Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolajolaola

On chodził na dzi wki

Polecane posty

Gość Jolajolaola

Mój facet lubi sobie poswintuszyc w czasie sexu. Ostatnio jak robiłam mu loda powiedział że ostatnio takiego loda robiła mu ...... Byłam w szoku. Bo po pierwsze mówił że nigdy nie chodził na ... druga sprawa zostałam porównania do ... co mnie wkurzyło bo nie sprzedaje się a tym chciałam sprawić mu przyjemność takim sexem. Nie wiem jak mam się teraz zachować. Co byście zrobiły wy kobiety? 

Gość Jolajolaola
Przed chwilą, Gość Jolajolaola napisał:

Mój facet lubi sobie poswintuszyc w czasie sexu. Ostatnio jak robiłam mu loda powiedział że ostatnio takiego loda robiła mu  DZI WKA. Byłam w szoku. Bo po pierwsze mówił że nigdy nie chodził na Dzi WKI druga sprawa zostałam porównania do DZI WKI co mnie wkurzyło bo nie sprzedaje się a tym chciałam sprawić mu przyjemność takim sexem. Nie wiem jak mam się teraz zachować. Co byście zrobiły wy kobiety? 

Gość gość

No masz nad czym myśleć. 

Gość Moon

Trzeba było mu odpowiedzieć że jego koledzy nie wybrzydzają jak im obciągasz😁

Na serio to jeśli to nie był komplement z jego strony..trochę nie trafiony... czy też nie starał się być zabawn6 co też mu nie wyszło to faktycznie pewnie na ... chodzi.

Czy uważasz że obciągasz naprawdę dobrze? Czy on jest jedynym którego zadowoliłaś oralnie?

Gość gość

Ja bym już czuła obrzydzenie do takiego faceta. Popełnił błąd mówiąc ci , że chodził na dz/ i/w/k/i .

Gość Gość

Działa się od razu, a nie wali focha i rozmyśla. Powiedział Ci, że nie chodził, a chodził na dzi.wki,od razu rozkreciłabym awanturę o kłamstwo o zakomunikowałabym, że jest bardzo kiepski w komplementach i musi poćwiczyć bo mu zostaną tylko dzi.wki z takim zerowym obyciem wśród porządnych kobiet, wyrzuciłabym go za drzwi lub sama wyszła. 

Gość Czerwona Róża

Dokladnie tak chamsko się zachowal wobec ciebie kłamie i że ... lepsza to niech idzie do automatu do lodow beczelny dupek.Ja bym takiego porzadnie walnela w twarz i zrobila mu porządną awanture i powiedziala że jak mu ... lepiej loda zrobiła to wypad do niej droga wolna po ...arzach nie ma co plakac.