Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Zrobie dzis ten krok do mojej kici

Polecane posty

Gość sylwia
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Widocznie to w niej jeszcze siedzi. Człowiek poniżony zdeptany pamięta krzywdy sprzed wielu lat. Może psycholog potrzebny.

nie ma wybaczenia krzywdy bez zaprzestania krzywdzenia .Bez Przeproszenia i poproszenia o wybaczenie ,bez zwrócenia honoru  i przywrócenia dobrego imienia ,bez zrekompensowania wielu lat krzywdy.Psycholog?z kazdego robicie ,,psychocznie chorą''? z kazdego robicie ,,prostytutke ,narkomanke ,pijaczke ,złodziejke i puszczalską szmate publicznie???kazdy wam na to pozwala?,z kazdej wiernej porzadnej kochającej matki ,męzatki ? a potem wysyłacie do psychologa bo nie zgadza sie na niszczenie zycia na kazdym kroku w kazdej pracy ,gdzie kolwiek tylko sie pojawi? Czy wy nie widzicie co wy robicie??

Gość ziewam
3 minuty temu, Gość sylwia napisał:

nie ma wybaczenia krzywdy bez zaprzestania krzywdzenia .Bez Przeproszenia i poproszenia o wybaczenie ,bez zwrócenia honoru  i przywrócenia dobrego imienia ,bez zrekompensowania wielu lat krzywdy.Psycholog?z kazdego robicie ,,psychocznie chorą''? z kazdego robicie ,,prostytutke ,narkomanke ,pijaczke ,złodziejke i puszczalską szmate publicznie???kazdy wam na to pozwala?,z kazdej wiernej porzadnej kochającej matki ,męzatki ? a potem wysyłacie do psychologa bo nie zgadza sie na niszczenie zycia na kazdym kroku w kazdej pracy ,gdzie kolwiek tylko sie pojawi? Czy wy nie widzicie co wy robicie??

inspiracja z wczoraj już ci przeszła?czy nadal fantazjujesz od lat to samo?jakie to nudy..zieeeeeeeeeeeeeewam

Gość sylwia s

no własnie ile jeszcze tych waszych prowokacji bedzie? ile! Pierwszy lepszy z brzegu temat,,Dlaczego mężczyżni myslą że sex jest karą dla zołzy''?Co to ma znaczyć? albo ten -,,Złożyłam zażalenie do krajowej izby lekarskiej na szpital i dyrekcje szpitala za wyciaganie ode mnie pieniedzy za praktyki'' -link tematu został wysłany przez mesengera do mojego syna z wmawianiem mu ze temat jest mojego autorstwa.Wy wiecie ze za cos takiego grozi odpowiedzialnosc karna? Nie dosc ze mnie zniesławiacie ,oczerniacie tworzycie prowokacje ,to jeszcze nękacie tym mojego syna i wmawiacie mu wasze chore jazdy.Ludzie wy normalni jestescie?? WĄTPIĘ!

Gość gosc
1 minutę temu, Gość sylwia s napisał:

no własnie ile jeszcze tych waszych prowokacji bedzie? ile! Pierwszy lepszy z brzegu temat,,Dlaczego mężczyżni myslą że sex jest karą dla zołzy''?Co to ma znaczyć? albo ten -,,Złożyłam zażalenie do krajowej izby lekarskiej na szpital i dyrekcje szpitala za wyciaganie ode mnie pieniedzy za praktyki'' -link tematu został wysłany przez mesengera do mojego syna z wmawianiem mu ze temat jest mojego autorstwa.Wy wiecie ze za cos takiego grozi odpowiedzialnosc karna? Nie dosc ze mnie zniesławiacie ,oczerniacie tworzycie prowokacje ,to jeszcze nękacie tym mojego syna i wmawiacie mu wasze chore jazdy.Ludzie wy normalni jestescie?? WĄTPIĘ!

całe kafe pisze dla ciebie????????????hahahahaha..ludzie!!!bójcie się zakładać tematy jakiekolwiek bo będziecie pociagani ,że prowokujecie ..haha..Czy mogę założyć temat o jesiennej depresji?czy też będzie o Tobie?

Gość gość
6 minut temu, Gość ziewam napisał:

inspiracja z wczoraj już ci przeszła?czy nadal fantazjujesz od lat to samo?jakie to nudy..zieeeeeeeeeeeeeewam

a ty nadal sypiasz z moim mezem czy juz ci przeszło latanie za nim?

