Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frania

:) Dzień piękny dobry

Polecane posty

Gość Frania
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale Franiu bez estetyki i przesadyzmu 🙂

Pomyśle nad drugim;)

Gość Spokojnych myśli
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zasady są takie jakie każdy z Nas wyniósł z domu. Datego warto rozmawiać na poziomie i być dobrą duszą tego forum.

Miłego dnia 😉

Wyniosłam z domu same dobre wartości.. Ale jestem za pyskata, za bardzo wygadana i za odważna na to forum,bo wprost piszę co myślę i czuje..więc nie pasuje tu,bo innych mogę wkurzac...Trzymajcie  się wszyscy i miłej niedzieli.

Gość Frania
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Wyniosłam z domu same dobre wartości.. Ale jestem za pyskata, za bardzo wygadana i za odważna na to forum,bo wprost piszę co myślę i czuje..więc nie pasuje tu,bo innych mogę wkurzac...Trzymajcie  się wszyscy i miłej niedzieli.

Miłego I Tobie 🙂

1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Pokora uczy. 

Pokora – cnota moralna, która w ogólnym rozumieniu polega na uznaniu własnej ograniczoności, niewywyższaniu się ponad innych i unikaniu chwalenia się swoimi dokonaniami.

Miłego dnia. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

I bardzo dobrze, że właśnie taka jesteś. Nie myśl aby cokolwiek zmieniać aby przypodobać się innym. Są ludzie którzy nie przepadają za szczerymi ludzmi i w ich przypadku jedyną obroną jest atak. Dziękuję i Tobie również cieplutkiego dnia 😉

Gość Spokojnych myśli
1 minutę temu, Momos napisał:

Pokora uczy. 

Pokora – cnota moralna, która w ogólnym rozumieniu polega na uznaniu własnej ograniczoności, niewywyższaniu się ponad innych i unikaniu chwalenia się swoimi dokonaniami.

Miłego dnia. 

Pokory mam w sobie tyle,że gdyby nie to to już dawno odeszlabym z uczelni, gdzie pracuje i wyjechała z Poznania..Ale mam wady i  słabe strony  jak każdy z nas,więc dystans do siebie i ludzi wokoło jeszcze mnie tu jakoś trzyma.

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

I bardzo dobrze, że właśnie taka jesteś. Nie myśl aby cokolwiek zmieniać aby przypodobać się innym. Są ludzie którzy nie przepadają za szczerymi ludzmi i w ich przypadku jedyną obroną jest atak. Dziękuję i Tobie również cieplutkiego dnia 😉

Ma być taka jak tysiące innych to czym się różni? lepiej być, nie tysiąc do jednego ( milion). 

Gość Gosc
2 minuty temu, Momos napisał:

Ma być taka jak tysiące innych to czym się różni? lepiej być, nie tysiąc do jednego ( milion). 

"W obecnym świecie szczerości jak na lekarstwo"

Gość Gość ten sam

Oj, jak milutko się zrobiło na koniec, a mogło tak przyjemnie być od początku. Również pozdrawiam wszystkich szczerych, pokornych, odważnych, młodych i starszych kochających ludzi. Wesołej Niedzieli.

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Gość ten sam napisał:

Oj, jak milutko się zrobiło na koniec, a mogło tak przyjemnie być od początku. Również pozdrawiam wszystkich szczerych, pokornych, odważnych, młodych i starszych kochających ludzi. Wesołej Niedzieli.

Czasami wystarczy jedno słowa, zdanie aby diametralnie zmienić miłą rozmowe w przepychanke. W tym przypadku było to, że co 7 lat zmienia się człowiek i jego charakter. Miłego 🙂