Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

MARZENIE DO KOŃCA ROKU-BY KAFE ZNIKNĘŁO NA ZAWSZE

Polecane posty

Gość gosc

oby się spełniło...

Gość gość

Ja też o tym marzę, wysyp dwulicowych ludzi na tym portalu a ty się jeszcze pytasz?????????????

Dla mnie to forum jest obojętne, bo nie znam tutaj nikogo. Wchodzę, trochę podpiszę, wychodzę i niczym się nie przejmuję. Wam też tak radzę.

Gość Spokojnych myśli

Popieram.Jestem tu od czasu do czasu dopiero od pół roku i o pół roku za dużo.Bardziej otworzyłam oczy na otaczający mnie świat i ludzi jak poczytałam różne tematy.Obłuda, fałsz, gra pozorów, intrygi,manipulacje,zabawa drugim człowiekiem..Nawet nie chce mi się już tu dzielić swoimi myślami z innymi...

Zresztą do końca roku ja stąd znikam definitywnie, już nawet nie czytam tyle co kiedyś.

Gość Szlachci81
25 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Popieram.Jestem tu od czasu do czasu dopiero od pół roku i o pół roku za dużo.Bardziej otworzyłam oczy na otaczający mnie świat i ludzi jak poczytałam różne tematy.Obłuda, fałsz, gra pozorów, intrygi,manipulacje,zabawa drugim człowiekiem..Nawet nie chce mi się już tu dzielić swoimi myślami z innymi...

Zresztą do końca roku ja stąd znikam definitywnie, już nawet nie czytam tyle co kiedyś.

SIEDZE I NIC NIE ROBIE,TO SIE JUZ NIE ZMIENI...

Gość Szlachci81

Czekam na wasze SPOSOBY zmotywania mnie do czegos co mnie w zyciu NIGDY NIC NIE DA.

Gość Spokojnych myśli
33 minuty temu, Gość Szlachci81 napisał:

Czekam na wasze SPOSOBY zmotywania mnie do czegos co mnie w zyciu NIGDY NIC NIE DA.

Ja nie mam zamiaru Ciebie do NICZEGO motywować, Twoje  życie to jest Twój wybór, co ,gdzie, z kim i jak chcesz przeżyć.

37 minut temu, Gość Szlachci81 napisał:

SIEDZE I NIC NIE ROBIE,TO SIE JUZ NIE ZMIENI...

Nawet tylko siedząc można wiele odczuwać w głowie, sercu, duszy..Życzę tylko znalezienia równowagi w sobie między balansowaniem nad obijaniem się nic nie robiąc, a tym,by coś jeszcze w życiu przeżyć,czyli gonić za marzeniami, potrzebami, fantazjami.A zapewne masz takie, jak każdy z nas.