Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

25 lat temu kobiety pragnely mezczyzny o dobrym sercu, chcialy sie hajtnąc majac 23 lata i zalozyc rodzine. Dzis pragna przystojniaka z p1ndol3m 16 cm i pensja 10 tyys netto minimum. I wola imprezowac i podrozowac niz zakladac rodzine.

Polecane posty

Gość gosc

to kwintesencja zmian spolecznych. Smutne czasy mamy dzisiaj. :(

I bardzo dobrze, bo mężczyzn o "dobrym sercu" nie ma i nigdy nie było. To, że najwyraźniej nie potrafisz sprostać wymaganiom (i stąd te żale), to już tylko i wyłącznie Twój problem 🙂  Ja się ogromnie cieszę, że kobiety odrzucają syndrom "matki polki" i już nie chcą być niewolnikami mężczyzn. Wreszcie nastały czasy, w których kobiety same decydują o swoim życiu i nie muszą już spełniać narzuconych im ról społecznych "bo tak wypada", tylko biorą z życia pełnymi garściami i się realizują na wielu płaszczyznach. To jest cudowne i jestem mega zadowolona, że przyszło mi w tych czasach funkcjonować. Czuję się po prostu wolnym człowiekiem 🙂  Oczywiście nie dziwią mnie narzekania mężczyzn bo jakby nie patrzeć, przez lata byli przyzwyczajeni do tego, że im się "usługuje", więc takie zmiany sprawiły, że nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości, ale szczerze? Mam to gdzieś 😂

Gość Starociotka
1 minutę temu, Mizo napisał:

I bardzo dobrze, bo mężczyzn o "dobrym sercu" nie ma i nigdy nie było. To, że najwyraźniej nie potrafisz sprostać wymaganiom (i stąd te żale), to już tylko i wyłącznie Twój problem 🙂  Ja się ogromnie cieszę, że kobiety odrzucają syndrom "matki polki" i już nie chcą być niewolnikami mężczyzn. Wreszcie nastały czasy, w których kobiety same decydują o swoim życiu i nie muszą już spełniać narzuconych im ról społecznych "bo tak wypada", tylko biorą z życia pełnymi garściami i się realizują na wielu płaszczyznach. To jest cudowne i jestem mega zadowolona, że przyszło mi w tych czasach funkcjonować. Czuję się po prostu wolnym człowiekiem 🙂  Oczywiście nie dziwią mnie narzekania mężczyzn bo jakby nie patrzeć, przez lata byli przyzwyczajeni do tego, że im się "usługuje", więc takie zmiany sprawiły, że nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości, ale szczerze? Mam to gdzieś 😂

PFFRRAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość Kasia

Ja marzę o dobrym męzu. Chcę założyć rodzinę i byc kochana. Nie imprezuje, nie pale i nie pije. Jestem wykształcona, pracuje, lubię podróżować. Mam 33 lata, 165 cm/80 kg. Jestem spokojna i ułożona. Chcesz popisać na priv? 

Gość RoszczeniowePolaczki

Ja chcialam meza w wieku 23 tylko roszczeniowi idioci mnie nie chcieli bo nie jestem pieprzona modelka. Mam tradzik nie jestem zbyt kobieca wiec odpad

Gość Aga
3 minuty temu, Gość RoszczeniowePolaczki napisał:

Ja chcialam meza w wieku 23 tylko roszczeniowi idioci mnie nie chcieli bo nie jestem pieprzona modelka. Mam tradzik nie jestem zbyt kobieca wiec odpad

Miałam tak samo. 20-25 lat pragnęłam mieć męża.. Ale przez zespół policystycznych jajników miałam trądzik, nadwagę plus duży nos. Teraz mam 30 i nie mam ochoty na żadnego starego golodupca 😂 przeszło mi, bo człowiek mądry i widzi ze malzenstwo to zaden luksus. 

Gość Gość
4 minuty temu, Mizo napisał:

Racja, moje babcie pracowały, praktycznie same wychowywały dzieci, gotowały dziadkom codziennie obiadki, sprzątały wszystko same i nic nie miały z życia. Chłopy zadowolone bo nic nie robili w domu, wiedli wygodne życie kosztem zdrowia żon. Dobrze, że te czasy odeszły bezpowrotnie, Ra niesprawiedliwość i tak za długo trwała. 

Gość Starociotka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Racja, moje babcie pracowały, praktycznie same wychowywały dzieci, gotowały dziadkom codziennie obiadki, sprzątały wszystko same i nic nie miały z życia. Chłopy zadowolone bo nic nie robili w domu, wiedli wygodne życie kosztem zdrowia żon. Dobrze, że te czasy odeszły bezpowrotnie, Ra niesprawiedliwość i tak za długo trwała. 

