Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiek

1/3 Izraelczyków nie pracuje, nie płaci podatków, nie uczestniczy w życiu publicznym. Zajmuje się tylko studiowałem Talmudu i oczekuje na przyjście Mesjasza.

Polecane posty

Gość Rysiek

Izrael, jeżeli nie przestanie być finansowane przez Żydów z Ameryki czy z Europy, to po prostu przestanie funkcjonować.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Rysiek napisał:

Izrael, jeżeli nie przestanie być finansowane przez Żydów z Ameryki czy z Europy, to po prostu przestanie funkcjonować.

a mnie bardziej obchodzi, że u nas klechy nic nie robią i żerują na nas a nie co jest w izraelu.

Gość STAROCIOTKA
1 minutę temu, Gość gość napisał:

a mnie bardziej obchodzi, że u nas klechy nic nie robią i żerują na nas a nie co jest w izraelu.

TO JEST DOSC POWAZNY PROBLEM NATURY SPOLECZNEJ, ILE JESZCZE CZASU POLACY DADZA SIE JEEBAC W DUUPY MAFII W SUTANACH ZE STRACHU PRZED NIMI?

Gość Kamil

Nigdy nie byłem antysemitą, ale po antypolskich wypowiedziach Żydów to mam ich naprawdę dosyć. Albo PIS usadzi Żydów albo Konfederacja przejmie wyborców PIS, co widzę po wielu moich znajomych.

Gość Gość

Przecież Żydzi nie żyją tylko w samym Izraelu, tak samo jak wszyscy Arabowi nie żyją w Arabii..
Tak jest od początku budowy Izraela, który jest scalony poprzez swoją religię i kulturę. Izrael to nie tylko Żydzi w Izraelu ale wszyscy Żydzi na świecie. To jest wielka potęga i chwała.