujek sie uzala

Gość Gość

Odpowiedz sobie sam czy chciałbyś bedac kobieta kogos takiego jak ty

Gość I STILL LOVE YOI

Żałosny desperat człowiek bez rak i nog, ma żonę i rodzinę Nick vujcic, a ten chuujek sie uzala

bo jakas go zechciala, mnie n ie chce zadna

Gość I STILL LOVE YOI

Odpowiedz sobie sam czy chciałbyś bedac kobieta kogos takiego jak ty

wiernego, bedacego zawsze przy niej, dobrego, latajacego za nia? zdecydowanie tak

Gość Gość
3 minuty temu, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

wiernego, bedacego zawsze przy niej, dobrego, latajacego za nia? zdecydowanie tak

Zdecydowanie nie

Gość I STILL LOVE YOI
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zdecydowanie nie

ja bym byl w niebie jakby laska o mnie tak dbała i latala za mna

Gość gość

chlaj nie pierdoI upij sie i uwal i śpij 😂 

Gość Gość
7 minut temu, Gość I STILL LOVE YOI napisał:

ja bym byl w niebie jakby laska o mnie tak dbała i latala za mna

Taa ciekawe jak długo. To pokazuje ze nie masz nic do zaoferowania