A DLUG NARODOWY ROSNIE, ZOBACZYMY CZY TAK BEDZIESZ SZCZEKAC JAK EMERYTURY NIE BEDZIE Z CZEGO WYPLACIC

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Starociotka napisał:

A DLUG NARODOWY ROSNIE, ZOBACZYMY CZY TAK BEDZIESZ SZCZEKAC JAK EMERYTURY NIE BEDZIE Z CZEGO WYPLACIC

W d. mam emeryturę,  odziedziczyłam mieszkanie i je wynajmuje (nigdy go nie sprzedam), to dziś już dwukrotność emerytury mojej mamy. 

Gość Starociotka
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

W d. mam emeryturę,  odziedziczyłam mieszkanie i je wynajmuje (nigdy go nie sprzedam), to dziś już dwukrotność emerytury mojej mamy. 

A URZAD SKARBOWY WIE?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Starociotka napisał:

A URZAD SKARBOWY WIE?

Niestety wie bo tam babka mieszka i prowadzi biuro rachunkowe, to Warszawska Ochota, ładny mam z tego zysk, mam w tyłku  te 8,5 procent. 

Gość Starociotka
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niestety wie bo tam babka mieszka i prowadzi biuro rachunkowe, to Warszawska Ochota, ładny mam z tego zysk, mam w tyłku  te 8,5 procent. 

NO TO Z CZEGO SIE CIESZYSZ PISZAC O KONCU NIESPRAWIEDLIWOSCI, Z TEGO ZE ZA TWOJE PIENIADZE INNE KOBIETY MAJA OPLACANE WAKACJE W JAKIMS GRECKIM PIERRDOLNIKU? GLUPIA CZY NIENORMALNA?

KOBIETY NIE POWINNY MIEC PRAWA DO POSIADANIA WLASNOSCI BO POZNIEJ JEST WYSIEW TAKICH ...EK W INTERNECIE.

Gość Nati
34 minuty temu, Mizo napisał:

Słusznie prawisz

Gość Ona
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Nic dodac, nic ując.  Moja babcia cale zycie spedzila na wsi.  Wyszla za mąz w wieku 19lat.  Urodzila 7 dzieci.  Tyrała jak wòl w domu i jeszcze w gospodarce,  podczas gdy jej mąz pracowal tylko na polu a w domu nic nie pomagal. Tylko wymagal :/ Kobieta nigdy nie dowiedziala sie nawet co to zycie bez uslugiwania mężczyznie.

Gość Starowuj
3 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

NO TO Z CZEGO SIE CIESZYSZ PISZAC O KONCU NIESPRAWIEDLIWOSCI, Z TEGO ZE ZA TWOJE PIENIADZE INNE KOBIETY MAJA OPLACANE WAKACJE W JAKIMS GRECKIM PIERRDOLNIKU? GLUPIA CZY NIENORMALNA?

KOBIETY NIE POWINNY MIEC PRAWA DO POSIADANIA WLASNOSCI BO POZNIEJ JEST WYSIEW TAKICH ...EK W INTERNECIE.

Co ty majaczysz? Co ja obchodza inne kobiety? Ona chce spokojnie zyc, a jak facet by wynajmowal wykaz roznice? 🙂

Gość Proste
2 minuty temu, Gość Ona napisał:

Nic dodac, nic ując.  Moja babcia cale zycie spedzila na wsi.  Wyszla za mąz w wieku 19lat.  Urodzila 7 dzieci.  Tyrała jak wòl w domu i jeszcze w gospodarce,  podczas gdy jej mąz pracowal tylko na polu a w domu nic nie pomagal. Tylko wymagal 😕Kobieta nigdy nie dowiedziala sie nawet co to zycie bez uslugiwania mężczyznie.

Moja podobnie. Jej mąż za to korzystał z życia, chlal i kochanki miał. Ona natomiast praca, wychowanie 4 dzieci, praca w polu i usługowanie śmierdzącemu pijakowi. Nigdzie nigdy nie pojechała, nie odpoczela, nic z życia nie uzyla. Kocham obecne czasy kiedy to MY mamy wybór! 

Gość Starociotka

CALY TEN ZLODZIEJSKI, SOCJALISTYCZNY KOMPLEKS KTORY JEST GLORYFIKOWANY W TYM TEMACIE TO KOLOS NA GLINIANYCH NOGACH. KOBIETY ZYJA UOGULNIENIEM MEZCZYZN Z PRZYCZYN PERSONALNYCH I UWAZAJA ZE ICH DZIADKOWIE I OJCOWIE MUSZA PONIESC JAKAS FORME KARY CO JEST NIEMOZLIWE DO SPELNIENIA I BUDZI FRUSTRACJE KOBIET. WTEDY GRUPOWO PROJEKTUJA ONE WINE SWOICH ZFEMINIZOWANYCH MEZCZYZN Z RODZIN NA POZOSTALYCH MEZCZYZN. 

