Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Czy istnieja w ogole mezczyzni,ktorzy nie korzystaja z uslug prostytutek ?

Polecane posty

5 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, ja poznałam ludzi na forum którzy wyobraź sobie latami byli śliczni i układni. A potem kilka zdań, sytuacji i pokazali swoją twarz bez maski. To jest zadziwiające jak człowiek potrafi latami udawać. Wychodzę z założenia, że właśnie na forum, w necie nie ma co ściemniać. Oczywiście jeżeli nie szukasz korzyści tylko chcesz rozmawiać.

To robię twarz w twarz, takie osoby nie zdają sobie z tego sprawy inni widzą,  tylko można wspòlczuć są osoby z chwilowa depresją,

się otrząsną,

są takie jak się patrzy trzeba ich zostawić z własną ich głową tak mają. 

10 minut temu, Momos napisał:

To robię twarz w twarz, takie osoby nie zdają sobie z tego sprawy inni widzą,  tylko można wspòlczuć są osoby z chwilowa depresją,

się otrząsną,

Piszesz trochę tak jakbyś się obawial, że po prawdziwym stylu ktoś Cię rozpozna : ) 

Gość gość
12 minut temu, Momos napisał:

się otrząsną,

Dokładnie tak jak piszesz. Po kilku zdaniach widać ściemę Momos i ja takich ludzi unikam. Nie stąpam po ich śliskim gruncie, a w realu to już kompletnie rozpoznaję w 3 sekundy co delikwent ma za skórą. Dlatego tak mało jest znajomości, bezinteresownych spotkań przy kawce na forum. Bo ludzie grają w gry nieczyste. A mnie to nie kręci. Chyba jestem psychiczna, bo mnie to nie cieszy.;)

2 minuty temu, marawstala napisał:

Piszesz trochę tak jakbyś się obawial, że po prawdziwym stylu ktoś Cię rozpozna : ) 

Nie boję 🙂  pisałem nie oceniam od tego są inni, nic tak nie działa pokazanie innym ułoma.

Przed chwilą, Momos napisał:

Nie boję 🙂  pisałem nie oceniam od tego są inni, nic tak nie działa pokazanie innym ułoma.

Bez przesady, jesteś w miarę zrozumiały : )

Gość Gosc gosc
19 minut temu, Gość Tom napisał:

No pewnie że istnieją i jest to zdecydowana większość

Lepsze pytanie jest takie czy istnieją kobiety ktore ani razu w życiu nie dały doopy za pieniądze albo przynajmniej tego nie rozważały

Zapytaj mamy, babci i siostry

Gość Spokojnych myśli
13 minut temu, Gość Tom napisał:

No pewnie że istnieją i jest to zdecydowana większość

Lepsze pytanie jest takie czy istnieją kobiety ktore ani razu w życiu nie dały doopy za pieniądze albo przynajmniej tego nie rozważały

Jestem tego dowodem,że istnieją takie kobiety.Pracuję za biurkiem,ale gdyby zabrakło mi kasy to mogę dodatkowo ulice zamiatać, sprzątać, bo żadna praca nie hańbi i szanuje uczciwie pracujących ludzi.Ale nigdy nie zniżyłabym się do wybrania najłatwiejszego rozwiązania i zarabiania pieniędzy du.pą.To się nazywa kręgosłup moralny i poukładane klepki w głowie:)

Co do mężczyzn to często kieruje nimi ciekawość, albo popęd, by zaspokoić swoją potrzebę bliskości albo fantazje u prostytutek, więc korzystają.

Gość Gosc gosc
3 minuty temu, Momos napisał:

Nie oceniasz? 😂 To przeczytaj poprzednią strone ile obelg i oceniania innych napisałeś. 

1 minutę temu, Gość Gosc gosc napisał:

Nie oceniasz? 😂 To przeczytaj poprzednią strone ile obelg i oceniania innych napisałeś. 

Napisalem wprost miał ładną kobietę o której dba, nie poszedł na Prostytuty,  za silnym mężczyzna stoi silna kobieta. 

Autorka ma taki problem no còż jej problem. 

Nie widzę nic , czego miałbym się wyprzeć, kontrowersyjne wasza sprawa. 

Gość Ona

Tacy co sie brzydzą seksu z prostytutka istnieją i to w sporych ilościach.  Mnie bardziej smuci fakt,  że ciezko spotkac faceta,  ktory nie mial przygodnego seksu,  byle tylko spuscic z krzyża. Tacy tez mnie brzydzą. 

1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Tacy co sie brzydzą seksu z prostytutka istnieją i to w sporych ilościach.  Mnie bardziej smuci fakt,  że ciezko spotkac faceta,  ktory nie mial przygodnego seksu,  byle tylko spuscic z krzyża. Tacy tez mnie brzydzą. 

Przygody sex niema w domu, dlaczego?  pisałem. Dbają o siebie ani brzydka nie zniszczona, ma moralne poczucie wartości. 

Rozwòdki jakimś patałachu operacja plastyczna, rozumiem mężczyzna nie weżmie inwentarza brzydoty i psychiki. Oboje są tak zniszczeni przez życie im nie przeszkadza ale nie są kròlewnami i kròlewiczami, nawet takich szans nie mają. 

Każdy w życiu ma tak jak robił,

nie stety

nie da się tak jutro będę oo ładniutka nie skrzywiona itd,

lata zrobiły z patałachem. 

Gość vvv

Tak, jest wielu takich mężczyzn.

Nie potrafiłbym uprawiać seksu z kobietą, której nie kocham.

