Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

dla baby w związku najważniejsze są EMOCJE jak tego nie ma to nic nie ma, baba za EMOCJE dałaby sie pokroić nudziarz, ciepła klucha jej nigdy nie da EMOCJI EMOCJE dla baby to jak paliwo dla silnika, emocje ją napędzają

Polecane posty

Gość gosc

taka prawda

x

jak facet jest za dobry i za miły to w oczach kobiety jest frajerem, dla baby lepszy jest badboy co ją będzie ranił i nawet tłukł, ale przynajmniej przy takim ma emocje

Gość goosos

Głosisz swoje tezy tonem eksperta, smakosz, podczas gdy twoje doświadczenie z kobietami nie istnieje. Won.

Gość Szlachcic81

Niekoniecznie...Kobieta EMOCJE zazwyczaj znajduje u kolezanek czy przyjaciolek.Mezczyzna ma byc Wysoki,miec kase,bys stanowczy i czesto wlasnie zimnym draniem bez emocji.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Szlachcic81 napisał:

Niekoniecznie...Kobieta EMOCJE zazwyczaj znajduje u kolezanek czy przyjaciolek.Mezczyzna ma byc Wysoki,miec kase,bys stanowczy i czesto wlasnie zimnym draniem bez emocji.

no on bez emocji ale dzięki temu ona ma mnóstwo emocji, bo tylko frajerzy okazują emocje, a badboye nie i wtedy aż się w babie gotuje bo nie moze go rozgryźć i ma od tego pełno emocji i to ją kręci

Gość Wiolkarokendrolka

Jestem kobieta i w sumie sie troche zgadzam. Nawet na pewnym kanale na youtobie dziewczyna mowila, ze kobiety wybieraja lobuzow ponieważ dostarczają mi emocji. 

Gość Obiektywny

Taak? A później te baby budza się z przysłowiową ręką w nocniku i piszą ogłoszenia w stylu "Samotna matka z dwójką dzieci szuka miłego, spokojnego,zaradnego mężczyzne". Dobrze wam tak, nie szanujecie spokojnych to macie za co macie. 

Gość Szlachcic81
9 minut temu, Gość gosc napisał:

no on bez emocji ale dzięki temu ona ma mnóstwo emocji, bo tylko frajerzy okazują emocje, a badboye nie i wtedy aż się w babie gotuje bo nie moze go rozgryźć i ma od tego pełno emocji i to ją kręci

No wlasnie jakos tak to jest jak napisales.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Szlachcic81 napisał:

6 minut temu, Gość gosc napisał:

Z tym się zgodzę. Mój mąż przez 14 lat znajomości nigdy nie krzyknął (nie potrafi, wiem to śmieszne, jest opanowany nawet przy jakichś aferach), nigdy nie był na piwku z kolegami (abstynent), nigdy nie dał powodu do podejrzewania zdrady, nie kręci w zeznaniach, zawsze wraca o ustalonych porach, nigdy nie ukrywa haseł, telefonów, laptopa, a kręci mnie niesamowicie i jest mega męski: wysoki, postawy, zaradny (finansowo też), silny, opanowany i mądry. Uważam go za samca alfa.

Gość

Może i lubią emocje, ale te pozytywne... bo negatywne niszcza. 

Gość Bezdomny
1 minutę temu, marawstala napisał:

Może i lubią emocje, ale te pozytywne... bo negatywne niszcza. 

Jadę pociągiem - od 3 dni nie ściągałem butów 

Gość Szlachcic81

Nie mam z tym problemu,taki scenariusz zaplanowany przez wszystkich...

Gość Szlachci81

Bycie bezdomnym jest czyms cenniejszym niz robienie na bande scierw i smieci po tym co zrobili...