Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia

Nafalscy się rozstali

Polecane posty

Gość Gość

Dokładnie. Tam wszystko widać jak na dłoni.

Gość Gość

Jesteście pewni? Nafalska ma z nim zdjęcia nadal 

Gość Gość

Czy to prawda? Ludzie hejtuja BN od kilku dni 

Gość Gość

Nie wiadomo właśnie. Piszą do niego jakiegoś ukraińskie konta i go wyzywają. Jakaś Alisa wypisuje ze on jest jej i ze odbierze go Nafalskiej. Nie wiadomo o co tam chodzi 

Gość Gość

Nafalska tez jest trudna do życia. Ja z nią byłem i wcale nie jest taka idealna jak się wam wydaje. Ładna jest i to jej plus. Ma ładna cerę i ciało. Ale ma tez swoje wady. Nie chciała mieć dzieci i chyba ich nie lubi. Mojej siostry syna się jakby bała. Wcale się nie odzywała do niego. A to mały 2 miesięczny szkrab. Dziwnie się czułem jak wszyscy zagadywali do niego, robili miny, itp. a Nafalska stała jak kołek. Ża to rzuciła się na ich psa. Gadała do niego zdrobnieniami, karmiła szynka i brała na kolana. Normalne to? Druga rzecz to pani Nafalska wręcz obsesyjnie boi się robaków. Do lasu nie pójdzie bo boi się kleszczy. Można zapomnieć o tym żeby z nią na grzyby czy jagody iść. A moja rodzina lubiła takie wyprawy. Nafalska w życiu nie pójdzie. Ale za to sushi i Join Perinion to chętnie. Pierwsza do tego się wyrywa bo to modne i drogie. Oksana na pewno lepsza na żonę jest. 

Gość Gość

Ta ukrainka wypisuje u MK na profilu na instagramie ze BN należy do niej i ze ona jest naturalnie piękna. Ale cyrk 😂 jeśli to jest naturalne piękno to ja wole być nienaturalnie brzydka 😂. Ta dziewczyna jest jakaś chora psychicznie. Zaczynam wierzyć w to ze pociągnęła BN raz i się zakochała. Mysli, ze będzie miała takiego faceta i szaleje, bo BN ja pogonił. Przecież oczywiste jest, ze BN MK na takiego paszteta nie zamieni. 

Gość Gość

Ja rozumiem, ze dziewczyny się w nim zako...ą bo on jest bardzo przystojny, inteligentny i pociągający. No ale trzeba liczyć siły na zamiary. Jak ona to sobie wyobraża? Ze ona będzie z takim przystojnym facetem? Ludzie dobierają się jakoś tez wyglądem. BN nie może być z brzydka kobieta, bo to go będzie ośmieszało. Trzeba to zrozumieć. Nawet jeśli ona ma szczere chęci i jest miła to za mało dla takiego mężczyzny. On potrzebuje pięknej kobiety, młodszej i z klasa. Tej Ukraince tego brakuje. Jest w jego wieku, na problemy z cera, czerwona zaniedbana cera, brzydkie włosy, brzydkie ciało, brzydkie zeby. Nie umie się ubrać nawet. Trzeba umieć spojrzeć na siebie racjonalnie. 

Gość Gość

Niestety dla większości kobiet które chciałyby z nim być. BN postawił wysoko poprzeczkę. Miał kilka pięknych kobiet z którymi się spotykał, teraz ma MK, która jest marzeniem wielu facetów i nie zamieni tego na brzydsza dziewczynę. W dodatku starsza i głupkowata. Bo to co ona robi to żenada. MK ma coś czego inne nie maja. Wspiera go i to bardzo nawet jak wszystko się wali. To jej największa zaleta poza jej wyglądem. 

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nafalska tez jest trudna do życia. Ja z nią byłem i wcale nie jest taka idealna jak się wam wydaje. Ładna jest i to jej plus. Ma ładna cerę i ciało. Ale ma tez swoje wady. Nie chciała mieć dzieci i chyba ich nie lubi. Mojej siostry syna się jakby bała. Wcale się nie odzywała do niego. A to mały 2 miesięczny szkrab. Dziwnie się czułem jak wszyscy zagadywali do niego, robili miny, itp. a Nafalska stała jak kołek. Ża to rzuciła się na ich psa. Gadała do niego zdrobnieniami, karmiła szynka i brała na kolana. Normalne to? Druga rzecz to pani Nafalska wręcz obsesyjnie boi się robaków. Do lasu nie pójdzie bo boi się kleszczy. Można zapomnieć o tym żeby z nią na grzyby czy jagody iść. A moja rodzina lubiła takie wyprawy. Nafalska w życiu nie pójdzie. Ale za to sushi i Join Perinion to chętnie. Pierwsza do tego się wyrywa bo to modne i drogie. Oksana na pewno lepsza na żonę jest. 

