Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynicfm

ostatnio kupilem sobi w charytatywnym plyte the klaxons za funta i podoba mi sie jedna piosenka wpisuje w duckduckgo the klaxons i sie okazuje ze dwojka z tego zespolu urodzili sie w stratford upon avon a ja sobie tam jezdze na wycieczki rowerowe, do tego

Polecane posty

Gość cynicfm

Jeden z nich to maz aktorki Keiry Knightley... Grubo... A ja sobie tam jezdze do stratford upon avon a tam sie urodzila dwojka ludzi ze znanego zespolu lol.... 

Gość cynicfm

koorwa ja to chcialbym miec swoje studio muzyczne a najbardziej marze o tym, zeby ludzie mi wysylali plyty ze swoimi piosenkami albo nagrywac ludziom za darmo i z mojego studio powstawaly by hity, ja kooorwie!!!! Juz od kilku lat siedze w anglii i slucham albumow na plytach i se mysle koorde niezla piosenka, z calego albumu tylko ta mi sie podoba, wpisuje na wikipedii a tam sie okazuje ze to jakis hit!!! Mam gust do tego!!!

Ale np. jak sluchalem madonna erotica to tam piosenka bad girl mi sie bardzo podobala

Gość cynicfm

ten kawalek sie nazywa golden skans i spoko sie slucha...

inne jakies mi nie wpadaja tak w ucho jak ta

Gość cynicfm

podobno mam jakies pieniadze za ubezpieczenie ojca na koncie ilesdziesiat tysiecy zlotych... mam bogatych krewnych...

moj kolega z ktorym w polsce bawilismy sie w ambienty ma krewnych co maja wielki zaklad wedlinarski i gosciu se teraz najnowszego bentleya kupil. Sponsorzy sie znajda!!! Ja pi33rdole, ja to studio muzyczne zakladam swoje a jak juz bede mial sprzet to wytwornie otwieram i sie oglaszam w necie... Za darmo ludziom bede udostepnial swoje studio i bedzie dobrze!!! Taki mam cel zyciowy!!! A czy mi sie uda czy nie, to trudno!!! Najwyzej nigdy nie powstana zadne hity juz!!! 😄