Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzesi

Chlopak podniecony obcą dziewicą?

Polecane posty

Gość dzesi

Hej.ale tytul dałam;)ale pasuje,przeczytajcie prosze.. mam kolegę który chciał sie ze mna przespac. Starszy,bardzo przystojny, z duzym powodzeniem, dziewczyny ma na pstrykniecie palcem, jakie chce.Do tej pory nie mial związku, tylko romanse, przygody...w roznych konfiguracjach
I byl zdziwiony kiedy mu odmowilam, zaczal ze mna wiecej rozmawiac, chcial spedzac kazda chwile razem..po kilku miesiacach powiedzialam ze jestem dziewicą, myslalam ze mnie oleje...a on powiedzial ze strasznie mu sie to podoba i chcialby byc moim 1 i bedzie czekal ile zechce.Minął rok a on wciąz zabiega o kontakt,nie dopomina sie a kiedy sama powiedzialam,ze moze z nim to zrobie to byl taki szczesliwy i podniecony..podobno nie spal z nikim od czasu poznania ale watpie w to... jestem zdziwiona bo jestem mu obca, gdybym byla jego kobieta to rozumiem to szczescie ale on nie wyglada na maniaka dziewic. I zachowal sie zupelnie inaczej niz reszta rowiesnikow czy nawet starszych, dla nich dziewica to jakas tredowata, ale mysle moze to przebiegly bajer? chyba brakuje mi wyobrazni

Gość Gość

J.e.b.n.i.j się w czułko dziewico.I wez rozgarnij sobie tę pajęczyne....

Gość dzesi

Ah, jaka kultura