Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Mam 40 lat, nie moglbym poslubic kobiety, ktora mi sie nie podoba fizycznie

Polecane posty

Gość Gość
3 godziny temu, Bolek napisał:

Jak facet ma kasę to i modelkę będzie miał a może wyglądać jak np Woody Allen

Po co te porównania? Co wnoszą do tematu? O autorze wiemy prawie wszystko. 

Gość Gość

O co te kłótnie? My piszemy o autorze o którym wiemy, że ma krzywy zgryz, łysieje, ma nadwagę, cukrzycę i problemy ze wzwodem, zarabia 4000 zł. Co ma do niego Tom Cruise? 

Ps. Apropo tych wszystkich porównań, owszem bogatych stać na dbanie o siebie, niezależnie od płci jak ktoś zarabia miliony to zazwyczaj wygląda długo młodziej, ale życie gwiazd ma się nijak do życia przeciętnego Polaka. Nie ma co lać wody do tematu. 

Gość omg

jest bardzo powabna więc nie dziwota że ma faceta 😄

ale ja bym się nie wiązał z nawet najpiękniejszą samotną mamą - po jakims czasie zacznie wychodzic prykra sytuacja że te dzieci jednak nie są moje zwłaszcza kiedy zaczną dorastać:D

Gość lolo
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

O co te kłótnie? My piszemy o autorze o którym wiemy, że ma krzywy zgryz, łysieje, ma nadwagę, cukrzycę i problemy ze wzwodem, zarabia 4000 zł. Co ma do niego Tom Cruise? 

Ps. Apropo tych wszystkich porównań, owszem bogatych stać na dbanie o siebie, niezależnie od płci jak ktoś zarabia miliony to zazwyczaj wygląda długo młodziej, ale życie gwiazd ma się nijak do życia przeciętnego Polaka. Nie ma co lać wody do tematu. 

też się zgadzam, podawanie przykładów celebrytów ( do tego ameryańskich OMG gdzie biznes rozrywkowy to milardy dolarów przy których polski szoł byznys to raczkująca wieś ) jest przykładem z tyłka

2 minuty temu, Gość omg napisał:

jest bardzo powabna więc nie dziwota że ma faceta 😄

ale ja bym się nie wiązał z nawet najpiękniejszą samotną mamą - po jakims czasie zacznie wychodzic prykra sytuacja że te dzieci jednak nie są moje zwłaszcza kiedy zaczną dorastać:D

Ale to sprzed 3 ciazow teraz wazy 90 kg xd

Gość woody
1 minutę temu, agatka.czepek napisał:

Ale to sprzed 3 ciazow teraz wazy 90 kg xd

widzę że masz na jej tle ogromne kompleksy 😄

Gość figi
2 godziny temu, Gość gośćiu napisał:

Wszystko zalezy od genów. Zazwyczaj mężczyźni wcześniej się starzeją a wynika to z faktu, że kobiety nie łysieją i nawet jesli siwieją to wszystkie kobiety malują włosy a jęśli mężyzna to zrobi - cóż wygląda groteskowo.

jest dokładnie na odwrót - szybciej starzeją sie kobiety. Jeżeli facet już po 40tce wygląda jak 20letnia opona od stara jest to wina jego trybu życia - śmieciowe żarcie,alkohol,fajki, siedzący tryb zycia i brak ruchu.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość figi napisał:

jest dokładnie na odwrót - szybciej starzeją sie kobiety. Jeżeli facet już po 40tce wygląda jak 20letnia opona od stara jest to wina jego trybu życia - śmieciowe żarcie,alkohol,fajki, siedzący tryb zycia i brak ruchu.

Możliwe, ale liczy się skutek, nie przyczyna. Kobiety rodzą, a wiesz, że to polscy mężczyźni mają większe problemy z nadwagą? Czy powód nadwagi jest ważny? Liczby są ważne. 

Gość hehehe

im wiecej pedalskich zabiegow tym gorzej wygladaja. wszystko widac. kolo 40 ludzie wygladaja jak gowno niewazne jakie zabiegi, nic im nie pomoze 😄 i tak czy inaczej za jakis czas zdechna, zadne pieniadze nie kupia im ani sekundy wiecej zycia, ktore i tak je/bie, nawet jak masz miliony na koncie

Gość ojojoj
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Możliwe, ale liczy się skutek, nie przyczyna. Kobiety rodzą, a wiesz, że to polscy mężczyźni mają większe problemy z nadwagą? Czy powód nadwagi jest ważny? Liczby są ważne. 

patrząc po więkzości polskich kobiet po 30tce mijanych na ulicy nie sądzę by nadwaga była typowo męskim problemem 😄

