Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Zrobie dzis ten krok do mojej kici

Polecane posty

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Gość czwartkowy napisał:

Ja wiem, że cię to zaboli ale tak szczerze to nie zasłużyłeś na nią. Byłeś chamski i ją zlewałeś, nie ma takiej opcji, żeby ona dała ci kolejną szansę. Moim okiem, nie odbudujesz zaufania. Masz problem z komunikacją bo wyrządziłeś jej jakąś krzywdę i boisz się, że ona cię odepchnie z tego powodu. Tu nie chodzi o twoją nieśmiałość. 

Gdyby wprost powiedziała czego chce to bym się tak nie zachował

Gość właśnie ciekawe
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Fakt zaproponować mężczyźnie kawę i spotkanie, a co za tym idzie rozmowę a on sie umawia ale zlewa spotkanie to dosadniej powiedzieć czego się chce nie można

Gość Aaa
33 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestem kobietą i powiem szczerze że rozumiem o czym piszesz. Ale to nie jest takie proste powiedzieć czego się tak naprawdę pragnie praktycznie obcemu facetowi zrozum.

Gość Gość

Kobiety i mężczyźni mają różne charaktery i osobowości a problemy i sytuacje zadziwiająco są podobne w większości przypadków. 

Gość Gość
55 minut temu, Gość Gość napisał:

Co chciałbyś usłyszeć ?

Gość Czwartkowy
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Niby tak, ale ona pewnie też boi się odrzucenia, może nawet bardziej niż Ty

Gość Czwartkowy

Ona zaproponuje ci rozmowę czy randkę a ty uniesiesz się honorem i w chamski sposób ją potraktujesz albo wyśmiejesz. Ja tak zostałam potraktowana więc wiem co się wtedy czuje i nie powtórzyłabym tego ponownie. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Czwartkowy napisał:

Ona zaproponuje ci rozmowę czy randkę a ty uniesiesz się honorem i w chamski sposób ją potraktujesz albo wyśmiejesz. Ja tak zostałam potraktowana więc wiem co się wtedy czuje i nie powtórzyłabym tego ponownie. 

A Co tez napisałas do niego jako anonimowa osoba tak zeby nie wiedział z kim pisze?a jak odmówił to byłas wulgarna i chamska?wĄTPIĘ!

Gość Czwartkowy
7 minut temu, Gość gość napisał:

A Co tez napisałas do niego jako anonimowa osoba tak zeby nie wiedział z kim pisze?a jak odmówił to byłas wulgarna i chamska?wĄTPIĘ!

Nie anonimowo, w cztery oczy 

Gość sylwia

DO MNIE FACET NAPISAŁ mimo ze nie dałam mu numeru ,nie pozwoliłam podawać a i tak napisał.Nie przedstawił się.Proponował jakąs kawe i lody ale ja jestem zajęta i nie umawiam się z nieznajomymi więc zmienił ton na chamski i wulgarny zasugerował mi ze zdradzam męza ze mąz powinien mi ,,przy...ić bo nie wie kogo trzyma pod swoim dachem'' ze nie mam wcale piersi i mąż szuka ich jak igły w stgu siana '' potem anonim zaczał mi pisać ze dobrze wie ze,,chcę spędzić z nim noc,że mam to wymalowane na twarzy''.Zaczęłam zgadywać kto to moze być,zaczęłam wymieniać imiona osób które czyniły kiedyś zaloty w moim kierunku a które odrzucałam bo jestem porządna .Po chwili odpisał ,,to jestem już jako piaty''?To było podłe.Zdeptał mnie ,zniszczył i upokorzył,zrobił ze mnie szmate. Ja nie ,,rozkładam nóg''! nie jestem jakaś ...! Mam dość!!!A teraz jadę na lotnisko po męża .Nie odpisujcie.Wyraziłam tylko swoje zdanie 

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Czego odmówił ? Nigdy nie byłam wulgarna ani chamska. Może czasami niemiła tylko tyle.

Gość Czarna dziura

Nikt nic nie zrobi, nie wiem po co ten cały temat🤪

Nic się nie zmieni w waszym życiu od pisania na tym forum😁

Gość sylwia

jak można napisać komuś,,rozłożyłaś nogi''? to obrzydliwe!chamskie i wulgarne!

Gość Gość

Sylwia po co z nim pisałaś jak cię obrażał? Bezsensu.