RZAD TO ZAUWAZYL ZE KOBIETY LAKNA MESKIEJ KRWI I ZAINSTALOWAL APARAT "SPRAWIEDLIWOSCI SPOLECZNEJ" KTORY MEZCZYZN MA OKRADAC, A KOBIETY WSPIERAC. 

ROZWIAZANIE Z PERSPEKTYWY MEZCZYZNY JEST BARDZO PROSTE - USUNIECIE KOBIETY ZE SPOLECZENSTWA NA DRODZE OBYCZAJOWEJ. WPROWADZENIE KOMPLETNEGO FORMALIZMU WZGLEDEM RELACJI KOBIETA I MEZCZYZNA ORAZ KOMPLETNE ODRZUCENIE  WARTOSCI RODZINY W POSTACI ZONY I POTOMSTWA (CO OCZYWISCIE NIE WYKLUCZA POZOSTALYCH CZLONKOW RODZINY). PRZECIWSTAWIENIE SIE ROMANTYZMOWI I NATURALIZMOWI, OBRANIE SCIEZKI TECHNOLOGICZNEJ I KULTUROWO-NAUKOWEJ TRANSCENDENCJI.

KOBIETY KONCZA JAKO PORZUCONE I NIECHCIANE PRZEZ NIKOGO, I DOBRZE IM TAK.

Gość Alle

Ojoj to się autorze porobiło. Katastrofa  normalnie. Że myślą też za co i na jakim poziomie będą żyć, że od czasu do czasu każdy człowiek potrzebuje rozrywki i odpoczynku. W tym wyjścia gdzieś poza dom, a tam nie chce każdej złotówki dwa razy oglądać, tylko kupić coś co akurat chce. Utrzymanie rodziny też kosztuje. I jeśli kobieta miałaby np rok, kilka lat nie pracować, to przydałoby się by na rodzinę pracował mąż i ojciec. Co złego w podróży  nawet z rodziną?. Z Twojego wpisu pobrzmiewa ton, że  23 latka powinna wyjść  za mąż, urodzić dziecko, i uznać, że jakoś to będzie

Gość gość 45

Nie ma żadnej różnicy między kobietami sprzed 25 lat a tymi obecnymi. Autor tak pisze bo go wtedy jeszcze na świecie nie było. Oczywiście to czego nigdy nie doświadczymy zawsze musi być lepsze...

Gość Starociotka
4 minuty temu, Gość Alle napisał:

Ojoj to się autorze porobiło. Katastrofa  normalnie. Że myślą też za co i na jakim poziomie będą żyć, że od czasu do czasu każdy człowiek potrzebuje rozrywki i odpoczynku. W tym wyjścia gdzieś poza dom, a tam nie chce każdej złotówki dwa razy oglądać, tylko kupić coś co akurat chce. Utrzymanie rodziny też kosztuje. I jeśli kobieta miałaby np rok, kilka lat nie pracować, to przydałoby się by na rodzinę pracował mąż i ojciec. Co złego w podróży  nawet z rodziną?. Z Twojego wpisu pobrzmiewa ton, że  23 latka powinna wyjść  za mąż, urodzić dziecko, i uznać, że jakoś to będzie

AUTOR EWIDENTNIE STOI PO STRONIE "DOBRA" I SADZI ZE NATURA KTORA NOTBAENE JEST JEDYNYM, BARDZO DYSKUSYJNYM WARUNKIM AFIRMACJI EGZYSTENCJI KOBIETY JEST SLUSZNA.

NIE PRZYJUMJE DO SWIADOMOSCI TEGO ZE NATURA JEST BEZMYSLNYM ABSURDEM, A ISTNIENIE KOBIETY MOZE BYC NIE TYLKO BEZCELOWE ALE I SZKODLIWE. KWESTIA WYCHOWANIA I PODEJSCIA DO BIOLOGIZMU.

Gość Starociotka
3 minuty temu, Gość gość 45 napisał:

Nie ma żadnej różnicy między kobietami sprzed 25 lat a tymi obecnymi. Autor tak pisze bo go wtedy jeszcze na świecie nie było. Oczywiście to czego nigdy nie doświadczymy zawsze musi być lepsze...

TO PRAWDA, ZMIENIL SIE TYLKO SYSTEM NA BARDZIEJ ULEGLY DO ROSZCZEN KOBIET.

