Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy

Boje sie porozmawiac z kobieta w ktorej sie zauroczylem

Polecane posty

Gość Pomocy

Boje sie ze jej wyobrazenie o mnie jest inne niz rzeczywistosc i jej przejdzie zainteresowanie. Poza tym nigdy nie zagadywalem do niej i ciezko tak z niczego temat wymyślić

Gość Gość

Jaki ty jesteś? A co ona niby myśli ? Wymyśl jakikolwiek temat, cokolwiek np może jakiś komplement , może ze ją dawno nie widziałeś. Ważne żeby nawiązać kontakt

Gość Gg4

Ja mam do czynienia z takim typem człowieka codziennie na studiach 

Prawie każdy dialog muszę zaczynać ja

Jest mi tak przykro jak widzę go rozmawiajacego z innymi koleżankami  na luzie z uśmiechem 

Tragedia 

Gość Gość
  Dnia 2.11.2019 o 12:31, Gość Pomocy napisał:

Boje sie ze jej wyobrazenie o mnie jest inne niz rzeczywistosc i jej przejdzie zainteresowanie. Poza tym nigdy nie zagadywalem do niej i ciezko tak z niczego temat wymyślić

Zacznij od tego czy jest wolna😉Nie no żartuje😂napisz jej komplement kobiety to uwielbiają:)

Gość gosc

Ona może mieć dokładnie takie same obawy, jeśli widzisz że jest Tobą zainteresowana 🙂 Początki są ciężkie dla obu stron. Dużo uśmiechu i wszystko łatwiej przyjdzie! 

Gość Srebrna

On się patrzy ja się na niego też patrzę zakochana i czekam . Przecież nie zaproszę go pierwsza na kawę to facet zdobywa kobiety. Pokazałam mu wzrokiem że patrzę,no a czasem specjalnie nie patrzę żeby nie pomyślał że my się narzucam,albo żeby koledzy jego nie zauważyli. Czekam na niego.

Gość Jej oczy

Wystarczy uśmiech gdy bedziecie blisko. Uśmiech