Jasne, że istnieją. Są to biedacy, impotenci lub faceci z zaburzeniami psychicznymi, którzy boją się wyjść z domu, więc sama "śmietanka" 🙂  

1 minutę temu, Mizo napisał:

Jasne, że istnieją. Są to biedacy, impotenci lub faceci z zaburzeniami psychicznymi, którzy boją się wyjść z domu, więc sama "śmietanka" 🙂  

Co zdradzają są impotencji?  Odwrotną stronę, jak kłoda to impotent pasuje. 

Gość gość
4 minuty temu, Mizo napisał:

O ty tępa dzido widzę rozkręcasz się, poranne leki przestały ci działać i czekasz az cie wieczorne klepną co? 

Gość Cygi

Jasne że są chyba że jego dziewczyna nią jest

Gość gośććć :D

Jasne że są, problem w tym że są kompletnie olewani przez wszystkie kobiety bo one wolą przypadkowych gości spotkanych na imprezie. A jak taki porządny chłopak znajdzie miłość swojego życia to i tak ona już miała 5ciu lub więcej więc największy problem jest z kobietami.

26 minut temu, Gość gość napisał:

O ty tępa dzido widzę rozkręcasz się, poranne leki przestały ci działać i czekasz az cie wieczorne klepną co? 

😂

Gość Gość
16 godzin temu, Momos napisał:

Ci co chodzą, żony są brzydule  na inną nie stać. 

Wręcz przeciwnie. Najwięcej korzysta tych, co mają w domu laski. Niestety kłody i tylko na pokaz.

Gość w kość
36 minut temu, Mizo napisał:

a więc z usług prostytutek korzysta prawdziwa śmietanka,

idąc Twoim tokiem rozumowania...:)

Gość taki obraz wasz
7 minut temu, Gość gośććć 😄 napisał:

Jasne że są, problem w tym że są kompletnie olewani przez wszystkie kobiety bo one wolą przypadkowych gości spotkanych na imprezie. A jak taki porządny chłopak znajdzie miłość swojego życia to i tak ona już miała 5ciu lub więcej więc największy problem jest z kobietami.

Prawda.

Gość Gość
43 minuty temu, Mizo napisał:

Ty naprawdę aż tak masz zryty beret żeby sądzić że każdy facet chodzi na ...? 

Gość w kość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

myślę, że to jakiś test,

próbuje oddzielić ziarno od plew,

i co Mizo?

jak mi idzie?😗

22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Poza przypadkami, które wymieniłam, to tak. Ewentualnie można jeszcze wyeliminować tych, którzy mają mega dobry bajer i wygląd, ale to są ewenementy 🙂 Reszta żeby mieć seks na boku musi się bardziej napracować, więc wolą iść do burdelu by mieć "pewne" bzykanie za kilkadziesiąt zł, niż "bajerować" laski w klubach, wydawać na nie hajs i nie mieć gwarancji, że skończą razem w łóżku 🙂 

Gość Gość
Przed chwilą, Mizo napisał:

Poza przypadkami, które wymieniłam, to tak. Ewentualnie można jeszcze wyeliminować tych, którzy mają mega dobry bajer i wygląd, ale to są ewenementy 🙂 Reszta żeby mieć seks na boku musi się bardziej napracować, więc wolą iść do burdelu by mieć "pewne" bzykanie za kilkadziesiąt zł, niż "bajerować" laski w klubach, wydawać na nie hajs i nie mieć gwarancji, że skończą razem w łóżku 🙂 

To już jest żałosne I ewidentnie świadczy ze twoja nienawiść do facetów to nie jest obiektywizm. Jesteś na wyższym poziomie zrytego beretu. Przykro mi. Rozumiem że twoje stary też sobie chadza na divy? Mam nadzieję że nie będziesz miała syna bo byłby krzywy psychicznie jak ruski paragraf.

13 minut temu, Gość Gość napisał:

To już jest żałosne I ewidentnie świadczy ze twoja nienawiść do facetów to nie jest obiektywizm. Jesteś na wyższym poziomie zrytego beretu. Przykro mi. Rozumiem że twoje stary też sobie chadza na divy? Mam nadzieję że nie będziesz miała syna bo byłby krzywy psychicznie jak ruski paragraf.

A cholera wie... ja za żadnego faceta nigdy nie zagwarantuję, nawet za ojca czy brata. Nie chciałbym kiedyś stracić ręki 🙂 A syna nie będę miała, możesz spać spokojnie. Nie mam zamiaru się bezpośrednio przyczyniać do wzrostu liczby niewolników popędu, nie wybaczyłabym sobie tego 🙂  

Gość gość
2 minuty temu, Mizo napisał:

A cholera wie... ja za żadnego faceta nigdy nie zagwarantuję, nawet za ojca czy brata. Nie chciałbym kiedyś stracić ręki 🙂 A syna nie będę miała, możesz spać spokojnie. Nie mam zamiaru się bezpośrednio przyczyniać do wzrostu liczby niewolników popędu, nie wybaczyłabym sobie tego 🙂  

To niezbyt dobry rodzinny dom ci tatko stworzył, bo zwykle rodzine się zna na wylot 

Gość Gość
3 minuty temu, Mizo napisał:

Chciałbym. Sprawdź czy nie masz jednak jaj. Nie żyjemy w buszu afrykańskim. Może ulegać popedowi bez rozrodu.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

To niezbyt dobry rodzinny dom ci tatko stworzył, bo zwykle rodzine się zna na wylot 

Na wylot to możesz poznać jedynie swoje dziurawe gacie ale nie człowieka .