Gość no ile?????????
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

jakie już nudne są prowokacje z jej udziałem w tematach, ile lat mam czytac to samo

Gość no ile?????????

na kafe są juz tematy od 2014 roku z ta Panią

Gość gosc

Biedny misiu chce, zeby laska mu zaproponowala kawe a wczesniej pisal, ze olewal laske, no smiech na sali, to jakis chory matol z zaburzeniami.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Czarna dziura napisał:

Nikt nic nie zrobi, nie wiem po co ten cały temat🤪

Nic się nie zmieni w waszym życiu od pisania na tym forum😁

Wiadomo forum jest od pisania a nie od działania 😉

Gość jasne
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wiadomo forum jest od pisania a nie od działania 😉

niestety z działaniem co niektórzy też mają problem a mocni tylko w słowie pisanym

Gość sylwia
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Czego odmówił ? Nigdy nie byłam wulgarna ani chamska. Może czasami niemiła tylko tyle.

osoby zajęte zawsze powinny odmawiać ,takie są zasady ,i to nie jest powód żeby deptać taką osobe i niszczyc zwłaszcza taką która sie dobrze prowadzi i nie zdradza .Najbardziej bolą podeptane wartości moralne ,cos za co się siebie najbardziej ceni.Podeptana wiara w Boga ,czystość.,wierność to boli.Rana krwawi bez końca.Nie da sie takiego czegoś wybaczyć,nie ma opcji.

Gość ciekawostka z kafe
Przed chwilą, Gość sylwia napisał:

osoby zajęte zawsze powinny odmawiać ,takie są zasady ,i to nie jest powód żeby deptać taką osobe i niszczyc zwłaszcza taką która sie dobrze prowadzi i nie zdradza .Najbardziej bolą podeptane wartości moralne ,cos za co się siebie najbardziej ceni.Podeptana wiara w Boga ,czystość.,wierność to boli.Rana krwawi bez końca.Nie da sie takiego czegoś wybaczyć,nie ma opcji.

i dlatego od JEZU!!!2014 roku wciąż biadolisz o tym na kafe

Gość ciekawostka z kafe

a skoro krwawisz to opatrz rany i znikaj z kafe=to proste,ale jak widać nie dla ciebie bo ty tym żyjesz człowieku

Gość sylwia
7 minut temu, Gość Gość napisał:

bo chciałam wiedziec kto to jest ,skąd ma mój numer?,dlaczego mnie obraża?,dlaczego  zarzuca mi zdradę? i czemu cytuje słowa mojego męża na ,,boisku''.czemu pisze że nasi rodzice sie znają ? czemu pisze ze mąz powinien mi przy...ić? dlaczego to robi? nie miałam prawa wiedzieć?.Nie pozwoliłam kolezance zeby podawała mój numer!

Gość Gość

Widocznie to w niej jeszcze siedzi. Człowiek poniżony zdeptany pamięta krzywdy sprzed wielu lat. Może psycholog potrzebny.

Gość sylwia
6 minut temu, Gość ciekawostka z kafe napisał:

a skoro krwawisz to opatrz rany i znikaj z kafe=to proste,ale jak widać nie dla ciebie bo ty tym żyjesz człowieku

nie sposób tym nie życ skoro w kółko wałkujecie temat ,skoro do tej pory nikt mnie nie przeprosił ,skoro moje dobre imię nie zostało do tej pory przywrone a wręcz w dalszym ciągu jestem oczerniana ,pomawiana i obrażana na każdym kroku.Nie da sie tego odbudować co zostało we mnie zdeptane.Tak bardzo kocham Boga ,z miłości do niego nie zdradzam ,jestem moralna a zostałam tak podle potraktowana i dalej to się ciągnie.Wychodzę ,śpieszę się .Mam dwie godziny na lotnisko.

Gość Gość

Po prostu zapomnij o tym teraz wiesz kto to a o tak ci to nic nie dało bo ciagle do tego wracasz. Zapomnij pomyśl że to był sen.

Gość jezu
1 minutę temu, Gość sylwia napisał:

nie sposób tym nie życ skoro w kółko wałkujecie temat ,skoro do tej pory nikt mnie nie przeprosił ,skoro moje dobre imię nie zostało do tej pory przywrone a wręcz w dalszym ciągu jestem oczerniana ,pomawiana i obrażana na każdym kroku.Nie da sie tego odbudować co zostało we mnie zdeptane.Tak bardzo kocham Boga ,z miłości do niego nie zdradzam ,jestem moralna a zostałam tak podle potraktowana i dalej to się ciągnie.Wychodzę ,śpieszę się .Mam dwie godziny na lotnisko.

nie mogę tego czytać fałsz przez lata

Gość jezu
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Po prostu zapomnij o tym teraz wiesz kto to a o tak ci to nic nie dało bo ciagle do tego wracasz. Zapomnij pomyśl że to był sen.

jasne ,zmyślony sen,zmyślona postać i brak słów na wszystko.Bóg widzi i niedowierza obłudnikom z ziemi

Gość Gość

Autorze jak tam twoja kicia? Widziałeś ją ? Rozmawiałeś ?