Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Mam 40 lat, nie moglbym poslubic kobiety, ktora mi sie nie podoba fizycznie

Polecane posty

Gość hehehe

nono zly przyklad 😄 zapomnialem ze w polsce nie ma nalogowcow 😄😄😄😄😄😄😄 pomysl smieciu zanim cos napiszesz 😄

Gość gośćiu

Wszystko zalezy od genów. Zazwyczaj mężczyźni wcześniej się starzeją a wynika to z faktu, że kobiety nie łysieją i nawet jesli siwieją to wszystkie kobiety malują włosy a jęśli mężyzna to zrobi - cóż wygląda groteskowo.

Gość gość

Wygląd zależy i od genów i od tego jak o siebie dbamy. Kobiety nie piją tyle piwa i jadają mniej tłusto. Oczywiście jest dużo grubych bab, ale mężczyzn chyba więcej, no i higiena, czystośc włosów, dbanie o dłonie, tu niestety tez mężczyźni przegrywają 😞

Gość Gość
11 minut temu, Bolek napisał:

Porównaj Toma Cruza i jego partnerkę, jak wyglądali w filmie Top Gun a jak wyglądają teraz, on super ona babcia

To nie jest dobry przykład. Jemu wyszła kariera i tym samym miliony dolców na koncie, sztab ludzi do dbania o wygląd, najnowsze technologie medycyny estetycznej oraz nic innego do roboty prócz bezstresowego życia i dbania o wygląd i kondycję. Jej kariera nie wyszła i tym samym została przecietną babcią z gufnianym życiem. Plus geny też mają znaczenie, nie przeczę. Ale gdyby ta kobieta miała życie na poziomie jego życia, nie wygladałaby aż tak. 

Przeciez katie holmes nie wyszla operacja plastyczna bo jej zle zrobili i dlatego tak wyglada nie jej wina ze je chirurgim nie mozna ufac xd

Gość Ona
1 godzinę temu, Gość ertt napisał:

o tak tak, napisz że znajdziesz sobie kogoś kto ma grubo ponad 10 tys hahaha tyle ze w tym kraju płaca przecietna to 2-2,5 tys.

no chyba że wyjdziesz za murzyna z zachodu bo tak najprościej to sie zgodzę

Mòj kolega jest programistą, lekko po 30tce.  Caly czas sie facet rozwija i od jakiegos czasu ma wlasnie prace gdzie te 10tys spokojnie wyciaga co miesiac. Zalezy jaka branza i jak pracowity /ambitny /zdolny czlowiek.  Ci ludzie, ktorych ja znam a sporo zarabiaja  są przede wszystkim inteligentni i duzo czasu poswiecili /poswiecaja na rozwòj intelektualny. Ale da sie nawet w Polsce dobrze zarabiac. 

Gość gosc
4 minuty temu, agatka.czepek napisał:

Przeciez katie holmes nie wyszla operacja plastyczna bo jej zle zrobili i dlatego tak wyglada nie jej wina ze je chirurgim nie mozna ufac xd

Agatko czy ty naprawdę jesteś tak tempa czy udajesz?

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Agatko czy ty naprawdę jesteś tak tempa czy udajesz?

Tępa chyba ci chodzilo?

"Mam 40 lat, nie moglbym poslubic kobiety, ktora mi sie nie podoba fizycznie"

A co ma do tego Twój wiek? A, gdy miałeś lat 20, to mógłbyś poślubić kobietę, która Ci się nie podoba fizycznie?

Gość gość
2 godziny temu, Bolek napisał:

Ciągle ta sama że zrytym łbem, gość napisał oczywistą oczywistość, "kobieta musi mu się podobać" a skąd wiesz jakie kobiety mu się podobają? Może takie powyżej 120kg ale w twoim pustym łbie od razu się pojawia 20 letnia modelka.

Pusty łbie, on sam pisze o tym, że tylko 20-letnie, w miniówach, z lakierowaną torebką i palące slimy.

120 kg w mini  😄 

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Pusty łbie, on sam pisze o tym, że tylko 20-letnie, w miniówach, z lakierowaną torebką i palące slimy.

120 kg w mini  😄 

A czemu z lakierowana? Juz sa nie modne 

Gość gość
2 godziny temu, Gość dfd napisał:

jak ktoś za młodu nie wyrwał nic to znaczy że był po prostu nieatrakcyjny. Pozostaje ręka do końca zycia, ew.prostytutka lub baba z dzieckiem, bo taka to dla każdego dostępna kto da forsę na bachora.

Jedynie w przekonaniu takich prymitywnych chamów, jak wyżej. Może między lumpenproletariatem tak to działa a on zna to z autopsji. 

