Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Go艣膰

Siwa 艣licznotka ulepi艂a z gliny kotka

Polecane posty

Go艣膰 gosc
Przed chwil膮, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Te艣ciowa 艣cierwo,聽 te艣膰 alfons. 馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀

Ale, je偶eli po studiach, to nie patologia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc

Ale to musi by膰 za je bi sta grupa. Zdj臋cia z podstaw贸wki i uwaga.....lew z papierosem. Jaaaaaaaaaaa.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
2 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Ale to musi by膰 za je bi sta grupa. Zdj臋cia z podstaw贸wki i uwaga.....lew z papierosem. Jaaaaaaaaaaa.聽聽

Ja tam bym wola艂a poogl膮da膰 zdj臋cia alfons贸w-adwokat贸w mamusi. Mo偶e te艣ciowa ma jaki艣 album? Niech no m膮偶 udost臋pni. I poda adres burdelu, w kt贸rym mamusia pracowa艂a.聽 Znajdziemy na mapie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Ja tam bym wola艂a poogl膮da膰 zdj臋cia alfons贸w-adwokat贸w mamusi. Mo偶e te艣ciowa ma jaki艣 album? Niech no m膮偶 udost臋pni. I poda adres burdelu, w kt贸rym mamusia pracowa艂a.聽 Znajdziemy na mapie.

No mo偶e jakiego艣 wyrwiesz, doop膮 zakrecisz i si臋 ustawisz, nie b臋dziesz siedzia艂a w takim rynsztoku jak teraz. Tylko wyszoruj ten parch na ciele, bo ma艂o seksi to jest 馃槈馃槝馃槝馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

No wlanie o te艣ciowej napisa艂a,聽 a o te艣ciu ani s艂owa.聽 Czyli tatu艣 m臋偶a NN. Ups.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

No mo偶e jakiego艣 wyrwiesz, doop膮 zakrecisz i si臋 ustawisz, nie b臋dziesz siedzia艂a w takim rynsztoku jak teraz. Tylko wyszoruj ten parch na ciele, bo ma艂o seksi to jest 馃槈馃槝馃槝馃槝

Spoko, spoko stara kwoko. Jakbym mia艂a si臋 ustawi膰 tak, jak ty, to musia艂abym zrobi膰 wi臋cej lod贸w ni偶 algida.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
6 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Ale to ta gda艅ska dziedziczka od szafy z kornikami ma takiego ma艂偶onka z wy偶szych sfer? No bo skoro te艣ciowa-艣cierwo parzy艂a si臋 jak zwierz臋 z tabunem alfons贸w-adwokat贸w, to taka prawie arystokracja.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Siwej zn贸w nikt nie wys艂a艂聽kalendarzy adwentowych, zamiast darmoszek, sama musi p艂aci膰, pewnie j膮 艣ciska w do艂ku 馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

No wlanie o te艣ciowej napisa艂a,聽 a o te艣ciu ani s艂owa.聽 Czyli tatu艣 m臋偶a NN. Ups.

To jednak t艂umaczy, dlatego m臋偶u艣 kwiczy z zachwytu na widok patery kanapek z koprem i makrel膮. Za dzieciaka nie mia艂, skoro matka (nie patologia) zajmowa艂a si臋 coraz nowymi alfonsami. Tylko to doprowadzanie do kwiczenia przez nasz膮 dam臋 r贸wnie偶 koleg贸w m臋偶usia聽w tym rodzinnym kontek艣cie nabiera ca艂kiem nowego znaczenia. 馃槢聽Ale je艣li koledzy po studiach, to nawet je艣li kwicz膮 z tego samego powodu co alfonsi te艣ciowej, to patologia to nie jest.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
2 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Siwej zn贸w nikt nie wys艂a艂聽kalendarzy adwentowych, zamiast darmoszek, sama musi p艂aci膰, pewnie j膮 艣ciska w do艂ku 馃槀