Gość ojojoj
2 minuty temu, Gość hehehe napisał:

im wiecej pedalskich zabiegow tym gorzej wygladaja. wszystko widac. kolo 40 ludzie wygladaja jak gowno niewazne jakie zabiegi, nic im nie pomoze 😄 i tak czy inaczej za jakis czas zdechna, zadne pieniadze nie kupia im ani sekundy wiecej zycia, ktore i tak je/bie, nawet jak masz miliony na koncie

powinnaś odwiedzić lekarza sugeruję psychiatrę

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ojojoj napisał:

patrząc po więkzości polskich kobiet po 30tce mijanych na ulicy nie sądzę by nadwaga była typowo męskim problemem 😄

Nie sądzę kontra statystyki. Możesz też nie sądzić że jeden plus jeden to dwa, ale liczby nie kłamią w przeciwieństwie do subiektywnych osądów. Nie sądzę to żaden argument. Nie lej wody. 

Gość Gość

Nie sądzę kontra statystyki. Możesz też nie sądzić że jeden plus jeden to dwa, ale liczby nie kłamią w przeciwieństwie do subiektywnych osądów. Nie sądzę to żaden argument. Nie lej wody. 

Druga sprawa łysienie. Łysych kobiet też sądzisz jest więcej? 

Gość lolo
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

a ty nie zaklinaj rzeczywistosci pod swoje widzimisię 🙂

statystyki są różne i niektóe są tak samo miarodajne jak sondaże przedwyborcze 🙂

Gość lolo
7 minut temu, Gość Gość napisał:

wiem że o dziwo kilka kobiet ma lekki wąs 😄

na pewno problemem większosci Polek po 30tce jest cellulit, gruby tyłek i uda 😄

nam to nie grozi a mi już na pewno 😄

Gość lolo
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Gość hehehe
11 minut temu, Gość ojojoj napisał:

zryj odchody twojego starego

Gość Gość
2 minuty temu, Gość lolo napisał:

a ty nie zaklinaj rzeczywistosci pod swoje widzimisię 🙂

statystyki są różne i niektóe są tak samo miarodajne jak sondaże przedwyborcze 🙂

Tu nie ma nic "mojego" , tym się różnimy, a dane do statystyk są uzyskiwane z poważniejszych źródeł  niż  obserwacja  na ulicy. Sondaże przedwyborcze zawsze dawały mi obraz która partia wygra. 

Gość ertt

Tu nie ma nic "mojego" , tym się różnimy, a dane do statystyk są uzyskiwane z poważniejszych źródeł  niż  obserwacja  na ulicy. Sondaże przedwyborcze zawsze dawały mi obraz która partia wygra. 

rozmowa z tobą to kwadratura koła

Gość Gość
9 minut temu, Gość lolo napisał:

Już pisałam, że grube cieło ma   więcej mężczyzn niż kobiet (przypominam, że autor ma ten problem, więc nieważne czy Ty go masz czy nie). Cellulit owszem to problem kobiet, wąsik na stałe usuwa się laserem, to już higiena - inny temat, jak kobieta ma "koper" i nic z tym nie robi to skrajne zaniedbanie, jak brudne paznokcie. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość ertt napisał:

rozmowa z tobą to kwadratura koła

Bo statystyka to nauka, a Twoje widzimisie to bzdura. 

Gość Gość

Wciąż przypominam, że wątek jest mężczyzny po 40stce z nadwagą i łysieniem, który szuka o połowę młodszej partnerki. Obliczanie jego szans na podstawie (bo ja jestem zaje.bisty, bo na ulicy widziałam 6 grubych bab i tylko 3 grubych facetow) jest bezcelowe. Autor rzeczywiście powinien zadbać o siebie i obniżyć poprzeczkę na tyle by zwiększyć szansę, ale zrealizować cel założenia rodziny. 

Gość hehehe
30 minut temu, Gość ojojoj napisał:

zryj odchody twojego starego

Wciąż przypominam, że wątek jest mężczyzny po 40stce z nadwagą i łysieniem, który szuka o połowę młodszej partnerki. Obliczanie jego szans na podstawie (bo ja jestem zaje.bisty, bo na ulicy widziałam 6 grubych bab i tylko 3 grubych facetow) jest bezcelowe. Autor rzeczywiście powinien zadbać o siebie i obniżyć poprzeczkę na tyle by zwiększyć szansę, ale zrealizować cel założenia rodziny. 

szukanie partnerki to niezla bieda. kto normalny chcialby uzerac sie ze szm/ata ktora w kazdej chwili moze zdradzic z jakims smieciem i jej rozdartymi bachorami. dodatkowo placic za ich zachcianki itd. trzeba miec niezle nasrane zeby chciec ladowac sie w taki nieopisany syf 😄

ale mam beke z was na tym zalosnym forum hehehehehehehehehe