Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek

Po co brać babe na stałe jak za 100 czy 200 ruha dive z roksy?

Polecane posty

Gość maniek

i to za każdym razem inną zamiast ten sam skrzywiony niezadowolony z życia ryj ciągle oglądać, diva tańsza

Gość Odważna

Jesteś pustakiem! Nikim! I co? Zapłacisz takiej wychodzisz i jak. Się czujesz? Jak Pan. Zwykle scierwo z Ciebie. Oby do końca życia prostytutki Cie otaczaly i podawały oprócz szpary herbatki z kubka w którym moczyly swe usta po uprzednim zamaczaniu w rozporku byle kogo jak Ty! 

Gość Gość

Tańsza, najlepszs jednak wlssna graba i porhub

Gość Odważna

A i jeszcze jak masz  Kogoś to by myślała To samo tylko z ta różnica że  Ty płacisz za to a Twoja luba ma za darmo u,, przyjaciela,, który oprócz tego że ja zerznie to wysłucha przytuli nie to co ty... Cenisz prostytuty! Oppluc Ciebie to mało. Sprawdź czy masz sifilis a jak nie masz to zaraz mieć będziesz! I daj 200 na dom dziecka większy pozytek niż za spuszczanie. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Odważna napisał:

A i jeszcze jak masz  Kogoś to by myślała To samo tylko z ta różnica że  Ty płacisz za to a Twoja luba ma za darmo u,, przyjaciela,, który oprócz tego że ja zerznie to wysłucha przytuli nie to co ty... Cenisz prostytuty! Oppluc Ciebie to mało. Sprawdź czy masz sifilis a jak nie masz to zaraz mieć będziesz! I daj 200 na dom dziecka większy pozytek niż za spuszczanie. 

Nie każdy chlopak znajdzie "lubą" takie życie, dlatego istnieje taka profesja jak prostytuta, nic nie jest na tym świecie bez przyczyny

Gość gosc

strasznie t o przykre jest co piszesz i szkoda mi ludzi ktorzy zyja bez milosci......