ODEBRAC KOBIETOM PRAWO DO GLOSU I BEDA ZADOWOLONE.

Gość Kobietylecątylkonawygląd
54 minuty temu, Gość RoszczeniowePolaczki napisał:

Pewnie sama chciałaś modela hipokrytko.

Gość akimuszki666ppp

no i to by byl niezly plan😉

Gość Poppea

Ja chce chłopa ktory tak jak ja:

lubi sport jak ja,

szybką jazdę samochodem jak ja,

nie opierdala się w pracy, jest pasjonatem, niekoniecznie musi mieć mityczne 10k i 20cm 😎 

lamusy, cieniasy go away. 

Gość Gość
36 minut temu, Gość Starowuj napisał:

Co ty majaczysz? Co ja obchodza inne kobiety? Ona chce spokojnie zyc, a jak facet by wynajmowal wykaz roznice? 🙂

Odleciał. 

40 minut temu, Gość Starociotka napisał:

NO TO Z CZEGO SIE CIESZYSZ PISZAC O KONCU NIESPRAWIEDLIWOSCI, Z TEGO ZE ZA TWOJE PIENIADZE INNE KOBIETY MAJA OPLACANE WAKACJE W JAKIMS GRECKIM PIERRDOLNIKU? GLUPIA CZY NIRNORMALNA? 

Lepiej by faceci mieli za twoje, nie? Hahaha. Ty jesteś jebn.iety. 

40 minut temu, Gość Starociotka napisał:

KBIETY NIE POWINNY MIEC PRAWA DO POSIADANIA WLASNOSCI BO POZNIEJ JEST WYSIEW TAKICH ...EK W INTERNECIE.

Sam jesteś idi.tą bo nie odczytałeś prostego przekazu. Niesprawiedliwość była między tym że kobiety były służącymi facetów, a dziś wymagają więcej od faceta niż "byle był" , na szczęście! A przegrywy jak ty zostają wyautowani z rynku matrymonialnego. 🖕🏽

Gość Kobietylecątylkonawygląd
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

Miałam tak samo. 20-25 lat pragnęłam mieć męża.. Ale przez zespół policystycznych jajników miałam trądzik, nadwagę plus duży nos. Teraz mam 30 i nie mam ochoty na żadnego starego golodupca 😂 przeszło mi, bo człowiek mądry i widzi ze malzenstwo to zaden luksus. 

Ja też prągnąłem mieć żonę w wieku 20-25 ale żadna mnie nie chciała bo nie wyglądam jak typowy model. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Odleciał. 

Sam jesteś idi.tą bo nie odczytałeś prostego przekazu. Niesprawiedliwość była między tym że kobiety były służącymi facetów, a dziś wymagają więcej od faceta niż "byle był" , na szczęście! A przegrywy jak ty zostają wyautowani z rynku matrymonialnego. 🖕🏽

Ps. uświadamiam, że też płacisz podatek, nawet kupując chleb i co z tym zrobiłeś stara ci.oto? 

Gość Starociotka

HAHAHA TAK WYMAGAJA, Z BYLE OBSZCZYMURAMI I GOLODUPCAMI POWIJAJA BEKARTY A POZNIEJ SA SAMOTNYMI MATKAMI. NO NA PRAWDE WYMAGANIA Z KOSMOSU, TAK MI PRZYKRO ZE NIGDY ICH NIE OSIAGNE.

WYMAGANIA KOBIET W OBECNYCH CZASACH SPADLY NA LEB NA SZYJE W POROWNANIU Z TYM JAKIE BYLY 10 LAT TEMU. KOBIETY LASE NA CUDZE PIENIADZE NIE WIEDZIALY JAK ICH CHCIWOSC OBROCI SIE PRZECIWKO NIM I TERAZ KIEDY WARTOSCIOWI MEZCZYZNI ZACZELI SIE OD NICH ODWRACAC DESPERACKO MIOTAJA SIE Z PIANA NA MORDZIE LAPIAC DZIESIATKI KOLEJNYCH KOCHANKOW W NADZIEI ZE W KONCU KTORYS ICH ZAPLODNI I DOSTANA ALIMENTY OD PANSTWA.

KOBIETA OBNAZONA W CALYM SWOIM PLUGAWYM OBRAZIE.

NIE, LEPIEJ ZEBY KAZDY MIAL SWOJE PIENIADZE, ALE JAK WIDAC WY KOBIETY Z WASZYM UPOSLEDZONYM SOCJALISTYCZNYM SYSTEMEM PSEUDOAFIRMACJI NADAL WOLICIE WSPIERAC PATOLOGIE.

Gość MeeMee
1 godzinę temu, Mizo napisał:

O totototo! 🙂