Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Gdzie znajdę taka kobiete

Polecane posty

Gość Gość

Gdzie znajde kobiete o następujących cechach.

- pogoda ducha,

- mila,

- romantyczna,

- rodzinna, chcąca dzieci i rodziny,

- wzorowa pani domu z poczuciem gustu i smaku

- kobieca z wyglądu i ubioru

- mało pracującą zawodowo albo i wcale.

Gość Gosc

Cała ja niestety zajęta. Nie pomogę.

Gość Gość

Takie kobiety to istniały 20 30 lat temu 

Gość Znalazła sie

Ja taka jestem... Tylko ze pracuje. Jednak mogę prowadzić własną działalność i pracował jedynie 5-6 h dziennie by wychodziło na swoje. 

Gość Gość

W Stepford? Wierna i mądrą juz niekoniecznie?  Uczciwa i przyzwoita też? Kochająca i partnerska?

Gość Gość

Wierna -tak

Mądra ale tak życiowo,

Partnerska - niekoniecznie

Kochająca- hmm, na to składa się wiele czynników, sama miłość to za mało. 

A Stepford znam:)

Gość xxx

W marzeniach sennych 

Gość Miss świata
15 minut temu, Gość Gość napisał:

- pogoda ducha,

- mila,

- romantyczna,

Haha,no wypisz wymaluj 

Gość Gość

Chłopie, takich kobiet już dzisiaj nie ma. Zapomnij.

Dzisiaj albo trafisz na patologie albo na "inteligentna i ambitna" co w sumie jest większa chyba patologia. 

Jedynie może Ukrainki 

Gość taki obraz wasz

Nie ma takich. Chyba że za granicą.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dzisiaj albo trafisz na patologie albo na "inteligentna i ambitna" co w sumie jest większa chyba patologia. 

Jedynie może Ukrainki 

Haha żałosne.

Gość xxx

Każda może taką być

Przy odpowiednim facecie

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jedynie może Ukrainki 

Tylko dla zakompleksionego przygłupa inteligentna i ambitna kobieta jest patologią. Wszystkie zapamiętane przez historię kobiety były inteligentne i ambitne, np Maria Skłodowska, wszystkie kobiety wspierające swych mężów w pracy zawodowej przelały swoje ambicje na nich, by mogli die spełniać.  Jesteś przyglupem jak tego nie rozumiesz. Inteligentny mężczyzna będzie szczęśliwy tylko z inteligentna kobietą, cham z chamką a prostak z prostaczką.

Gość Proste
2 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie ma takich. Chyba że za granicą.

Pana już pożegnamy. Jedna cipka mniej w tym kraju. Jęczysz i jęczysz. Jesteś kompletnie aseksowny i niemeski. W każdym temacie twój zalosny jazgot. Nieustannie zachowujesz sie. Gorzej niż kobieta w trakcie okresu. Straszne to. Za granicą Polacy wzięcia nie maja. Popatrz ilu ich na portalach próbuje doprowadzić rodaczke do siebie. Kobiety zachodu nie chcą Polaków, Polki wola zachodnich mężczyzn. Nie jojcz juz tylko wez się za siebie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tylko dla zakompleksionego przygłupa inteligentna i ambitna kobieta jest patologią. Wszystkie zapamiętane przez historię kobiety były inteligentne i ambitne, np Maria Skłodowska, wszystkie kobiety wspierające swych mężów w pracy zawodowej przelały swoje ambicje na nich, by mogli die spełniać.  Jesteś przyglupem jak tego nie rozumiesz. Inteligentny mężczyzna będzie szczęśliwy tylko z inteligentna kobietą, cham z chamką a prostak z prostaczką.

A ja mam gdzieś czy mnie historia zapamięta czy nie. Chce przeżyć swoje życie szczęśliwie.  Wątpię aby ktoś dla kogo praca jest całym zyciem, a przynajmniej ważniejsza niż rodzina, dała mi te szczęście. 

Poza tym jestem spełniony zawodowo bez kobiety.  Szukam miłości a nie asystenki, wspólniczki czy pracownika. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Proste napisał:

Pana już pożegnamy. Jedna cipka mniej w tym kraju. Jęczysz i jęczysz. Jesteś kompletnie aseksowny i niemeski. W każdym temacie twój zalosny jazgot. Nieustannie zachowujesz sie. Gorzej niż kobieta w trakcie okresu. Straszne to. Za granicą Polacy wzięcia nie maja. Popatrz ilu ich na portalach próbuje doprowadzić rodaczke do siebie. Kobiety zachodu nie chcą Polaków, Polki wola zachodnich mężczyzn. Nie jojcz juz tylko wez się za siebie. 

To jest mój pierwszy stolik od jakiś 6 tygodni.  Widocznie nie tylko ja mam taki problem.

Gość Gość

Oczekiwania kobiet i mężczyzn strasznie się rozjechaly i będzie coraz więcej takich sytuacji. 

Gość Bzibzia

to ja, nie pracuję ale nie chcę mieć dzieci i jestem zajęta 🙂

Gość szaarŕriikkkkk
39 minut temu, Gość Gość napisał:

- pogoda ducha,

- mila,

- romantyczna,

Dzisiaj siem przebrałem za Babcie🤣🤣🤣

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja mam gdzieś czy mnie historia zapamięta czy nie. Chce przeżyć swoje życie szczęśliwie.  Wątpię aby ktoś dla kogo praca jest całym zyciem, a przynajmniej ważniejsza niż rodzina, dała mi te szczęście. 

Poza tym jestem spełniony zawodowo bez kobiety.  Szukam miłości a nie asystenki, wspólniczki czy pracownika. 