Gość ziewam
3 minuty temu, Gość gość napisał:

od lat ponad 3 z nikim nie sypiam,ale współczuję męża...hahah...skoro sypia z innymi to z Tobą musi być coś nie tak

Gość Gość

Piszecie nie na temat a ty Sylwia skończ już pisać wiecznie to samo.

Gość heheh
5 minut temu, Gość gość napisał:

Przykładny mąż i tatuś ,co sam lata za innymi.Ideał współczesnego małżeństwa.Twój mąż, czy Ty faktycznie jego połowica do łóżka, skoro zaspokoja się gdzie indziej.Wystarczy poczytać trochę kafę,Panowie jak na spowiedzi piszą jak robią w bambuko baby a one zgadzają się każdą chamówę,byle portki w domu mieć.Fakt,.ale mam męża hahahahah

Gość sylwia
7 minut temu, Gość gosc napisał:

całe kafe pisze dla ciebie????????????hahahahaha..ludzie!!!bójcie się zakładać tematy jakiekolwiek bo będziecie pociagani ,że prowokujecie ..haha..Czy mogę założyć temat o jesiennej depresji?czy też będzie o Tobie?

fakty i dowody z realu .Nie mam czasu teraz o tym pisać.Nie chodzi tylko o prowokacje.Dlaczego link został wysłany do syna z wmawianiem ze to mój temat?Zgłosiłam to na policje.Podałam dane tego kogos -fikcyjne konto.O zakładach pracy i jazdach chorych opisze jak wrócę

Gość sylwia
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Piszecie nie na temat a ty Sylwia skończ już pisać wiecznie to samo.

raczej wy skonczcie bo to i tak bedzie miało finał w Sądzie dosyc tych krzywd!

Gość prawdziwe
1 minutę temu, Gość heheh napisał:

Przykładny mąż i tatuś ,co sam lata za innymi.Ideał współczesnego małżeństwa.Twój mąż, czy Ty faktycznie jego połowica do łóżka, skoro zaspokoja się gdzie indziej.Wystarczy poczytać trochę kafę,Panowie jak na spowiedzi piszą jak robią w bambuko baby a one zgadzają się każdą chamówę,byle portki w domu mieć.Fakt,.ale mam męża hahahahah

To tak jest-to ona za nim lata, to ona go uwodzi,a on nie chce, broni się, bo ma żonę.hahahahha..jest z reguły tak,że to faceci latają za innymi,nawet udają wolnych, nic o żonie nie gadają.. bo w domu nudą wieje,jak baba bez charakteru godzi się na wsjo,byle Pan i władca nie zostawiał.Ale potem taka pisze-mam męża,a to te one za nim latają...A te mają ubaw z takich bez szacunku żon dla siebie byle ku-ta-sa mieć w domu.

Gość sylwia
4 minuty temu, Gość heheh napisał:

Zajmij sie swoim zyciem! Od mojego wara!

Gość ??????????????????????????
2 minuty temu, Gość sylwia napisał:

Zajmij sie swoim zyciem! Od mojego wara!

a czy ktoś pisze o Tobie istoto z problemami????????????????????????????????????????????????nie interesuje mnie twój mąż, twoja żona ani grzywka.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Biedny misiu chce, zeby laska mu zaproponowala kawe a wczesniej pisal, ze olewal laske, no smiech na sali, to jakis chory matol z zaburzeniami.

Nie, chciałem tylko wyjaśnienia sytuacji gdy bylo okazja, w zamian doczekalem się focha i to zburzylo moje zaufanie do tej Pani

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie, chciałem tylko wyjaśnienia sytuacji gdy bylo okazja, w zamian doczekalem się focha i to zburzylo moje zaufanie do tej Pani

Skoro nawet napisać prawdy Panowie nie potrafcie nam w emailach, smsach to jak was czasem widzimy to jak możemy wierzyć,że powiecie prawdę na żywo,jak napisać łatwiej, prościej a i tak nie macie jaj

Gość Gość

Tylko że to ona mi powiedziała nieprawdę, ja nie oklamalem jej.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

oczywiście,ona skłamała,że jest wolna,a to z reguły faceci zapominają dodać,że są zajęci,żona albo dziewczyna w tle,ale on taki święty

Gość sylwia
1 godzinę temu, Gość ?????????????????????????? napisał:

a czy ktoś pisze o Tobie istoto z problemami????????????????????????????????????????????????nie interesuje mnie twój mąż, twoja żona ani grzywka.