W zesz艂ym roku tez sama kupowa艂a, babki podostawa艂y kalendarzy, paczek PR, ona nic, chyba z Tesco sweterki i jakie艣 艂akocie. Ale od tamtego czasu u偶ywa tylko Szarlot Tilbri, nasza dama, dziedziczka Szambowiska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GoSC

SUchajCe, DZiSaj tak Ceplutko by艂o, ze nawet Cenki sweterek mnie nie ogrza艂, bo by艂o jednak Zimno. W crok poCe DZiS znowu CaSto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
11 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Spoko, spoko stara kwoko. Jakbym mia艂a si臋 ustawi膰 tak, jak ty, to musia艂abym zrobi膰 wi臋cej lod贸w ni偶 algida.

Dasz rad臋 馃崋馃崙 wierze w ciebie ca艂ym sercem 馃挅馃挅馃挅馃挅鉂も潳鉂も潳馃拫馃拫馃憚馃憚馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 GoSC napisa艂:

SUchajCe, DZiSaj tak Ceplutko by艂o, ze nawet Cenki sweterek mnie nie ogrza艂, bo by艂o jednak Zimno. W crok poCe DZiS znowu CaSto

WeCe, mnie C膮gle nosi, tzn drapie w nosie... Koza choC czas se wydoiC.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
18 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

To jednak t艂umaczy, dlatego m臋偶u艣 kwiczy z zachwytu na widok patery kanapek z koprem i makrel膮. Za dzieciaka nie mia艂, skoro matka (nie patologia) zajmowa艂a si臋 coraz nowymi alfonsami. Tylko to doprowadzanie do kwiczenia przez nasz膮 dam臋 r贸wnie偶 koleg贸w m臋偶usia聽w tym rodzinnym kontek艣cie nabiera ca艂kiem nowego znaczenia. 馃槢聽Ale je艣li koledzy po studiach, to nawet je艣li kwicz膮 z tego samego powodu co alfonsi te艣ciowej, to patologia to nie jest.聽

馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀 Wydaje si臋,聽 偶e z tego towarzystwa najwi臋ksz膮 i JEDYN膭 patologi膮 jest makrela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Widzia艂y艣cie u Andzi, kanapkowa d o p I e r da la si臋 co kanapek, kt贸re kupili na drog臋.聽 Za drogie, trzeba by艂o samemu zrobi膰,聽 itd, itd. Gdzie艣 to ju偶 czytalam馃槀馃槀馃槀

Ona uwaza, 偶e kanapka za 10 z艂,聽 jest bardzo droga!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Widzia艂y艣cie u Andzi, kanapkowa d o p I e r da la si臋 co kanapek, kt贸re kupili na drog臋.聽 Za drogie, trzeba by艂o samemu zrobi膰,聽 itd, itd. Gdzie艣 to ju偶 czytalam馃槀馃槀馃槀

Najwyra藕niej te艣ciowa dawa艂a doopy adwokatom pro bono i u kanapkowej w domu sie nie przelewa. Nie wysz艂a bogato za m膮偶.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Co tam, 偶e droga. Ona jest NIESTERYLNA. A osoba, kt贸ra j膮 robi艂a na pewno nie my艂a r膮k i chwil臋 wcze艣niej grzeba艂a sobie palcem w uchu. My艣licie, 偶e to z powodu przesz艂o艣ci te艣ciowej kanapkowa ma taki uraz do nieczysto艣ci?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
18 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

WeCe, mnie C膮gle nosi, tzn drapie w nosie... Koza choC czas se wydoiC.

Swoj膮 Koza to straszny knypek jest. Pocz膮tek vloga i jak zawsze, mama i synek. Masakra taki karze艂ek 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Najwyra藕niej te艣ciowa dawa艂a doopy adwokatom pro bono i u kanapkowej w domu sie nie przelewa. Nie wysz艂a bogato za m膮偶.聽聽

Kwicz臋 jak m膮偶 kanapkowej na widok makreli. Hmmm... mo偶e ta makrela z koprem to taki symbol?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

A czy Szusz tego sosiku z koperkiem nie kupi艂a? Ostatnio pokazywa艂a i opakowanie tez sklepowe? Gdyby robi艂a to chyba nie w plastiku po czyms?

