Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kochanka i po co mi to???

Polecane posty

Gość gość

Mój kochanek ??? Mam go i co z tego?? Czuję sie biednie ...spotkania raz w tygodniu a dzisiaj odwołał..między s[potkaniami kontakt niemal zerowy..tak ma być???

Gość Ben_19
8 godzin temu, Gość gość napisał:

Mój kochanek ??? Mam go i co z tego?? Czuję sie biednie ...spotkania raz w tygodniu a dzisiaj odwołał..między s[potkaniami kontakt niemal zerowy..tak ma być???

To nie kochanek. To on korzysta, a Ty dajesz. On korzysta kiedy chce, a Ty jesteś na zawołanie. Pozbądź się go. Wam obojgu powinno zależeć, a tak Tobie zależy, a on ma kiedy chce.

Gość Zuza
2 godziny temu, Gość Ben_19 napisał:

To nie kochanek. To on korzysta, a Ty dajesz. On korzysta kiedy chce, a Ty jesteś na zawołanie. Pozbądź się go. Wam obojgu powinno zależeć, a tak Tobie zależy, a on ma kiedy chce.

Zgadzam się 

Poszukaj sobie innego

Gość Agula

Tez mam kochanka i nie wyglada to tak. Seks 2, 3 razy w tygodniu, ale codzienne smsy rano wieczorem .

Gość Ala
15 minut temu, Gość Agula napisał:

Tez mam kochanka i nie wyglada to tak. Seks 2, 3 razy w tygodniu, ale codzienne smsy rano wieczorem .

A mówi Ci np ze tęskni i takie tam?

Gość gość
11 minut temu, Gość Ala napisał:

A mówi Ci np ze tęskni i takie tam?

Lubisz za kimś tęsknić?

Gość Agula

Czasem pisze ze tęskni,  albo jak bardzo mnie lubi, czasem jak bardzo mu się podobam i jak go podniecam. 

Gość gość

Facet kiedy chce sobie zamoczyć wtedy mówi, że tęskni. Zrozum to kobieto i obudź się. Samiec nie tęskni bez powodu i z pewnością nie za Twoimi oczami. Rozumiesz to? 

Gość Wariatka

Czy któryś z Panów może się wypowiedzieć. Po co Wam kochanki ? skoro o nie nie dbacie.

Gość Agula

Ja też nie tęsknię za jego oczami. Tęsknię za seksem z nim i robię wszystko by on tęsknił za tym samym. Nieraz wyśle mu smsa ze sprosta fotka lub opisze jak bym to teraz ssala

Gość Gość.
Przed chwilą, Gość Agula napisał:

Ja też nie tęsknię za jego oczami. Tęsknię za seksem z nim i robię wszystko by on tęsknił za tym samym. Nieraz wyśle mu smsa ze sprosta fotka lub opisze jak bym to teraz ssala

Moja nie tęskni, wczoraj o 21.00 wyszła z psem. Mimo chłodu, w spódnicy i skafandrze a bez majtek. Wleźliśmy w krzewy ozdobne za jej blokiem, oparła się o ścianę 10 minut i wróciła z pieskiem do męża 😄