Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia

Nafalscy się rozstali

Polecane posty

Gość Nadia

Miłe wiadomości! 

Nafalscy się rozstali!

Podobno Nafalski ją zdradził z jakimś pasztetem z Ukrainy i MK go zostawiła. 

Dowody:

- brak komentarzy Nafalskiej na Omedze

- brak komentarzy Nafalskiej na jego kontach

- brak lajków Nafalskiej na Omedze i na jego kontach

- Nafalski od kilku dni nie komentuje jej zdjęć na instagramie

Gość Gość

Od kilku dni pojawiały się informacje na stronach z różnych kont, że BN zdradził i się rozstali.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Od kilku dni pojawiały się informacje na stronach z różnych kont, że BN zdradził i się rozstali.

Wszystko kasowali szybko ale to prawda, mam screeny. Z Ukraińskich kont to było pisane. Pewnie to ta kochanka chciała MK się pozbyć.

Gość Gość

Wszystko kasowali szybko ale to prawda, mam screeny. Z Ukraińskich kont to było pisane. Pewnie to ta kochanka chciała MK się pozbyć.

Ta kochanka chwaliła się koleżankom, że ona go zdobędzie i mu rozbije związek. Udało jej się. Ale ona mega brzydka jest. Aż ciężko w to uwierzyć. Może to tylko plotki?

Gość Gość

Ta kochanka chwaliła się koleżankom, że ona go zdobędzie i mu rozbije związek. Udało jej się. Ale ona mega brzydka jest. Aż ciężko w to uwierzyć. Może to tylko plotki?

Nie wiem. Też w to nie wierzyłam ale faktycznie MK przestała mu komentować.

Gość Gość

Nafalska wczoraj dodała jeszcze w nocy relację z nim na plaży przy zachodzie słońca. Nie wiem. Jestem zdezorientowana.

Gość Gość

Przecież ta Ukrainka jest paskudna, zobaczcie sobie na jej zdjęcia nie z sesji zdjęciowych. Straszna chamka i prostaczka z twarzy. Kiepskie ciało, tłustawa jakaś taka, nogi kołki. Ciężko w to uwierzyć.

Gość Gość

Nie wiem, pewnie na dniach się okaże. Póki co Nafalska nic nie usunęła z nim.

Gość Gość

Wszystkie zdjęcia są na jej profilu, a on jest oznaczony. Ale może jest w szoku i załamana i nawet nie myśli o instagramie... Sama nie wiem.

Gość Gość

Rozstali to. Mam to info z pierwszej ręki. Nafalska miała dość. Kolejna zdrada to już za dużo. Szczególnie z taką brzydką. To poniżające. Dramat. Mam nadzieję, że już do niego nie wróci.

Gość Gość

On nigdy z żadną kobietą nie będzie szczęśliwy. Kochał jedną kobietę, która odeszła od niego i już nigdy nie zbuduje niczego poważnego z inną. Ale fajnie oglądać jego upadek. A taka Ula-Brzydula jak ta Ukrainka u jego boku to miód na moje oczy.

Gość Gość

Czy to na 100% potwierdzone?

Gość Gość

Czy to na 100% potwierdzone?

Tak, zobacz że nic mu nie lajkuje MK. A niedawno lajkowała wszystko na Omedze i u niego na profilu mu wypisywała jaki jest cudowny, wstawiała serduszka, itp.

Gość Gość

Niemożliwe. Przecież ta Alisa jest wstrętna. On by jej nie tknął. Zobaczcie na jej insta story jaki ona ma ryj ogromny. Ma takie rysy twarzy jak typowa sklepowa ze wsi. No straszna jest.

Gość Gość

Niemożliwe. Przecież ta Alisa jest wstrętna. On by jej nie tknął. Zobaczcie na jej insta story jaki ona ma ryj ogromny. Ma takie rysy twarzy jak typowa sklepowa ze wsi. No straszna jest.

Zgadzam sie. Też w to nie wierzę. BN ma dużo wyższe wymagania.

Gość Gość

Zgadzam sie. Też w to nie wierzę. BN ma dużo wyższe wymagania.

Nieprawda. Z brzydkimi też mu się zdarzało czasem jak miał ciśnienie. To pewnie było pod ręką to dał do gęby. Ona rozgadała ludziom, ludzie zaczęli pisać na fb i się wydało.

Gość Gość

Jestem w szoku. A taka piękna z nich para była. MK i ten BN tak razem słodko wyglądali. Jeszcze kilka dni temu MK dodała takie piękne zdjęcie z samolotu z nim jak go całuje, a on się uśmiecha. Trudno w to uwierzyć.

Gość Gość

Ja w to nie wierzę, są ich wspólne zdjęcia u Marty na profilu.

Gość Gość

Co Wy się z choinki urwaliście? On ją przecież zdradzał cały czas. Dla niego to, że jakaś zrobi mu loda to nie jest zdrada, to są jego słowa albo któregoś z liderów, którzy go tu bronili.

Gość Gość

No nie wiem.

Ze mną zerwał kontakt jak MK się pojawiła.

Gość Gość

Ale z taką brzydką? :classic_ninja:

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ale z taką brzydką? :classic_ninja:

Też mi w to ciężko uwierzyć, bo już ta AK była ładniejsza. Ciało chociaż miała szczupłe i włosy ładne. Ta to jakieś nieporozumienie. Gęba wielka, pyzata, końska, włosy wszystkie chyba jej wypadły, ciało krótkie, tłuste, niewymiarowe. Ubiera się jak ostatnia wieśniara i ma z 45 lat. Jakoś mnie to nie przekonuje.

Gość Gość

Mi się wydaje, że dał jej do gęby. Ona robiła projekt biura, pewnie go podrywała. On jest bardzo przystojny. Dał jej może do gęby, ona się zakochała i robi dym. Próbuje z MK rywalizować i mu zniszczyć związek. 

Gość Gość

Mi się wydaje, że dał jej do gęby. Ona robiła projekt biura, pewnie go podrywała. On jest bardzo przystojny. Dał jej może do gęby, ona się zakochała i robi dym. Próbuje z MK rywalizować i mu zniszczyć związek. 

To samo mi się wydaje. Jeśli on coś z nią to może raz do loda. Przecież z taką on by się nawet nie pokazał w restauracji. Dajcie spokój. Laska sobie ubzdurała, że jak possała to są parą i zrobiła aferę.

Gość Gość

To Wy naprawdę uważacie, że jak dał jej do gęby to nic się nie stało i miał prawo do tego jeśli ma dziewczynę? 

Chorzy jesteście?

Gość Gość

Nie, tylko szukamy logicznego wytłumaczenia.

Gość Gość

Hahahaha nie wierzę w to. On z Nafalską są już chyba na siebie skazani. Pasują do siebie jak ulał. Dla mnie są jednością. Bez siebie byliby wybrakowani. Nie wierzę w żadne rozstanie.

Gość Gość

No ale Nafalska coś nie dodaje relacji ani nic. A dziś halloween, nie powinni się razem bawić?

Gość Gość

No ale Nafalska coś nie dodaje relacji ani nic. A dziś halloween, nie powinni się razem bawić?

Nie wiem, dziwne, że w Afryce też jej nie było.

Gość Gość

Jedna wielka zagadka