Wydaje mi si臋 ze pokazywa艂a ze kupi艂a ten sos? Koniec vloga, znowu si臋 chyba ostrzykiwala? Twarz jak dynia nadmuchana....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

S艂ysza艂y艣cie? Aparat b臋dzie DZalaC, ona jest yebni臋ta na maxa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 gosc napisa艂:

S艂ysza艂y艣cie? Aparat b臋dzie DZalaC, ona jest yebni臋ta na maxa

TrzymajCe Se Ceplo...,, matko....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Babka
24 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

A czy Szusz tego sosiku z koperkiem nie kupi艂a? Ostatnio pokazywa艂a i opakowanie tez sklepowe? Gdyby robi艂a to chyba nie w plastiku po czyms?

Wydaje mi si臋 ze pokazywa艂a ze kupi艂a ten sos? Koniec vloga, znowu si臋 chyba ostrzykiwala? Twarz jak dynia nadmuchana....

Dok艂adnie. Mi te偶 od razu ten sos wygl膮da艂 na gotowy kupiony i ten pojemnik. Nie wiem czemu ona tak k艂amie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lala
35 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Swoj膮 Koza to straszny knypek jest. Pocz膮tek vloga i jak zawsze, mama i synek. Masakra taki karze艂ek 馃槈

Te偶 mam takie same spostrze偶enia. Jak mamusia i synu艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

"ci膮gle mnie gdzie艣 nosi" nasza kosmitka!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
9 godzin temu, Go艣膰 .... napisa艂:

Ona kobieca???Zero kobieco艣ci...Wyglada jak drwal z d艂uszymi w艂osami. Zero seksapilu.No nie jest brzydka, jest ohydna. Niestety natura ja urod膮 nie obdarowa艂a. Ma duzo cech m臋skich

Ma meska urode, jakas taka grubokoscista.聽 Profil fatalny,聽 przez plaskoglowie,聽 nos i liczne brody.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Szusz nie ma 20 lat jak wy, a zapewne niejeden mors tu siedzi i pisze, tak偶e uspokojcie skolatane nerwy. Lew zas to zadna wydumana przez was koza, tylko zwykly, przeci臋tny facet. Macie fantazj臋 z powodu nadmiernie nudnej codziennosci. Oj macie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 godziny temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Szusz nie ma 20 lat jak wy, a zapewne niejeden mors tu siedzi i pisze, tak偶e uspokojcie skolatane nerwy. Lew zas to zadna wydumana przez was koza, tylko zwykly, przeci臋tny facet. Macie fantazj臋 z powodu nadmiernie nudnej codziennosci. Oj macie.

o kur... nie, nie ma 20 lat, ale ma czas i mo偶liwo艣ci wygl膮dania m艂odziej ni偶 teraz jak bez臋bna staruszka z fatalnymi ustami, owalem i cer膮 nastolatki. Chodzi na zabiegi, ma wi臋cej czasu ni偶 przeci臋tna kobieta, wysypia si臋. Wszystko zaprzepa艣ci艂a i uwierz, znam kobiety przed 40 i 偶adna nie ma tak fatalnego, paskudnego owalu twarzy i mimiki postrzykiwanej na 艣lepo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Fajne ma艂偶e艅stwo bardzo ich lubi臋 ,szusz pi臋knieje , super si臋 ubiera ,ten komplet chyba zam贸wie ,ma dziewczyna talent,chyba po rodzicach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Fajne ma艂偶e艅stwo bardzo ich lubi臋 ,szusz pi臋knieje , super si臋 ubiera ,ten komplet chyba zam贸wie ,ma dziewczyna talent,chyba po rodzicach

powinna艣 te偶 w ramach swojej terapii i艣膰 ulepi膰 g贸**no聽

Udost臋pnij ten post