Chyba jednak nie znasz MK, bo ona sushi nie lubi, a szampana pije Moeta.

Gość Gość

Ta Ukrainka niestety tylko się osmiesza. 

Gość Gość

Żeby ona jeszcze wyglądała inaczej to można by było w to uwierzyć ale ona jest po prostu za brzydka jak na Nafalskiego standardy. On jak już to rozgląda się za młodszymi i ładnymi brunetkami. Nie za stara i brzydka mysia blondynka. 

Gość Gość

W dodatku z czerwonym ryjem. Chyba lubi popić jakieś ukraińskie specjały 

Gość Gość

Ona z jakiejś wsi jest. Pewnie od małego daje ostro w palnik. Dlatego ma taki czerwony ten pysk 

Gość Gość

Ale jesteście okropni. Krytykujecie ja tak tylko dlatego, ze jest brzydka?

Gość Gość

Nie tylko brzydka ale niestety tez głupia. Skoro w ogóle robi takie rzeczy i próbuje rozbijać związek, wypisuje do MK, itp. to co to za osoba? To dno totalne. 

Gość Gość

Ukryła nawet stronę na fb tej swojej działalności, firmy krzak. Bo miała same negatywne opinie i ludzie z Ukrainy pisali jej, ze jest ku... 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ukryła nawet stronę na fb tej swojej działalności, firmy krzak. Bo miała same negatywne opinie i ludzie z Ukrainy pisali jej, ze jest ku... 

Bo jest. Jeśli próbowała pchać się do łóżka zajętemu facetowi to kim jest?

Gość Gość

A ja bym chciała żeby on z nią był. Z taka brzydka, szara myszą. Tak wybrzydzał, tak kobiety wodził za nos, ze taki koniec dla niego były największa kara. 

Gość Gość

Dokładnie. Taka partnerka by go ośmieszała. Wyobrazacie sobie jego tak ładnie ubranego, przystojnego, ciacho takie i taka baba ze wsi w swetrze i tej kurtce do kolan obok? Morda czerwona i ten tępy wzrok 

Gość Gość

Dokładnie. Taka partnerka by go ośmieszała. Wyobrazacie sobie jego tak ładnie ubranego, przystojnego, ciacho takie i taka baba ze wsi w swetrze i tej kurtce do kolan obok? Morda czerwona i ten tępy wzrok 

Chce to zobaczyć! Błagam niech tak będzie! Oby to była prawda z nią!

Gość Gość

Ale wszystkie dziewczyny by odetchnęły z ulga! 

Gość Gość

Dokładnie! To byłaby ogromna ulga dla kobiet gdyby on z tym brzydactwem był. Tak wszystkie się katują tym, ze nie są jak MK, głodzą się, itp. żeby tak wyglądać bo maja kompleksy, a tak zrozumiałyby ze to nie ich wina i ze ten gość jest po prostu nienormalny 

Gość Gość

zgadzam się w 100%. na taka zasługuje. śmialiśmy się z gaciary ale ta jest jeszcze gorsza. tamta miała chociaż ładna figurę i ładne włosy. 

Gość Gość

Dokładnie! Ta jest chyba najgorsza jaka w ogóle kiedykolwiek się pojawiła 

Gość Gość

Widzieliście jej zdjęcie na insta story? Jaka tępa wielka morda okrągła. Ona nawet nie na żadnych rysow twarzy. Żadnych kości policzkowych. Nic. Taki balon ryj i tępe oczy szukające rozumu

Gość Gość

Hahahaha. Dobry opis. Balon ryj 😂😂😂😂😂😂

Gość Gość

No ma taka mordę jakby nadmuchana. Kobiety maja takie zarysowane kości policzkowe, brodę taka ostrzejsza, podrbrodek, wyraźne oczy. A ta? Wielki nos i morda okrągła taka nadmuchana. Ani to kości policzkowych ani to podbródka, ani oczy. Ona wyglada jak kartofel z domalowanymi kropkami jako oczy. Nic w niej nie ma ładnego 

Gość Gość

Może ma piękna dusze 🤣🤣🤣

Gość Gość

Może ma piękna dusze 🤣🤣🤣

Na pewno. Próbując rozbijać związek 🤥

Gość Gość

Dramat