Ambitna kobieta a zafiksowana na pracy to dwie różne sprawy, ambicją pomaga dobrze wykonywać swój zawód, spełniać się, co nie przeszkadza być dobra matka i żoną, większość kobiet pracuje zawodowo, są ambitne, dobrze wykonują swoją pracę i nie koliduje to z ich domowymi obowiązkami, jesteś po prostu zakompleksionym facetem, który chce dominować nad swoją głupsza i uzależniona od twojej kasy żoną.

Gość taki obraz wasz
26 minut temu, Gość Proste napisał:

Nie jojcz juz tylko wez się za siebie. 

Już dawno się wziąłem.

Kobiety zachodu nie chcą Polaków

Te normalne chcą.

Polki wola zachodnich mężczyzn.

Nie tyle zachodnich, co zagranicznych, nawet z biednych krajów. Ważne, że egzotyczny. A jak do tego ciemny, to już w ogóle macie mokro.

Jesteś kompletnie aseksowny i niemeski. W każdym temacie twój zalosny jazgot. Nieustannie zachowujesz sie. Gorzej niż kobieta w trakcie okresu.

Jesteś w błędzie.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ambitna kobieta a zafiksowana na pracy to dwie różne sprawy, ambicją pomaga dobrze wykonywać swój zawód, spełniać się, co nie przeszkadza być dobra matka i żoną, większość kobiet pracuje zawodowo, są ambitne, dobrze wykonują swoją pracę i nie koliduje to z ich domowymi obowiązkami, jesteś po prostu zakompleksionym facetem, który chce dominować nad swoją głupsza i uzależniona od twojej kasy żoną.

Nie jestem autorem ale pozwolę się nie zgodzić.  Chyba, że inaczej rozumiemy ambicje. Większość kobiet jakie znam (zawodowo, a pracuje w naprawdę dużej instytucji)  które są ambitne i dobre w swojej pracy, nie potrafiły stworzyć lub utrzymać związków czy małżeństw. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie jestem autorem ale pozwolę się nie zgodzić.  Chyba, że inaczej rozumiemy ambicje. Większość kobiet jakie znam (zawodowo, a pracuje w naprawdę dużej instytucji)  które są ambitne i dobre w swojej pracy, nie potrafiły stworzyć lub utrzymać związków czy małżeństw. 

To nie one nie potrafiły a faceci byli zazdrośni o ich sukcesy, proszę nie umniejszać roli mężczyzn w rozpadzie związków. Gdy pojawia się zazdrość o sukcesy kobiety, wtedy wyciągają się gruba bertę i strzelają posadzeniami o brak umiejętności utrzymania związku,  bo przecież nie może dobrze robić to i to. Twojej tezie przeczą małżeństwa naukowców, lekarzy i innych zawodów ambitnie wykonujacych swoją pracę. Wśród kobiet i mężczyzn jest wielu osobników nie potrafiących stworzyć związku udanego, ale tylko mężczyźni obwiniaj a o to kobiety lub atencyjne k9biety mężczyzn im nienadskakujacych.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie one nie potrafiły a faceci byli zazdrośni o ich sukcesy, proszę nie umniejszać roli mężczyzn w rozpadzie związków. Gdy pojawia się zazdrość o sukcesy kobiety, wtedy wyciągają się gruba bertę i strzelają posadzeniami o brak umiejętności utrzymania związku,  bo przecież nie może dobrze robić to i to. Twojej tezie przeczą małżeństwa naukowców, lekarzy i innych zawodów ambitnie wykonujacych swoją pracę. Wśród kobiet i mężczyzn jest wielu osobników nie potrafiących stworzyć związku udanego, ale tylko mężczyźni obwiniaj a o to kobiety lub atencyjne k9biety mężczyzn im nienadskakujacych.

Fakt faktem, że owe kobiety w żadnych związkach nie są.  Rozumiem, że ich małżeństwa mogły się rozpaść także przez mężów ale dlaczego nie znalazły drugiego? 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wierna -tak

Mądra ale tak życiowo,

Partnerska - niekoniecznie

Kochająca- hmm, na to składa się wiele czynników, sama miłość to za mało. 

A Stepford znam:)

Mądrość nie dzieli się na życiową i nieżyciową,  mylisz ja z wiedzą, jak nie partnerka to podporządkowana, bo chyba nie dominująca? Sam udany seks to za malo, będziesz szukał ciągle lepszego i innej, jak żona na coś powie nie. 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Fakt faktem, że owe kobiety w żadnych związkach nie są.  Rozumiem, że ich małżeństwa mogły się rozpaść także przez mężów ale dlaczego nie znalazły drugiego? 

Bo miały pecha,  bo w środowisku ich są zakompleksieni faceci, pseudomaczo,  bo nauczone doświadczeniem boją się i nie ufają facetom, bo nie chcą być ograniczone kompleksami faceta, bi nie chcą udawać glupszej niż są,  by zadowolić faceta, przyczyn jest dużo,  bo facet rząda by zrezygnowały z siebie, bo potrzebują mężczyzny partnera a nie konkurenta.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo miały pecha,  bo w środowisku ich są zakompleksieni faceci, pseudomaczo,  bo nauczone doświadczeniem boją się i nie ufają facetom, bo nie chcą być ograniczone kompleksami faceta, bi nie chcą udawać glupszej niż są,  by zadowolić faceta, przyczyn jest dużo,  bo facet rząda by zrezygnowały z siebie, bo potrzebują mężczyzny partnera a nie konkurenta.

Załóżmy na chwilę że masz rację. Tylko na chwilę.  I co z tego wynika? One nadal są same, w większości są nieatrakcyjne dla mężczyzn i tyle. 

Poza tym to wszystko można odwrócić.  Ona się czuje ograniczoną jego kompleksami, on czuje że to nie to przez jej ambicje. Ona nie chce tego a facet nie chce tamtego.