Zapomniałas tylko o prowokacyjnych tematam mojego rzekomego ,,sypiania z Dziekanem'' Natabene dziekan jest kobieta więc na przyszłość radze sie zapoznać z faktami zanim zaczniesz wypisywac tu swoje bzdury .To samo tyczy się prowokacji na temat pana Romana z którym sie podobno całowałam i byłam ,,blisko '' a z którym nigdy nawet nie rozmawiałam oraz tego ze podobno mój syn ma dziecko z moją koleżnką.Nie pomyslałaś ze łamiesz w ten sposób prawo?Nie myśl ze jesteś bezkarna!

Gość sylwia
20 minut temu, Gość Gość napisał:

jaką nieprawdę? komu? sugerujecie że za esemesami stoi pan Wojciech? tylko tak sie składa ze on od poczatku zna mojego męza mojego syna i moja córkę!Od poczatku całą rodzina jezdzilismy na trening ,podałam mu numer kontaktowy z nami do męża i pokazałam mu obraczkę kiedy 10 lat wczesniej chciał ze mną tańczyć.Sugerujecie ze za esemesami stał Tomasz? tylko Tomasz dposkonale zna mojego meza i wie ze jestem mężatką! kogo wiec niby okłamałam??? Wy juz gubicie sie w tym wszystkim a waszym mataczeniom nie ma końca.To jest chore!Nie znam nikogo więcej .Marna była wasza prowokacja zreszta do dzis pamiętam szelmowskie usmieszki Katarzyny w busie kiedy dyktowała tej osobie co ma pisać.Skonczyłam z wami!

Gość Gość

jak dobrze,że dopiero z pół roku jestem na kafe-jak wpadłam niechcący na ten żałosny portal i śmiem jawnie twierdzić-o pół roku za dużo.

Gość sylwia
26 minut temu, Gość gość napisał:

Skoro nawet napisać prawdy Panowie nie potrafcie nam w emailach, smsach to jak was czasem widzimy to jak możemy wierzyć,że powiecie prawdę na żywo,jak napisać łatwiej, prościej a i tak nie macie jaj

wyjaśnienia sytuacji? anonimowo??? a potem podle i wulgarnie oskarzając i obrazając? Chore!!!!!!!!Normalny człowiek potrafi sie przedstawić ,normalny człowiek nie wyciąga nielegalnie numeru telefonu bez zgody cudzej kobiety/Masz rację.

Gość sylwia
26 minut temu, Gość gosc napisał:

oczywiście,ona skłamała,że jest wolna,a to z reguły faceci zapominają dodać,że są zajęci,żona albo dziewczyna w tle,ale on taki święty

skłamałam ? kiedy?? komu?? Czemu tak podle oszukujesz?!

Gość rozwalasz system
Przed chwilą, Gość sylwia napisał:

skłamałam ? kiedy?? komu?? Czemu tak podle oszukujesz?!

hahahahahahaha

Gość Wojtek

Tej sylwii co raz bardziej się rzuca na mózg, ostatnio wszystkim zyczyla smierci

Gość Viki
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

To znaczy co takiego zrobiła?

Gość Sylwia
3 godziny temu, Gość Wojtek napisał:

Tej sylwii co raz bardziej się rzuca na mózg, ostatnio wszystkim zyczyla smierci

Ty jesteś jakiś chory?jakim prawem kłamiesz?jakim prawem wypisujesz takie podłe oszczerstwa?Śmierci mi życzyła Bożena Katarzyna ciotka Jola i Rafał..I to nie raz.Nie życzę sobie!I nie przypominam sobie żebyśmy byli przez TY!

Gość Sylwia
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie przypominam sobie zebysmy kiedykolwiek rozmawiali na temary prywatne o czym Pan w ogole mowi!Jakie zaufanie ?Zenada.Zostałam podłe zdeptana i tego nie wybacze!Uważam ze wypisywanie takich bzdur na forum lub anonimowona telefon  jest chore.Chcę Pan coś wyjaśnić proszę bardzo!mój numer510470 222 i proszę się liczyć z tym ze Nie będzie to miła rozmowa.!

Gość Sylwia

Nie udana prowokacja trolico

Gość Czwartkowy
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

A co ci powiedziała? 

Gość Gość

Czego ta nieprawda dotyczyła?