Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

T89

Co zrobić z mężem

Polecane posty

Ostatnio, właściwie to od zawsze tylko wcześniej może nie zwracała na to uwagi mam problem z mężem. On dobrze zarabia ja byłam na macierzyńskim i dopiero od 4 miesięcy założyłam firmę że swoich pieniędzy wzięłam kredyt i mama mi trochę pomogła. Sama go wpłacam nie biorę od niego nawet złotówki. Mamy dom i kredyt na niego zawsze wołam od niego połowę żeby zapłacił i ja płacę druga połowę. Rachunki zazwyczaj ja płacę te mniejsze a na większe wołam od niego połowę. Dzieciom do szkoły ja kupuje obiady, książki itp. Apropo 500 plus to je odkladsmy.  No i np dzisiaj wolałam na niego żeby dał mi połowę na zabawę andrzejkowe ok dał mi i na ratę tak samo ale on mi nigdy tych pieniędzy nie da normalbie tylko zawsze mi wypomina że on za wszystko płaci. Ze on tylko robi a mój biznes nie przynosi dochodów, że go zamknie itp. Co mam z tym zrobić bo już mi sił brak boję się zawołać od niego 50zl bo zaraz znowu będzie że tylko od niego ciągnie 😞 a ja sama nie dam rady za wszystko płacić jakby tak było to bym od niego nie wklolala. To ja jestem dziwna czy on bo to że mamy oddzielne konta to już nie wspomnę.