Gość ojej
17 minut temu, Gość Ona napisał:

Mòj kolega jest programistą, lekko po 30tce.  Caly czas sie facet rozwija i od jakiegos czasu ma wlasnie prace gdzie te 10tys spokojnie wyciaga co miesiac. Zalezy jaka branza i jak pracowity /ambitny /zdolny czlowiek.  Ci ludzie, ktorych ja znam a sporo zarabiaja  są przede wszystkim inteligentni i duzo czasu poswiecili /poswiecaja na rozwòj intelektualny. Ale da sie nawet w Polsce dobrze zarabiac. 

no to na co czekasz? rozkładaj nogi i jazda 😄

Przed chwilą, Gość ojej napisał:

chyba w twoich snach gimbazo.Samotna matka to tylko dla desperata i to na raz kto by chciał na cudze bachory łożyć?

Nie popisuj się szwedzkim też znam trochę

To czym mam sie popisywac???? Ale mowie co widze  taka praeda .ja tez uwazam ze to syf ale co zrobic faceci wola kobiety z dziecmi bo mysla ze sa lepsze i maja wiecej pieniedzy taka praeda 🙂 a to co ja napisalam po szwedzu ale powiedz bez tlumacza

Gość gosc

Agatka to nie sa twoje zdjecia, kradniesz je nieswiadomej instagramerce za to grozi wiezienie wiesz o tym?

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Agatka to nie sa twoje zdjecia, kradniesz je nieswiadomej instagramerce za to grozi wiezienie wiesz o tym?

Ale ktore ? Te z miss barn angelik czy w avatarze?

Gość gość
16 minut temu, agatka.czepek napisał:

A czemu z lakierowana? Juz sa nie modne 

Bo biedak się zafiksował na czasach swojej względnej młodości 😉 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Umoralniasz Przema? 😛 

Bo biedak się zafiksował na czasach swojej względnej młodości 😉 

Z 10 lat temu to bylo modne.....teraz to wyglada tandetnie

Gość gość
2 godziny temu, Gość cvbn napisał:

przecież to kobiety starzeją się szybciej - po 40 tce to juz bilogiczne emerytki,facet może i do 50ki płodzić dzieci i przy okazji dobrze wyglądać ( o ile unika nałogów).

Hahaha 😄  Powiedz to Monice Belucci albo Jennifer Lopez 😄 - przez lufcik, bo na żywo to raczej nawet nie będziesz miał okazji jej butów wyczyścić ani śmieci wynieść 😛 

Gość dffdfd
5 minut temu, agatka.czepek napisał:

To czym mam sie popisywac???? Ale mowie co widze  taka praeda .ja tez uwazam ze to syf ale co zrobic faceci wola kobiety z dziecmi bo mysla ze sa lepsze i maja wiecej pieniedzy taka praeda 🙂 a to co ja napisalam po szwedzu ale powiedz bez tlumacza

dzieciate i samotne maja wiecej pieniędzy? 😄  

Dobre naprawdę dobre ale ty chyba jesteś trollem z cudzą fotą w awatarze więc biorę na dystans to co tutaj piszesz ( a piszesz gimbazo bzdety).

Co druga dzieciata jest gołodupcem finansowym, na ogól bez żadnego wykształcenia i doświadczenia zawodowego, do tego z zaległymi alimentami wiec szuka byle pierwszego lepszego jelenia który choć odrobinę ogarnia zarabianie na zycie - jelenia na którego jeszcze pare lat wczesniej by nawet nie spojrzała 😄

Gość dffdfd
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Hahaha 😄  Powiedz to Monice Belucci albo Jennifer Lopez 😄 - przez lufcik, bo na żywo to raczej nawet nie będziesz miał okazji jej butów wyczyścić ani śmieci wynieść 😛 

tępa jak kilo gwożdzi jesteś. Jak będziesz zarabiała tyle co one to też po 50tce nie stuknie ci cellulit i obwisły cyc bo będzie cię stać na najlepsze preparaty i kuracje odmładzające.Czasu i natury nie oszukasz.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość qwerty napisał:

samotne podstarzałe i zgorzkniałe wariatki z kotem = 90 proc kobiet z kafe

Tylko twoja matka 😛 

Gość saassa
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Tylko twoja matka 😛 

gdybym był kobietą to już bym wolał miec armię najgłupszych bachorów z najgłupszym mężem pod słońcem niz skończyć jako podstarzała walnięta panna z kotem bo czytam i widzę że to dla kobiet kończy sie znacznie gorzej 😄

Gość saassa
9 minut temu, Gość gość napisał:

albo Jennifer Lopez

akurat ona wygląda jak wino dla zula teraz do tego ma za duże dooooo psko

Gość ertt

agatka forumowy tuman w natarciu - dyskusja z nią to jak łapanie pierza na wietrze

Gość gość
1 godzinę temu, Gość cvbn napisał:

zrobić to można kloca w muszli.

mnie drące ryja bachory wkurzaja i ich nie znoszę i akurat ich brak mi nie doskwiera tylko est ogromnym plusem. Zresztą większosc facetów tak ma tylko się otwarcie do tego nie przyznaje.

Nie, są jeszcze normalni.

Gość ehem

Nie, są jeszcze normalni.

oszukuj sie dalej 😄